Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomysł] Kowalhack - Została Jedna Mała Rzecz

sajmon202

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w modzie Kamera jest Opcja z kowalem w DT ale działa tylko na 5/6 pietrze DT zanim sie kowal pojawi. Komenda to chyba refine 0 4 ale nie jestem pewien bo nie pamietam.

Hm.. głupie nie jest xD. Ale przydało by się żeby ta komenda wszędzie działała i tyle razy ile chcemy :)

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Wasz problem nie będzie cie musieli ściągać. Po pierwsze polak by nareszcie coś dobrego zrobił a nie multihacki, czy DMG, choć DMG i tak nie działa :)

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Gdyby nawet taki hack powstal to wszystkie privy by padly i nie bylo by gdzie tego uzywac a co do PL i innych globalow nie wiem moze by cos wymysllili zeby to zablokowac hmmm... ciekawa sprawa

Opublikowano

@up

http://www.sendspace.com/file/xachsd

prosze a tu skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7684fd715307abd1bd29889b72664998869d610198c7c1519c960cfe63c1d0ff-1293925491

Wyświetl postUżytkownik majko11 dnia 02 January 2011 - 00:45 napisał@uphttp://www.sendspace.com/file/xachsdprosze a tu skanhttp://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7684fd715307abd1bd29889b72664998869d610198c7c1519c960cfe63c1d0ff-1293925491Jak wypakowałem paczke o nazwie "LICZBY" uruchamiam liczby to wyskakuje rrorrLiczby.exe - Nie można znaleźć składnikaUruchomienie tej aplikacji nie powiodło się poniważ nie znaleziono MSVCP100D.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem no i zainstalowalem od nowa tzn wypakowalem i dalj to samo 

wez tam masz plik .dll wklej go do C:\windows\system32 i powinno działać

Dalej to samo wiecie co jest grane? i co za noby wala - i psuja reputacje ja tylko prosze o pomoc

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Sądzę, że z synchronizowaniem czasu będzie łatwo.

W Windows 7 (nie wiem czy też w innych systemach) trzeba kliknąć na zegar i Zmień ustawienia daty i godziny. Są trzy zakładki, wybieramy trzecią "Czas z internetu" Klikamy na Zmień ustawienia i wybieramy serwer time.windows.com jeżeli takowego nie mamy to wklejamy nazwę, która tutaj podałem. Kliknijcie Aktualizuj teraz i w tym cała filozofia. Wszyscy będą mieli taki sam czas i dla wszystkich można poprowadzić kowalhacka, a co do szukania wartości to wg mnie trzeba metodą prób i błędów, albo włamać się do bazy danych w co mniej wierzę, no ale co już nie można zrobić w tym świecie...

P.S.

Jeżeli jest na przykład 70% to prawdopodobieństwo jest 7 na 10 sekund, które może być dowolnie zmieniane. Czyli 42 sekundy w minucie mogą być szczęśliwe ;p

Opublikowano

Sądzę, że z synchronizowaniem czasu będzie łatwo.

W Windows 7 (nie wiem czy też w innych systemach) trzeba kliknąć na zegar i Zmień ustawienia daty i godziny. Są trzy zakładki, wybieramy trzecią "Czas z internetu" Klikamy na Zmień ustawienia i wybieramy serwer time.windows.com jeżeli takowego nie mamy to wklejamy nazwę, która tutaj podałem. Kliknijcie Aktualizuj teraz i w tym cała filozofia. Wszyscy będą mieli taki sam czas i dla wszystkich można poprowadzić kowalhacka, a co do szukania wartości to wg mnie trzeba metodą prób i błędów, albo włamać się do bazy danych w co mniej wierzę, no ale co już nie można zrobić w tym świecie...

P.S.

Jeżeli jest na przykład 70% to prawdopodobieństwo jest 7 na 10 sekund, które może być dowolnie zmieniane. Czyli 42 sekundy w minucie mogą być szczęśliwe ;p

o synchronizacji czasu juz mówiłem... tylko że metin ma time.nist.gov i lepiej przy tym zostańmy :P

A i teraz czas pozbierać wszystko "w kupę"... piszcie mi na PW liczby pewne np. że 1 zawsze pali, ale musi być sprawdzone na 5 itemach.

