Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe [Vpc Disk] By Aryman

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pomoze ktos mam blad;/

http://www.bankfotek.pl/image/838496.jpeg

Musisz od nowa postawic ale tak po 20-30 minu(znaczy... e)tach

PS: Mam problem:

Caly czas pisze mi Can not to locate public ip czy jakos tam, ale leci lubie za pliczki :)

UWIELBIAM KOLOROWE NAPISY

What are you doing?

What you need this information?

What the fuck?

NIE OFFTOPUJ !!

Kto? Co? Gdzie? Kiedy? Jak? Dlaczego? - PILNNUJ SIĘ MYCH ZASAD

W ksiendze zasat na stronie szejściesiątej czwartej.

Opublikowano

Jest szansa na nowy link do download-u plików serwerowych bo ten z pierwszej strony już nie działa :/ na youtubcu też nie ;/

...........http://www.megaupload.com/?d=MSWDZUDB........

Opublikowano

Arymanik. Na pewno ci like nie dam bo to nie wykonana dobrze robota. Na plikach niesmialego wszystko smiga.. A u cb ? Wgrywam prze virtuala serwer laduje go,. konfiguruje go w sysinstall i tam w tym okie tak jak masz na youtube potem wpisuje /etc/rc.d/netif restart i restartuje mi tam i wgl. Potem jak wlaczam juz 2 raz maszynke to nie dziala..

Po wyskoczeniu tego okna co klika się 1 to laduje sie cos i nie zdarzy dojsc do wpisania loginu i hasla a wyskakuje jakis blad.. Zalosne wykonanie naprawde.. U Niesmialego wszystko w jak najlepszym porzadku a u ciebie ? Żenada..

Opublikowano

GRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO 'root'@'%' [ENTER]

IDENTIFIED BY 'nowehaslo' WITH GRANT OPTION; [ENTER] TRZEBA PISAC TO ' *.* [ENTER] ? ? ? ODP NA PW

Opublikowano

Witam mam taki problem iż podczas rozpakowywania ich w WinRAR wpisując haslo www.mpcforum.pl gdzies w 93% wyskakuje mi to:

! C:\Users\adam\Desktop\serwer metin2\ArySF.rar: CRC failed in the encrypted file Aryman.vhd. Corrupt file or wrong password.

! C:\Users\adam\Desktop\serwer metin2\ArySF.rar: Unexpected end of archive

Co robić!

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Opublikowano

Kiedyś to były najlepsze pliki w polsce, teraz wyszło 2010 i arymanik nie zedytował ich na 2010.A więc nie mówić że złe pliki..., porównajcie je do raina to wtedy wychodzą na bardzo dobry +.

Opublikowano

ej co jest grane pobralem te pliczki i chcialem wejsc przez filezille a tu mi takie cos wyskakuje ;(:(

Błąd: Uwierzytelnianie nie powiodło się.

Błąd: Błąd krytyczny

Błąd: Nie można połączyć się z serwerem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...