Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a widzieliście IS za 30zł dostajemy 1750SM a za 999 jest np. pd expa więc zdzierstwo na maksa znów serwer pod IS robiony ;/

do6qfp.jpg

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a widzieliście IS za 30zł dostajemy 1750SM a za 999 jest np. pd expa więc zdzierstwo na maksa znów serwer pod IS robiony ;/

haha serw pod IS zobacz na Yitian jakie ceny 120zł za hw. A co do strony to ładna ;d

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Jak mam aktywować swoje konto przez E-Mail skoro nie mogę go wpisać podczas rejestracji ponieważ jest za długi ?

(Oczywiście zrobię sobie nowego maila żeby konto aktywować ,ale moglibyście zmienić długość maila w rejestracji)

Opublikowano

Nawet nie sprawdzałem IS - z wiadomych przyczyn, nie korzystam z niego - ale jak słyszę taką wypowiedź to mocno mnie to chłodzi. Napalony byłem na serwer czekałem na start: pierwsza zła dla mnie wiadomośc: beta... tydzień grania i usuwane konta, no ale dobra wyłapujecie bugi, wytrzymam tydzień. A tu druga zła wiadomość - IS. Myślałem, że będą w nim tanie rzeczy bo i tak jak się zbierze 1000 graczy + to z tych co najmniej 100 wyda 15 zł = 1500zl = serw na 6 miesięcy opłacony. A jak tu sam pierścień PD wychodzi pewnie z 20 zł no to typowy zarobek... boli takie coś i mocno zastanawia czy aby na pewno warto tu zagrać ?

Opublikowano

Aha? Każdego stać? Czyli liczycie na to że na serwerze będzie grało +500 osób, każdy wyśle sms za 3 zł minimum i już macie kase...

Już lepiej zrobić rejestracje za 2 złote i usunąć IS... zarejestrowało by się 2k graczy i już macie na opłacenie.... A co dopiero jak inni będa dochodzić

Opublikowano

Zalogowałem sie teraz, patrze do ISu a tam Szkata Ripera ...

Porażka jednym słowem ...

Poza tym Gore masz w profilu kilka failów <min. "Misje jak na PLu", linijka niżej "Nowa fabuła", do tego tam pisze, że ma być "Launcher a nie client">

Aha i wyróbcie się z tym clientem do rana, bo nie bede go wieczorem ściągał kilka H ... prosze : )

Opublikowano

Czyli mam rozumiec ze bd jak na Nevrascie? Ladujesz w IS to juz masz duza przewage?;]

Szkata ripa? Hoho, grubo! Dzieki za taki serwer, jak tak zostanie to zrezygnuje z tego serwa napewno nie tylko ja + bedzie jak z nevrastem, tyle przygotowan miesiace czekania a czym to wszystkie zjebali?

No czym!? IS'em!!!

Opublikowano

Kurwa... odświeżacie item shop co 5 sekund? Idźcie się umyć brudasy komputerowi... Czy Gore-Tex napisał że jest to ostateczna wersja ItemShopu? Do Soboty za tydzień jeszcze wiele się zmieni.

Opublikowano

Rezygnujcie Proszę Was mniej nóbow Jupi ... A ja zagram i prawdziwy gracz nawet bez is będzie najlepszy ...

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

Nawet nie sprawdzałem IS - z wiadomych przyczyn, nie korzystam z niego - ale jak słyszę taką wypowiedź to mocno mnie to chłodzi. Napalony byłem na serwer czekałem na start: pierwsza zła dla mnie wiadomośc: beta... tydzień grania i usuwane konta, no ale dobra wyłapujecie bugi, wytrzymam tydzień. A tu druga zła wiadomość - IS. Myślałem, że będą w nim tanie rzeczy bo i tak jak się zbierze 1000 graczy + to z tych co najmniej 100 wyda 15 zł = 1500zl = serw na 6 miesięcy opłacony. A jak tu sam pierścień PD wychodzi pewnie z 20 zł no to typowy zarobek... boli takie coś i mocno zastanawia czy aby na pewno warto tu zagrać ?

Zalogowałem sie teraz, patrze do ISu a tam Szkata Ripera ...

Porażka jednym słowem ...

Poza tym Gore masz w profilu kilka failów <min. "Misje jak na PLu", linijka niżej "Nowa fabuła", do tego tam pisze, że ma być "Launcher a nie client">

Aha i wyróbcie się z tym clientem do rana, bo nie bede go wieczorem ściągał kilka H ... prosze : )

Czyli mam rozumiec ze bd jak na Nevrascie? Ladujesz w IS to juz masz duza przewage?;]

Szkata ripa? Hoho, grubo! Dzieki za taki serwer, jak tak zostanie to zrezygnuje z tego serwa napewno nie tylko ja + bedzie jak z nevrastem, tyle przygotowan miesiace czekania a czym to wszystkie zjebali?

No czym!? IS'em!!!

Jaki Polski naród jest dziwny to jest poezja.

Jakiś koleś napisał że na stronie W WERSJI BETA widział kosmiczne ceny w IS i zaraz lament i larmo.

Może byście najpierw zobaczyli co pisze team?

Że IS będzie tani a to było żeby testować?

Ludzie! Ogarnijcie się.

Zaraz zaczynają się głupoty bo ja widziałem to, a inny tamto.

BETA TO BETA !

człowieka chce trafić jak widzi takie komentarze. Czemu wierzycie w pierwsze lepsze słowa?

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

A jeeeeest Clijent

Jeszcze tylko 100 MB

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

Wiesz Ja Mam Neostrade ;d 2,4 mb jak siedzi duzo ludzi to mam okolo 1mb a jak malo to moge szpanowac az 6-8mb ;d ale wiesz 246kb/s no zle niejest ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...