Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do atlantydy trzeba przez doline okrów wejsc czy jest jakis teleport , tak samo do v2 , trzeba przejsc cale v1 atlantydy czy jak ?

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zeby do v2 wejsc musisz isc przez cale v1 chyba ze masz moda to mozesz sie tp

a do samej atlantydy to nie wiem chyba musisz przez doline

Kocham mpcforum.pl!!!

mythbusters_logo.jpg

Pomogłem? To daj '+' Nie pomogłem? Też mógłbyś dać '+'

Opublikowano

Mam pewno pytanie. Otóż mam 120lvl i gdy expie w V2 atla to za spota leci mi 2-3%. Pytam się gościa ile mu leci(miał 122lvl) a on mi odpowiada 5-10%... Mam pierścień expa. Gdzie mam expić??? Dajcie kordy n dobry spot.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

TheSlim - pewnie masz ten pierscien z OtherStuff na 30 min, mozesz jeszcze wziasc pierscien na 3h z ebonitowej szkaty 1kk w otherStuff ;p

Opublikowano

Zauważyliście masowe bany dla polaków teraz?

@up

Żółta ebonitowa

Tak. Koleżance 2 konta zbanowali... Hakaru wszystkich banuje. Wole już po polsku nie pisać..

@edit

Oby proxów nie wstawili..

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Du konntest dich aus unbekannten Grunden nicht anmelden tak mi piszę a po przetłumaczeniu : Nie możesz się zarejestrować z nieznanych powodów

nie mam zielonego pojęcia o co chodzi miałem 108 lvl więc chętnie bym go odzyskał , zrobiłem drugie konto i normalnie działa a na tamtym mogę się na stronce zalogować normalnie i nie wiem gdzie sprawdzić czy mam bana .

PS: da rady wejść na mapy które wymagają większy lvl niż masz ??? jakimś bugiem czy czymś

NJxbd4x.png

Opublikowano

PS: da rady wejść na mapy które wymagają większy lvl niż masz ??? jakimś bugiem czy czymś

rany, koles po co Ci mapy na wyzszy lev skoro i tak Ci exp niesamowicie slabo bedzie lecial, wez pomysl

Jako przyklad podam av2, nawet ponizej 100 lvla bardzo malo loota expa a od 120 spokojnie mozna w 20 minut ze 4 levle nabic

Z tego powodu sa wlasnie ograniczenia u npc Nemo

Celestial World

drynd3k - 214 - off

dryndziu - 217+ - ON - szukam dobrej polskiej gildii :>

Celestial-World Chat

974n.jpg :)

Motto życiowe : "jaki kot tak schabowy" - Horacy

Opublikowano

Du konntest dich aus unbekannten Grunden nicht anmelden tak mi piszę a po przetłumaczeniu : Nie możesz się zarejestrować z nieznanych powodów

nie mam zielonego pojęcia o co chodzi miałem 108 lvl więc chętnie bym go odzyskał , zrobiłem drugie konto i normalnie działa a na tamtym mogę się na stronce zalogować normalnie i nie wiem gdzie sprawdzić czy mam bana .

Weź napisz na ich forum jak nie wiesz to Ci powiedzą co to znaczy.

I nie da się wejść na inne mapy bez lvl.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

@2UP

Czlowieku ty nie rozumiesz ze tam leci od konkretnego lvl'a duzo expa i to nie zalezy od spota a jak chcesz zeby ci troche szybciej exp lecial to zaloz pierscien expa na 3h i na 30min

@UP

Ja mialem taki problem ale obawiam sie ze nie odblokuja ci ja zalozylem nowa postac bo ja nie moge grac niema postacia

Mam pytanie z czego sie robi tarcze helmy i te itemy na 105lvl czy je trzeba wydropic??

Kocham mpcforum.pl!!!

mythbusters_logo.jpg

Opublikowano

UP a bana nie dostałeś bo parę polaków wyłapało .

robi się z z chełmu na 41 itp ogólnie eq z niebiańskich łeż ja mam full jak coś

Pisz BestWP (Jinno) Odpisze moja 2 postacią

Opublikowano

@Up

Mi nie chodzi o smocza tarcze itd tylko o itemy na 105lvl

@Edit

wy tez nie mozecie sie zalogowac??

@Down

Jakies prace nad serwerem sa napewno bo niby na stronce wyswietla ze wszystko jest online ale 0 grajacych jest

powiedz mi przy okazji z kad wziac takie itemy na 105 lvl tarcze helm itd mozna je z czegos zrobic??

Kocham mpcforum.pl!!!

mythbusters_logo.jpg

Opublikowano

Moze zamiast nabijac posty to przeczytaj jeden lub 2 ostatnie posty pisalem juz ze cos z serwerem robia

@Edit

wlasnie widac jak ci wisza jakbys nie wiedzial to jest taka opcja jak edycja postow

Kocham mpcforum.pl!!!

mythbusters_logo.jpg

Opublikowano

@Down

Jakies prace nad serwerem sa napewno bo niby na stronce wyswietla ze wszystko jest online ale 0 grajacych jest

powiedz mi przy okazji z kad wziac takie itemy na 105 lvl tarcze helm itd mozna je z czegos zrobic??

od 110 lvl mozesz je wydropic na mapce od 110 lv = ]

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

mam 100 lv expie na 3 pierscionakch dosw i słąbo leci na zombie ;p

sa lepsze miejscowki do expa na 100 lvu ?

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

mam 100 lv expie na 3 pierscionakch dosw i słąbo leci na zombie ;p

sa lepsze miejscowki do expa na 100 lvu ?

Matko boska i Jezusie, wszyscy narzekają na expa na tym serwerze, exp jest zajebisty nawet z małymi ratami. O co Wam chodzi ?

Jak nie pasuje to czekaj sobie na większe ( w weekendy)

Opublikowano

Before

Jak chcesz mieć dobry exp i mało lagów to idź do atlantydy v1 na koniec exp leci extra i 0 lagów

Kocham mpcforum.pl!!!

mythbusters_logo.jpg

Opublikowano

Raty są wyższe jak są święta ;] Były na wigilie i sylwa w formie "prezentu" za free nie da ratów.

@LoLyyy

Co do sygny o zbroję, zrobiła bym Ci ją w godzinę, ale nie mam teraz jak więc lajf is brutal ;dd

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...