Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl][Dedyk] Evenye - Nieoficjalny Serwer Mpc

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę was uspokójcie się i nie wyzywajcie... Serwer zostanie uruchomiony jak wszystko zostanie naprawione ...

Jutro najwcześniej zapewne. To możemy iść spać, czy tam na Pasterke do kościoła jeśli ktoś idzie =)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Mounthains
Opublikowano

Nie narzekamy, dostają zasłużony opierdol.

A wy jesteście nieobiektywni, rozumiem wasi kumple - ale są granice.

Tak. Administracja spieszyła się z terminem. Nałożyliśmy im czas do 21:00. Dostaliście. Niestety jest wiele błędów, na którym aktualnie administracja pracuje. Wyluzuj chłopie. Główny admin nie śpi 3 dni.

Opublikowano

Odwalili serwer na odp**** - chcieli szybko, lecz nie dostrzegali bugów, gdy je w końcu dostrzegli okazało się że trzeba jeszcze trochę roboty..

Ja wierzę że w końcu go naprawią.. A i do all TEAM z gry -

Przestańcie odpisywać tym bezmózgą na MPC forum tylko naprawcie tego buga!

@Góra

i idź spać!

Ja na ich miejscu bym napisał tak:

Bug jest naprawiany - Proszę czekać.

i wara!!

Ps. mam wy***** na te wasze minusy:)

graphic.png

Opublikowano

Wy tylko o sobie myślicie.. Zastanówcie się co teraz sobie team myśli ,po tylu nie przespanych nocach ,a wy ich jeszcze opiepszacie ,zamiast dodawać otuchy . Ja na ich miejscu pierdolił bym prace dla takich dzieciaków jak wy . Ktoś chce dać wam zajebisty serwer to jeszcze go zbluzgają ... pozdr.

Jeśli chcesz mi podziękować oceń mnie na 5*

Dawajcie PLUSY to nie boli :D

Nick na privach : Pawel , ProBlaster , 111a :)

Opublikowano

No nic... pozostaje nam tylko czekac na serwer Neverast i serwer Merkona;) ten juz sie okryl zla slawa:)

Liczyliscie na 4k graczy a weszlo max 600 i bedzie gralo max 500.To tylko i wylacznie wasza wina

sstwc.jpg

Opublikowano

Tak. Administracja spieszyła się z terminem. Nałożyliśmy im czas do 21:00. Dostaliście. Niestety jest wiele błędów, na którym aktualnie administracja pracuje. Wyluzuj chłopie. Główny admin nie śpi 3 dni. Oj, :<

Skoro tak zapieprzają z pracą 24/7 to dlaczego są tak debilne bugi na serwie? I tak dużo?

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Gość Mounthains
Opublikowano

TO NA KURWE ROBIĄ JAKIEŚ ZAPOWIEDZI, KTÓRE I TAK SĄ WBREW REGULAMINOWI? SAMI NA POCZĄTKU PISALI DATE OTWARCIA

Moje niedopilnowanie. Samowolka modów.

Opublikowano

Odwalili serwer na odp**** - chcieli szybko, lecz nie dostrzegali bugów, gdy je w końcu dostrzegli okazało się że trzeba jeszcze trochę roboty..

Nie chcieli szybko, ale mieli nacisk w postaci miliona userów, którzy nie mogli wytrzymać bez serwera:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

A jak mieli zrobić wolniej, skoro administracja dała im czas do 21?

Zastanów się co piszesz, zamiast mówić o czymś o czym praktycznie nie wiesz.

Połowa nie wie jak wyglądała sytuacja wśród Administracji i Teamu Evenye.

Uspokójcie się i idźcie wyżyć, gdzie indziej. Serwer jest obciążony a w dziale robi się spam. Forum na tym cierpi.

Come down.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Usuniecie konta??

Jeśli chcesz mi podziękować oceń mnie na 5*

Dawajcie PLUSY to nie boli :D

Nick na privach : Pawel , ProBlaster , 111a :)

Opublikowano

Ale może ktoś konstruktywnie i zrozumiale napisać na czym stoimy i kiedy server będzie mógł być naprawiony? Któryś post z kolei pisze i nikt nie zamierza mi odpowiedzieć? Były takie zajebiste zapowiedzi i co? Połowy tych rzeczy co były zapowiadanie nie było!. Nie wiem jak wy ale ja jak coś zacznę robić to skończę. Wisi mi to czy serwer wystartuje dzisiaj czy za miesiąc po prostu chce mieć coś w podobie drugiego PLa lecz fajniejsze..

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Wiem jaka jest ich sytuacja. A Wy tylko narzekacie.

