Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Evonis

ReBrEaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc, Merkon nas rozczarowuje, obiecał klienta na wczoraj, dostaliśmy figę, czekamy na jego wypowiedz. Nie pogniewałbym się jakby pisał na bieżąco a nie jeden post dziennie o tym, że "oj niestety maszyna nam sie zepsułą start jutro" Teraz już chodzi o to czy serwer wogóle wystartuje ;S

draenorsygn.png

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze by było AnTiVerek.... Krolevsky ma racje, że te podawanie przewidywanych dat startu są zbędne:/

draenorsygn.png

Opublikowano

Po co ten topic. Będzie kiedy będzie. Nie wywiązali się - to tylko o nich świadczy, ale nie róbmy z tego takiego szumu jak z Evenye, bo nie ma takiej potrzeby. Podyskutujesz sobie w publikacji, jak serwer ruszy. Zaraz zlecą się dzieci, które będą wyzywać team od "nupów" etc. Lepiej od razu to zamknąć. Pozdro.

Opublikowano

A tym, że im nawrzucacie poprawicie im humor i zmotywujecie do dalszej pracy? Proszę Cie...

Opublikowano

Poblokowali wszystko wiec gdzie sie mamy niby wypowiadac? Merkon profil,dyskusja evonis tez, info zadnego nie daja.. ehh

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Poblokowali wszystko wiec gdzie sie mamy niby wypowiadac? Merkon profil,dyskusja evonis tez, info zadnego nie daja.. ehh

Dokładnie, a jeżeli zamkną i ten temat bez odpowiedzi na nasze pytanie, będzie to oznaczało, ze coś jest nie tak.

the quieter you become, the more you are able to hear

Opublikowano

O.M.G

Wiem że to dyskusja ale przestancie sie tak spinac...

popedzacie.. zaraz ktoś im powie że jak nie wystartuje serw to traci range...

to sie pospiesza i spiepsza serw do poziomu evenye...

5tematów na temat tego serwa, może jescze sie nie zuploadował klient?

Więc cicho siedzieć i czekać pozdrawiam..

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Od wczoraj to bez problemu powinni zuploadowac tego clienta przeciez napisal ze dzis jeszcze bedzie (czyli wczoraj) to chyba nie ma netu 512 ..

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Coś mi się wydaje że dziś też go nie otworzą- brak słów

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Lukasz12333 to jakis zart? To chyba TEAM EVONIS nie zasluzyl abysmy mieli jeszcze do was zaufanie!

draenorsygn.png

Opublikowano

Lukasz... Blaźnisz się. Po co zapowiedzi dają, skoro mowisz ze trzeba cierpliwie czekac na serwer? Co do tego ze merkon caly czas daje info... Nie caly czas tylko raz na dzien...

draenorsygn.png

Opublikowano

Jak wogóle wystartuje to będzie dobrze nawet strony jeszcze nie podają więc nie wiadomo czy mają domene itp. chyba że jest to dajcie link.

Moja Kochana Strona

Gra Klondike

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Dlaczego akurat z tym serwerem robicie takie zamieszanie. Założę się, że jeśli były tworzony przez normalnych, szarych userów forum, to byłoby cicho jak w grobowcu. Ten serw niczym się nie różni od innych privów więc wrzućcie na luz.

Opublikowano

Ale poco gadacieo merkonie jak on sie nie zna nic a nic tylko serwer kupuje . Wogole w teamie nie ma zadnych asow moze tenma cos tam robi takto porazka dlatego tak im idzie.Pelno klamstw tak jak na evenye

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...