Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro będzie dostępny nowy klient do pobrania - waga około 800 mb.

Pozdrawiam!

Informacja: chciałbym jeszcze raz powtórzyć, że ta wersja serwera nie jest finalna!

Czekamy na Wasze propozycje, chcemy stworzyć serwer od Was dla Was!!

Także niech każdy śmiało pisze co myśli, niech zgłasza błędy i propozycje!!

Dla najbardziej aktywnych czekają nagrody w postaci pakietów SM, wpisanie na listę twórców serwera a nawet szansa na posady Game Masterów!

Zapraszajcie kumpli ze szkoły, osiedla, z bloku i grajcie w gildiach razem! Będą bonusy dla gildii!!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam pytanie, a dokładnie kilka:

1. Czy będzie zwój statusu zmiany profesji ? Np. z WP na BM ?

2. Czy będzie 6/7 ?

3. Czy będzie launcher/patcher z root czy cały client tylko ?

4. Jeżeli client to ile wcześniej można będzie go ściągnać ?

5. Raty około w procentach ?

Piszę już drugi raz - miło, że team stara się odpowiadać na pytania... widać, że Wam NIE zależy na graczach

Opublikowano

2. Czy będzie 6/7 ?

Piszę już drugi raz - miło, że team stara się odpowiadać na pytania... widać, że Wam NIE zależy na graczach

1. Pisali że nie będzie

2. Nie będzie

3. Napisał Admin że jutro będzie client

4. Piątek klient w sobotę start

5. 200%

Opublikowano

2. Czy będzie 6/7 ?

1. Tak, zwój resetu statusu będzie w IS, a umiejętności u NPC

2. 6 oraz 7 bonusu NIE BĘDZIE. Za to 5 będzie dostępny w IS

3. Będzie tylko i jedynie własny client - Zapobiegnie to większości cheat'om

4. Client będzie dostępny jutro wieczór (piątek), [start sobota]

5. Raty koło 300% - ale to WY, gracze będziecie dobierać raty, drop, ceny itp. ROBIMY SERWER DLA WAS OD WAS.

(Co do IS, to nie panikujcie. Ceny będą optymalne dla każdego. Np po złotówce 5 bonus, 3-5 złotych reset Umiejętności, Kamienie po 2-5 zł itp, ceny będą takie aby Was nie obciążać, lecz jedynie pomóc w utrzymaniu serwera.)

Pozdrawiam serdecznie, Code.

dode.png
Opublikowano

Miło że myślicie o graczach ,a nie dopierdalacie odrazu Epicków po 50zł ; )

Zagram na 100% i mam nadzieję że przypadnie mi do gustu i zostanę na dłużej .

Opublikowano

Dzieki za odpowiedź, nie denerwuj się Gore-Tex, ale czytałem z 10 stron i nie widziałem, żadnej z tych odpowiedzi, a 50 nie chce mi się :] Jedno sprostowanie - reset umiejętności w mpc: tzn reset z 17 na M czy reset calej profesji ? Bo różnie to na serwerach bywało. Jak dla mnie nie powinno być nawet w IS zmiany, bo się WP wyexpią do 150+ i na BM zmienią :/

Opublikowano

Z tym, że nie powinno byc powrotu statusu to się zgadzam. Zwój powrtou umiejętności u NPC wystarczy.

A... spróbujcie zrobić IS przez przelewy24. Biorą mniejszą prowizje niż ci zdziercy od smsów, dużo mniejszą. Będzie więc to z korzyścią zarówno dla graczy jak i teamu:)

Opublikowano

Tez mam takie zdanie zwoju resetu um. nie powinno wogole byc jesli ktos chce grac od poczatku archerem czy BM to niech sie pomeczy i potem bedzie kox w pvp a nie np: zrobi WP szybko wbije lv. znudzi mu sie zniemi na BM i kox w pvp ... chociaz WP tez jest dobry w pvp ale niewazne lepiej aby go nie bylo

P.S 300% jak dla mnie jest OK byle by nie bylo tak ze np: w 1 dzien max 30 lv. sie wbija w 2 dni 50 w 3 dni 60 i np: 2 tyg. trzeba grac aby wbic konkret lvl. i dostac fajna zbroje isc na nowe mapy itp. bo to odstrasza graczy takie dlugotrwale expienie na malych lvl

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Piszecie, że serwer jest dla Graczy i mamy pisać wszelkie propozycję. Oprócz mnie chęć usunięcia zwoju już wyraziło publicznie 3 osoby. Może ankieta ? Do soboty niech zadecyduje

Opublikowano

Jak dla mnie to bezsensu z pierścieniem tylko strata czasu :/ I tak nie wejdziesz na większośc krain na 1 lvl więc po m1 będziesz szukać "jakiegoś itemku" ? Sens ? Bezsens. Jak chcecie utrudnić to usuńcie kamienie duchowe i dajcie tylko z metków, ale 100% na wejscie z g1 na g2

Opublikowano

Dzieci właśnie najczęściej kupują więc to dla nich nie będzie żaden problem xP

Najlepiej żeby w ogóle nie było tych Zwoj_Powrotu_Statusu.jpg i każdy będzie grać swoją profesją od początku do końca.

Opublikowano

@UP

Z tego co pisał GoreTex to Betę mają wypuścić w Sobotę ,a nie Piątek.

Czyli w sobote dopiero beta?;/ I bedzie trwala tydzien?;/

Opublikowano

Dzisiaj pojawi się nasza strona WWW - http://elcardia.pl

Podejrzewam, że początkowo będzie działać niestabilnie, ale będziemy ją na bierząco poprawiać itd.

Wszelkie błędy i propozycje proszę zgłaszać w zakładce Support.

Przypominam, że od tego momentu rozpoczyna się konkurs na wygranie pakietów SM i posad Game-Mastera!

Warunki to: zgłaszanie błędów i propozycji serwera (ale tylko trafnych).

Dla userów którzy się będą bawić kanałem Support przewidziane są nagrody w postaci banów.

Niedługo podam informacje odnośnie kanału Teamspeak 3.

Link do pobrania klienta TS3.

http://www.teamspeak.com/?page=downloads

Pozdrawiam.

Reszte informacji będę podawał na bieżąco w tym temacie.

Opublikowano

Co do zwojów Statusu lepiej żey byl na servie bo 1 z klas zawsze jest bardziej przystosowana do expa tak jak np sura bm pvp wp exp itp a co ma zrobic archer ktory za mocny nie jest a do expa tragiczny ;d

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

A i co do clienta czy nakladki ile bedzie zajmowac ? interesuje mnie to poniewaz mam neta na limit i nie mogl bym pobrac 600mb+ wiec moje pytanie co bedzie nakladka client ?

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...