Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Evonis

ReBrEaK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ReBrEaK nie wypał w sensie przekładali ciągle start a jak już wystartował to większość nie działała i resety postaci restarty itp a na końcu padł ...

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Albo nie napisze nic hehe ;x No i już Merkona nima!

80384400986636967106.png

Shinsoo

Nick: Sexior

Ninja Dagger,Sura WP

Gildia:PsychoRiders

weryyyjpg.png

sygnapitux.png

Opublikowano

@MERKON może lepiej napisz że serwer wyjdzie w wakacje... to bedzie może realny czas na uruchomienie...

Opublikowano

Ja bym na jego miejscu , usuną wszystkie te żałosne tematy i pisał tylko na [Zapowiedz]Evonis ... i żeby ludzie tam czekali dyskusje już tam 50 stron jest więc sobie możecie poczytać , pozdro

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Eeee tam...

Trochę cierpliwości ;P Pograjcie sobie w Pokemony jak wam się nudzi, albo na dwór wyjdźcie, czasami można się dotlenić ;>

Opublikowano

@matex96 bedzie twoj wymarzony gdy bedzie reset >reset > reset > reset > reset > BUM upadl ;D

bynajmniej mi sie tak wydaje xdd

No nieeee . ! :D Lord Makin juz 2 razy mi sygne usunol ;((

Otworz spoiler :D

Pff niepotrzebnie otwierales xDD

Lubicie takie dupcie coo nie ? :D Looknijcie na moj prof jest jeszcze jedna .. :D i zostawcie komcie... ;pp

1239875359cuteasianchicj.gif12323194426kg9rg8.gif

Nuuuuuuda xD Co tu pisac...

JEBNIJ + ! XDD

Opublikowano

Dokladnie.Po co podaja date kiedy serv ruszy skoro go nie ma? po 2 to ze im nawrzucacie to nic nie da.(Maszyna nam sie zepsula) hahah jasne. Poprostu Nie potrafia dopracowac clienta.

Opublikowano

Dokladnie.Po co podaja date kiedy serv ruszy skoro go nie ma? po 2 to ze im nawrzucacie to nic nie da.(Maszyna nam sie zepsula) hahah jasne. Poprostu Nie potrafia dopracowac clienta.

Mam przynajmniej nadzieje że ten evonis wypali, nie jak evenye ....

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Merkon, czekamy na klienta!

I tak serva jeszcze nie ma . A clienta pewnie dopiero kończą . Coś muszą ukrywać jak 0 info dali

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Niestety ja juz nie zagram na tym serwerze juz na evenye byl lepszy team bo informowal a tutaj nic nie wiadomo. Merkon sobie siedzi przeglada forum i olewa wszystko . Pa ja juz tu nie wracam .

wakow9.png
Opublikowano

Cytat:

Kolejne, zapewne zmyślone info, co? E:\PROGRA~1\WapSter\WAPSTE~1\System\Shared\Themes\Standard\Smileys\Mini\tongue.png

Nie no, ja was całkowicie rozumiem, wiem jak czekałem na Evenye. Robimy te same błędy co oni, to troche śmieszne.

Tym razem jest tak. Tenma, u niego na komputerze jest ten client. Pracowaliśmy nad nim do ok. 3:20, ale dalej nie było pachera, który pisał nasz programista. On niestety znikł, co oznaczałoby, że zrobilibyśmy upload 700MB, a potem patcher, który ważył by kolejne 200-300MB. To nie miało sensu.

Ale mam też dobre wieści. Wrzucimy to na torrenta co oznacza, że to wy wszyscy będzie to uplodować. Proszę o pobranie clienta BitTorrent. E:\PROGRA~1\WapSter\WAPSTE~1\System\Shared\Themes\Standard\Smileys\Mini\blink.png

Co do godziny... Cholernie boje się ją podawać, wiecie jak to jest. Powiem, że będą to godziny południowe, wieczorne.

Sorki, ale tym razem nie była to nasza wina, ale słabego uploadu.

Dzięki, że tyle czekaliście.

Info od merkona w temacie zapowiedź ;p

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...