Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jakaś konserwacja tylko w M1 jakieś noobki powywalały itemki i Yang i się pozmieniały w postacie i zlagowało i muszą to oczyścić ;]

@Edit

Up odkryłem ;] Bo od 2 dni się nie da wejść na poziomie poniżej 100 ;] Poprzez PT musisz się łączyć i wtedy przywołasz ;] A jak masz inny sposób podaj mi go na PW ;]

42985152343480391846.jpg
  • Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak ta koło TP jest bloknięta od 2 dni ;] I tylko na lvl 100+ wejdziesz ;] A poprzez PT wchodzisz spokojnie niższymi lvl ;]

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Kurwa no co jest z tym serwerem wczoraj z 127lvl-em za spota 6-10% dzisiaj rano 128lvl za spota 3% a teraz kur.wa 2% ledwo..,!!!

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Da się na każdą mapkę tak wejść ;]

Co potrzeba na zrobienie tarczy na 81 lvl ?

-Broszka- sztuk 1

-i to drugie co to jest i skąd to wziąć ?

Up zmieniają raty ciągle ;]

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Co jest z tym pieprzonym expem ?

@edit

Pier... takie exp już 3h się męczę żeby 129lvl nabić ...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

a gdzie trzeba oddawać te księgi z smoka??

Na środku stoi typ zreszta otwórz misje to jego nazwe będziesz miał.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

thx jużgo znalazłem a 2 pyt gdzie expić na 97lvl?

Ehh to ty na chacie spamisz gdzie expic... Atla v1. Ten serwer to tak naprawde dno. Na e-maila mi spamuja 10 tematow ze ban na chat na 24h a kurwa 50h dobre minelo. Wczoraj exp mi lecial 6-10% i w 1h wbilem 3lvl-e a dzisiaj dopiero co 1lvl przez 3h... Teraz mam 129lvll i leci mi 2-3% ze spota w pizdu...

@UP

Dobry jesteś^^ Ja i tak tam nie ide bo niewiem poco.. Lvla nie dzadzą expa nie zwiększą a kase mam...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Cześć

co mam zrobić jak mi się postać zbugowała

nie chodzi mi o polimorfię tylko o normalne bugniecie postaci jak się przeniosłem do m1

do6qfp.jpg

Opublikowano

EH129 I 50% W 1 H :/

Hehe tak jak ja tylko że ja już nie expie w dupie to mam jutro będę expić..

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Dobre info tylko 129 lvl jest taki ciężki 130 leci normalnie

Hmm a na 128 się tak samo męczyłem..

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

co to za misja z "metinami" ? co trzeba po 10 sztuk zniszczyc

i co to za misja po 5 receptach , co trzeba zrobić w tej misji, zdobyc 10 sztuk (czego)?

dlaczego szkatulki olbrzymiego nosiciela plagi nie mozna otworzyc ?

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

Japier**** i jak tu można w V2 atla kur. expić. Na CH1 i CH2 nooby z KickHackami, każdy spot zajęty bo sobie jakiś noobek 60lvl przyjdzie expić... A o adminach to już nie wspomne. Serwera nawet nie umieją ogranąć... Czekam już 6dni na odblokowanie chat na forum żaden pedał się nie odezwie... Co to ma być

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

to po co piszecie po polsku na ogolnym, przez to was blokują a potem narzekacie

misja na receptury jak dobrze pamietam to jest na 80-90lv ? nie jestem pewny ale mniej wiecej cos kolo tego lv'a idziesz na alte stadt na czerwone smoki, zabij 5 i masz receptury, odrazu do eq ci wpadaja, troche expa, yang i cos jeszcze chyba za to jest

jaka najlepiej biżuterie nosić na surce WP? ;p narazie mam na 105 i nie wiem czy narazie ta moze być czy cos innego dac ;p

Opublikowano

Same su** w tym atla ku**a siedzą. Pi*****one szmaty jakiś h*j na dmg i kick haku zaczyna napi******c zmieniam CH a tam su** z dmg mnie na wolnym nap**rdala ide na inny spot nastepna su** i kur** expic sie nieda !!!

za duża sygna RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...