Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomysł] Kowalhack - Została Jedna Mała Rzecz

sajmon202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh a mi się wydaje, że źle się za to zabieracie. Faktycznie szansa na ulepszanie danych przedmiotów zapisana jest w bazie danych, prawdą jest też, że szansa ta zostanie podzielona przez współczynnik prawdopodobieństwa który znajduje się w kodzie samego klienta, albo kodzie oprogramowania serwera. To zależy skąd nasz klient pobiera dane o szansie na ulepszanie - tego tak naprawdę nikt nie wie. Itemy które macie w inventory też nie są zapisane nigdzie na waszym dysku tylko w bazie serwera ;) więc nie ma szans tak naprawdę na napisanie programu który będzie dawał nam szanse na ulepszanie ponieważ modyfikacja musiała by być na samym serwerze. Aby napisać sam program sprawdzający szanse, musielibyście mieć dostęp do bazy danych serwera co jest niemożliwe chyba, że planujecie włam na serwer M2 ;)

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wiem to jest jakaś komenda na ulepszanie przedmiotu z każdego miejsca na mapie,

a może jest coś takiego żeby bodziem ulepszać gdzie kolwiek na mapie ;] ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nima żadnego (KowalHack) Więc nierubcie se nadziei.Prosze o +

I po co odgrzebujesz te stare tematy wiadomo ze kowalhack nie powstanie

Kiedyś tu coś będzie :f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...