Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto ma +140 lv w jinno ? i ma kmr moda zeby mnie przywołac na mapke 140 lv

byłby ktos tak miły ^^ ;p ?

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ Ktos wczesniej pisał o tym pierścieniu, że z butelki leci a ta butelka to przecież tak jakby "skarbonka" na yang ... wiec nie rozumiem gdzie tu pierścień;] Extazy wypowiedz się Ty tu najbardziej ogarnięta/y chyba .

Opublikowano

Pierscien expa na 3h leci z pustej butelki od babki u ktorej sa petardy i szkaty i przywolywacze. W Chunjo ona stoi przed tym murem gdzie handlara jest. Ale czasem ona znika teraz nie wiem czy jest i nie mam jak sprawdzic.

I podobno z zoltej ebonitowej szkaty tez leci ten pierscien , ale tego nie sprawdzalam akurat wiec nie jestem pewna w 100%

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje ale po zalogowaniu all ok a jak wlacze postac to nawet nie zdąze jej zobaczyc i juz kick ,zrobilem drugą postać na tym koncie i działa opcja "entbuggen" nic nie daje . Nie wiecie co może być przyczyną ? dodam Tylko ze dzieje sie tak na patchu jak i na spol a neta za słabego nie mam 2mb/s (Postać stoi na zombie)

Opublikowano

dzieki Extazy za info o exp ringu. wbiłem w 20 min z 101 i 3 kolka do 104 i 3 kolka. Dzieki ci wielkie. Zombie sie buguje jak expisz a ktoś z innego królestwa bije cię/ expi na tym samym spocie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pyt. do ExtazyLady. Objaśnij mi proszę jak to "trzeba umieć zrobić ,żeby działało entbugged" Ale skoro mam info "Der Charakter «*****» wurde erfolgreich resettet und steht nun auf Map 1. Sollte dies nicht der Fall sein, loggen Sie sich bitte aus und warten einen Moment. Danach versuchen Sie diesen Vorgang erneut." Więc powinienem być w m1 a jak logam to pokazuje się zombie i znow kick ;d . Btw wiem ,że nie należę do najbardziej ogarniętych w tym serwie ale wkońcu od tego temat ;]

Opublikowano

@up jakbys cofnął sie o kilka stron tematu do tyłu to bys wiedzial

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

Pyt. do ExtazyLady. Objaśnij mi proszę jak to "trzeba umieć zrobić ,żeby działało entbugged" Ale skoro mam info "Der Charakter «*****» wurde erfolgreich resettet und steht nun auf Map 1. Sollte dies nicht der Fall sein, loggen Sie sich bitte aus und warten einen Moment. Danach versuchen Sie diesen Vorgang erneut." Więc powinienem być w m1 a jak logam to pokazuje się zombie i znow kick ;d . Btw wiem ,że nie należę do najbardziej ogarniętych w tym serwie ale wkońcu od tego temat ;]

Pisalam to juz duzo razy..

Tam jest napisane, ze trzeba czekac 5 min po czym kliknac Entbugged i wbic. Gowno prawda , jest blad .

Sami pisza na swoim forum tak:

Jak Cie zbuguje nie logujesz sie przez 15 minut ! na serwer i dopiero po 15 minutach klikasz ten Entbugged bo inaczej Cie nie odbuguje, po tych 5 minutach co oni tam pisza ;]

Opublikowano

(J)

ale moge iść do (ch)

Pobuffalabym Ci, ale na buffce mam zaledwie 65% buffy bo eq z Ninji i malo inta ;p

Opublikowano

Pisalam to juz duzo razy..

Tam jest napisane, ze trzeba czekac 5 min po czym kliknac Entbugged i wbic. Gowno prawda , jest blad .

Sami pisza na swoim forum tak:

Jak Cie zbuguje nie logujesz sie przez 15 minut ! na serwer i dopiero po 15 minutach klikasz ten Entbugged bo inaczej Cie nie odbuguje, po tych 5 minutach co oni tam pisza ;]

Dzięki wielkie działa . A co ddo spradzania stron starszych to Ex.. pisała inaczej a inni inaczej wiec wiesz..

Mniejsza juz działa . +++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...