Wiesz jaka jest sytuacja, a jeszcze przedwczoraj pisaliście razem z kokoszem, że rangi polecą, dział będzie usunięty, na co Azprime mówił, że na dziś wszystko będzie dopięte na ostatni guzik. Była mowa o modzie, że są zabezpieczenia jakieś proelo, a tutaj 1hk, sh. Kogo chcecie oszukać? ; ] Ten serwer to prawie jak jakiś śmieszny hamachi.. Posiedźcie trochę dłużej, zamknijcie ten dział, ludzie nie będą mieli gdzie płakać i po kłopocie, a nie piszecie że serwer ruszy tu i teraz, a ludzie płaczą potem..

spongebob1.png

Opublikowano

TO NA KURWE ROBIĄ JAKIEŚ ZAPOWIEDZI, KTÓRE I TAK SĄ WBREW REGULAMINOWI? SAMI NA POCZĄTKU PISALI DATE OTWARCIA

Wyluzuj.

W sumie nie powinno być tego działu (; . Serwer jak każdy inny. Ale ok.

Cóż. Starają się cały czas.

Życzmy im powodzenia. ;]

Opublikowano

Mogli nie dawać zapowiedzi, zrobić jakieś beta, żeby wykryli bugi.

Niedopilnowanie.

Wszystko powinno być robione hmm.. potajemnie.

Żeby nie napalać was tak bardzo.

Btw; przez te 12h czy tam 24 możecie pograć w coś innego.

Ewentualnie odejść od kompa.

Raz w roku, ewentualnie dwa (Sylwester) możecie odejść od PC.

Pozdrawiam.

Czekam na ciętą ripostę ]:->

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Mogli nie dawać zapowiedzi, zrobić jakieś beta, żeby wykryli bugi.

Niedopilnowanie.

Wszystko powinno być robione hmm.. potajemnie.

Żeby nie napalać was tak bardzo.

Btw; przez te 12h czy tam 24 możecie pograć w coś innego.

Ewentualnie odejść od kompa.

Raz w roku, ewentualnie dwa (Sylwester) możecie odejść od PC.

Pozdrawiam.

Czekam na ciętą ripostę ]:->

Siera wisi mi to czy ten serwer będzie jutro pojutrze czy za miesiąc chce zagrać i po prostu mieć z tego przyjemność na dłuższy czas. Ale oni zrobili to na odwał taka prawda. I zamiast zajebistego serwera który zapowiadali wypuścili jakieś gówno. Mogę za to dostać nawet warna wisi mi to. Krytykuje was bo liczyłem na coś więcej.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Idźcie na pasterkę jak już ktoś wspomniał i trochę więcej dystansu.

Dajcie się Teamowi wyspać, wrócą, poprawią bugi i wszystkie inne błędy i będzie miodzio. ; )

Po prostu chodzi nam o to, żebyście się uspokoili.

Robi się sterta niepotrzebnego spamu, przez co emocje rosną, padają wyzwiska, warny, blokady.

Po co to komu?

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Ogarnijcie się, jest wigilia komu się chce robic? Wszyscy siedza przy stolach, gadaja, jedza placki i wgl sa swieta!

To nie czas zeby siedziec na mpc forum i obrazac kogos za to co zrobil.

Wezcie 10 glebokich oddechów i ogar.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Po 1: Po chuj poddział jakiegoś serwera metina mpcforum (NIEOFICJALNEGO!) ? Czy zwykła reklama by nie starczyła ?

Po 2: Po chuj robicie dzieciom nadzieje ? Jeśli robicie jakiś serwer to najpierw zróbcie potem reklamujcie.

Po 3: Po chuj go udostępniliście bez testów?

Po 4: Po chuj dawaliście im czas do dzisiaj 21.00? Jeśli nie potrafią , nie mają czasu czy coś tam to niech spierdalają .

Po 5: Po chuj w Wigilie? Nie ma to jak spędzić wigilię przed komputerem.

A jak mieli zrobić wolniej, skoro administracja dała im czas do 21?

Zastanów się co piszesz, zamiast mówić o czymś o czym praktycznie nie wiesz.

Połowa nie wie jak wyglądała sytuacja wśród Administracji i Teamu Evenye.

Uspokójcie się i idźcie wyżyć, gdzie indziej. Serwer jest obciążony a w dziale robi się spam. Forum na tym cierpi.

Come down.

Ty mi tu nie pierdol.Gdyby najpierw zrobili serwer ,a potem reklamowali to by takiego problemu nie było. Pomyśl .

Sanuyem , tak? Niech on idzie malować w tych paintach . Kto mu dał w ogóle moda.

Schittset ? Nie wiem czy sam poprosił o zdjęcie rangi czy wy to zrobiliście . Straciliście dobrego moda kilku działów . Sanuyem może wam za to zrobić świętną sygnaturę !

Zrobiliście z naszego forum idiotów . Tyle ode mnie . Pozdrawiam inteligentów. (A w szczególności Sanuyem ).

Za wysoka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...