Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe [Vpc Disk] By Aryman

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetne pliki serwerowe, własnie stawiam na nich serwer, ani jednego błędu jak narazie :) Polecam

oz ku*** to sa 2008 ;ooo !!!! cofam zdanie szukalem 2010 :<

Opublikowano

jest mi ktoś w stanie powiedzieć jak mogę na tych plikach zagrać z kolegą ?

niby odblokowane porty p2p ,ale jak wybieram postać to rozłącza - dalej nie mogę lognąć

xxx

Opublikowano

Te twoje pliki to jakieś niedorobione są ... Na VirtualPC błąd z uruchamianiem. VirtualBox to samo OMG pozdr mam 6gb ramu i nie da się uruchomić maszyny ...

Przydzielam 2-3-4gb i podczas uruchamiania pisze że za mało pamięci przydzieliłem ....

mojasygnan.png

Opublikowano

@up polecam reinstall virtual box a w ostateczności format kompa , a potem pouczyć się jak zrobić serwer w metinie :)

Pomogłem ? Daj like nie bądź żyła !

rdlogin.png

Do NoT CoPy !!

Opublikowano

sprawdziłem wszystkie pliki oprócz tych,

mam nadzieje że będą dobre!

Jak nie to proszę o link do naprawdę idealnych plików po części 4fun/pvp z nowymi mapami moobami itd.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Odpalam sobie te pliki w maszynce i ciągle CLIENT MAC ADDR. Wie ktoś, o co chodzi?

EDIT: Po chwili wyskakuje komunikat w konsoli "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device".

33983.png
Opublikowano

Witam pobrałem te pliki i mam problem jak zrobić lauchera ? Ma ktoś jakiegoś lauchera żebym zmienić ip na swoje ?

2863366318.png

Opublikowano

Te Pliki + Czyste Pliki 2010 od Schittseta to najlepsze rozwiązanie jakie może być dla serwerów Hamachi/No-Hamachi =)

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

Mam problem z bazą a konkretnie jak dodać hasło do konta na tych plikach ? Na plikach raina wystarczyło skopiować a tutaj tak nie ma. a ja jestem amatorem w tej dziedzinie :) prosiłbym o pomoc tutaj albo na gg 24080507

I czy ma ktoś może clienta serwera z tym świetnym wglądem skili to bym prosił o linka do downloadu albo same wyciągnięte skile :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Mam problem z bazą a konkretnie jak dodać hasło do konta na tych plikach ? Na plikach raina wystarczyło skopiować a tutaj tak nie ma. a ja jestem amatorem w tej dziedzinie :) prosiłbym o pomoc tutaj albo na gg 24080507

I czy ma ktoś może clienta serwera z tym świetnym wglądem skili to bym prosił o linka do downloadu albo same wyciągnięte skile :)

Na tej stronie możesz zrobić hasło do konta :

http://www.mysql-passwd.yoyo.pl/

Czy to jest 2k10 ?

2k06

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...