Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceń avatar i sygnaturę osoby wyżej!

devju

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc tak:

Avek: 4/10 - jakoś dziwnie ta postać wygląda a poza tym nie lubię avków robionych z sygny :)

Sygna: 8,9999/10 muszę powiedzieć że bardzo ładna :D po lewej stronie troche pusto ale nie tak strasznie, jedynie czego mogę sie przyczepić to napis, jakoś niezbyt mi pasuje, wydaje mi się że lepszy by był jakiś czarny mały :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

No dobra, macie karmę dla hejtu :)

Avek: 4,5/10 tematyka fajna ale wykonanie słabe

Sygna: 3,5/10 Bez obrazy ale amatorsko to wygląda :P

DOWN

Dzięki :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Avatar: 6/10 nic specjalnego ale + za to że nie jest wycięty z sygny ;)

Sygna: 9/10 prosta ale piękna :D jedyne co mi się nie podoba (dlatego nie ma 10/10) to ten napis A'la House

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Avatar: 5/10 może i noob jestem w tych sprawach ale wydaje mi się że powinna być widoczna cała głowa

Sygnatura: 7/10 wydaje mi się że czcionka jest dobrze dobrana, obrazek mógłby być szerszy i powinien dostać krawędź

teraz proszę o dogłębne ocenienie mojej sygnatury a szczególnie jej tematyki związanej z moim nickiem :)

Opublikowano

Avek:7/10

Sygna:7/10

Fajnie wykonane ^_^ Ma to klimat ale to i tak tylko nałożenie teksturki na prace +słaby napis który trochę odchodzi.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Zamysł sygnatury dobry, z wykonaniem nie do końca tak samo. Próbowałeś wtopić postać, ale nie bardzo wyszło niestety...

C4D powrzucałeś tylko żeby zapełnić pustkę i nieładnie to wszystko wygląda razem. Spróbuj robić pracę na stockach, nie renderach :).

Co do avatara to tak samo jak na górze, jedyny taki większy plus to brak napisów.

Sygnatura: 4/10

deyroshu_kun_by_deyroshu-d56t0q0.png

za dużo pytań nie zwiastuje niczego dobrego... czyń.

Opublikowano

w sumie i avatar i sygna to samo...

monokolor i odstajacy napis... wieje po bokach pustką ;)

sygna 4/10

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Hm.. prawde mowiac, nie wiem co Twoja sygnaturka przedstawia :P

Ni to kobieta wychodzaca zza sciany, ni to nalozona teksturka szachownicy powymazywana w niektorych miejscach :D

Do tego kobitka nie jest w FocalPoint'cie :/

Sygnaturka: 6/10

Opublikowano

Avatar: mi się nie podoba :( 5/10

Sygna: zdecydowanie bardziej mi się podoba od avatara. Po prawej stronie trochę pusto (po lewej zresztą też no ale jest napis) wg. mnie sygna powinna być węższa :) 9/10

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Sygnatura niemalże prosto z neta, napisy prościutkie do tego praktycznie kopia tego co kiedyś miał Sentence 5,5/10

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...