8gjeu5j.gif
Opublikowano

o synchronizacji czasu juz mówiłem... tylko że metin ma time.nist.gov i lepiej przy tym zostańmy :P

A i teraz czas pozbierać wszystko "w kupę"... piszcie mi na PW liczby pewne np. że 1 zawsze pali, ale musi być sprawdzone na 5 itemach.

jesli dobrze wykonałes program to pomyśl jeżeli raz ulepszył na tej liczbie to i drugi raz tez powinien wiec bez sensu jest cały czas to powtarzać wczesniej tez tak uwazałem ale myliłem się

Opublikowano

wiecie dlaczego mi takie bledy wystepuja ?

Opublikowano

wychodzi na to ze na liczbach 12,xx i 48,xx ulepsza najczęściej :) ale tylko bronie ^^

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Opublikowano

ej z tego co widze to największe problemy macie z tym że ulepszacie są bo rzadko widze żeby ktoś pisał o czymś na +7/+9 nie licząc broni na 30lv. Moja inicjatywa jest taka: zrobić priva bez ulepszaczy z takimi ratami jak global. Nie wiem czy coś to zmieni ale chociaż ulepszaczy nie będzie :D a jak już to najpierw na privy się hacka zrobi potem nad PLem pomęczy

Opublikowano

a jak już to najpierw na privy się hacka zrobi potem nad PLem pomęczy

Co do tej wypowiedzi to poprę fajny temat może coś się uda życzę

powodzenia (w dobrej wieże) będę obserwował temat bo jak już

mówiłem ciekawe

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

http://liquiron.com/?time

Może się przyda. Pokazuje czas serwerów globalnych.

Strona, która generuje sygnatury, a w nich info: nick, lvl, królestwo, gildia, serwer...

mpcsygna.png

"Jedyny sposób, żeby uwolnić się od pokusy to jej ulec."

93707867.png78489696.png

Zbieram plusy.

Opublikowano

Nie mowie żebyście sobie dali spokój, bo to dobrze, że chcecie kombinować, ale prościej było by się włamać do bazy i tam sobie ulepszyć item :D niż ułożyć taki algorytm. Oczywiście zwykły śmiertelnik nie dokona ani jednego ani drugiego.

Pierdole mpcforum.pl!!! Z przodu z tyłu i z boku

Opublikowano

Nie udzielałem się w tym temacie bo nie uważałem że posunie to się tak daleko. Myślę że jest to możliwe, ale napisanie takiego algorytmu który będzie np. edytował czas serwerowy będzie dość trudne. Lepiej by było ustalić w jakich czasach kowal pali i po prostu zablokowac możliwość ulepszania w innym czasie niż ten który bot miał by w bazie danych.

#Include <brain.h>

Opublikowano

kurde mi ten program sie nie chce wlaczyc albo mi pisze ze nie znaleziono msvcr.100d.dll albo nie znaleziono msvcp.100d.dll

i jak ja mam ten program uruchomic?:)

Opublikowano

Na poczatek powiem ze przeczytałem tylko 1 strone tematu i nie orientuje sie w reszcie tematu ale ostatnio na swieta chyba byl ewent z jakas szkatułką dropił z niej ten kamyk którym jak sie ulepsza to nie spadam poziom przedmiotu(takie cos jak na privach) no ew. bodzio moze dałoby sie skonstruowac hack ktory ulepszalby jak bodzio?? To juz by duzo dało i nie potrzebny bylby wtedy 100% hack

Opublikowano

Na poczatek powiem ze przeczytałem tylko 1 strone tematu i nie orientuje sie w reszcie tematu ale ostatnio na swieta chyba byl ewent z jakas szkatułką dropił z niej ten kamyk którym jak sie ulepsza to nie spadam poziom przedmiotu(takie cos jak na privach) no ew. bodzio moze dałoby sie skonstruowac hack ktory ulepszalby jak bodzio?? To juz by duzo dało i nie potrzebny bylby wtedy 100% hack

Wiesz to jest nie głupie. Hehhehe. Ja bym w tym wszystkim pomógł ale nie znam c++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...