Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe [Vpc Disk] By Aryman

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ oczywiście :)

podkreślałeś, ze 0 questów,

czy to znaczy, że również ni ma questów u np. biologa lub stajennego??

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak ! Nie ma nic !

Ścieżka do plików hongkong (jak by ktoś nie wiedział)

/usr/home/game/channel/share_data/locale/hongkong

Gdy wchodzi się do folderu hongkong - quest nie ma żadnych questów ! Sami musicie tam wgrać pliki !

Opublikowano

A już myślałem, że będę korzystał z tych plików, ale nie lubię, gdy system każe mi wprowadzić pełną ścieżkę powłoki albo kliknąć ENTER dla /bin/sh :)

Opublikowano

Aryman, mogłeś chociaż zostawić podstawowe questy (dt, dawanie miecza+0 oraz bonusy od noszenia fryzur) ale dostępne są pliki insomnii (takie info dla nie znających przeszłości :))

Opublikowano

hmm mi jakoś na virtual box hasło nie działa wpisuje root arymanikmpc i ni chuja nie wchodzi- 10 razy się chyba przy logowaniu nie pomyliłem co?:(

Opublikowano

Ja naprawde polecam te pliki

czyste pliczki ladnie cacy, wedlug mnie najlepsze pliki :)

Tylko mam problem z wgrywaniem questow nie wiem czemu ich nie dodaje ,jezeli robie tak jak na tutkach ;///

Opublikowano

No ja wlasnie je pobieram ^^ fajnie ze ktos je poleca,przynajmiej nie pobieram w ciemno;d zobaczymy co jest 5 dokladnie jak sie pobierze^^

@edit Up jak sie uporasz z questami napisz jak mozesz na czym polegal problem i jak rozwiazales bo mnie tez to czeka^^

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Specjalista
Opublikowano

*Spacja * to nic nie dalo dalem 500mb z 2GB dalej to wywalilo dalem 1,2GB wywalilo znowu .

A z programow mialem wlaczone Hamachi no i VPC ...

Moze jakies inne wyjscie , z innymi Plikami serwerowymi nie mam zadnych Problemów tylko z tymi taki blad wywala.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Dla mnie pliki zbędne. Mają przestrzeń 20gb. SWAPu miały tylko 4GB. Nowością jest tylko MySQL 5.1 chodź i tak używam 5.5.

Opublikowano

Dla mnie pliki zbędne. Mają przestrzeń 20gb. SWAPu miały tylko 4GB. Nowością jest tylko MySQL 5.1 chodź i tak używam 5.5.

Nie "tylko 4gb", tylko "aż", bo to imo za dużo - poczytajcie może jeden z drugim coś o swapie, a później pakujcie jego wielkie ilości, bo więcej nie znaczy lepiej.

Opublikowano

Pliczki bardzo fajne. Polecam dla początkujących zamiast plików raina ; >

O wiele stabilniejsze !

Opublikowano

A można wiedzieć jakie są ustawione raty??

czy są dodane nowe zbroje, bronie, mapy itp??

czy wogóle jest coś nowego oprócz zabezpieczeń i braku questów??

Opublikowano

Pliczki bardzo fajne. Polecam dla początkujących zamiast plików raina ; >

O wiele stabilniejsze !

A ja dla początkujących polecam pliki Raina, bo przynajmniej działają, więc nie będą się musieli pytać na forum, co jest nie tak. Te plik owszemi są bardzo stabilne, nie ma takiego momentu żeby działały :)

Opublikowano

Opublikowano

Map, brak wszystko musicie sami wgrać. Z własnego doświadczenia wiem że Questy/Mapy to 10-15min roboty, natomiast raty ustawiasz w mysql przez odpowiednie zapytanie:)

admin2r.png
Opublikowano

Spacja, dziękuje tobie że wstawiłeś swój link z hostem. Normalnie pobierało się 20 kb/s, a teraz 14 mb/s! Dziękuje! Masz "+" limit.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Aryman, takie pytanko mam związane z logowaniem, coś się zmieniło? Aczkolwiek wpisuje swoje dane i na portmapie załaduje się kilka kb i dalej nic się nie pokazuje, cały czas jest "Proces Logowania Trwa". Nie wiem w czym rzecz inny port?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Map, brak wszystko musicie sami wgrać. Z własnego doświadczenia wiem że Questy/Mapy to 10-15min roboty, natomiast raty ustawiasz w mysql przez odpowiednie zapytanie:)

Chcesz powiedzieć, że map też ni ma??

Powiedział byś chociaż jak je wgrać

a co do rat to powiedzmy, że chcę ustawić exp na 700%

żeby to ustawić to muszę wiedzieć ile jest na początku, bym mógł dobrze tam pomnożyć, podzielić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...