Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl][Dedyk] Evenye - Nieoficjalny Serwer Mpc

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Pendravix

Idz do okulisty

Cos??

Tu caly serwer jest bugniety slepoto wkurzasz mnie broniac teamt ktory wykazal sie ze nie umieja w 10zrobic serwa

Idz moze zostalo dla cb prezenty ale to cb Metin uzaleznil,dla mnie jak poprzednio pisalem po rangach trzeba poleciec bo ten serwer to jedno wielkie dno

DNO DNO DNO!

To juz nawet 14latkowie robia serwery bez bugow a wy w 10robice serwer na ktorym po godzinie maja stalki i syrki

Wiecie co zeby nie robic sobiej wiekszej chaly zamknijcie serwer i zrobcie go jak nalezy bo tak spierdolic sprawe to masakra...

Aha teraz pisze do tych ktorzy planuja kupic cos w is:)

A wiec nie oplaca sie tu w is nic kupowac ze wzgledu na to ze niewiadomo ile serwer postoi... moze pasc dla mnie w kzadej chwili

Zwroce sie teraz do zwyklych graczy:

Narazie nie grajcie!

EDIT@

@Dudsonowa

1.To co mam Ci do powiedzenia jest fakt ze przekladali date premiery kilkakrotnie

2.Zrobili oddzielny dzial na mpcforum o swoim serwerze,byli za pewni sb mysleli ze dadza sobie rade

3.Od kiedy sie znasz na tych i tamtych rzeczach o metku,przeciez nie pykasz w metka wiec nie wiem co z tego wywnioskowac...

4.Ja do cb nic nie mam,mowisz ze nie spia i maja problemy zdrowotne,a takie jedno pytanie kiedy byla pierwsza data otwarcia serwera i ile na to czasu mieli

No jasne wszystko na koniec zostawic wierzac ze wszystko sie uda...

5.Kazdy jest odpowiedzialny za rzecz ktora zrobil i ktorej nie zrobil.Jezeli nie bedziemy brali odpowiedzialnosci za swoje czyny nigdy sie niczego nienauczymy

sstwc.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

Narzekać każdy potrafi. ; )

Dziś wigilia, więc odpuśćcie sobie te pełne jadu komentarze. Cały team zamiast siedzieć na kolacji z rodziną zapierdalał w pocie czoła żeby oddać Wam serwer.

Wczoraj wołaliście "chcemy serwa!", dzisiaj go dostaliście i wołacie "co za gówno! wypierdalać z tym! zdjąć rangi, usunąć dział!". Tak najwygodniej. Gdybyście widzieli powstawanie serwera od kulis mówilibyście inaczej. Chłopaki naprawdę robili co mogli, a że zawsze coś musiało się spierdolić to cóż...

Dajcie im żyć. Wrzućcie na luz, niech się wyśpią (z tego co wiem sam Sanuyem nie śpi od około 32h), Joaquin nie wydala psychicznie.

Nawalili, fakt. Bazy nie było, pliki padły, skrypt logowania nawalił. Zdarza się.

Serwer jest, teraz będą dopracowywać i poprawiać.

Wrzućcie na luz naprawdę, są święta ; ).

+1. Gdyby nie powstał, to byście żałowali. Dajcie czas im na naprawę. Strasznie niecierpliwi jesteście. Wypuścili serwa na wariata i teraz musza poprawiać. Czasu chłopcy. Czasu.

Opublikowano

No to jestem w 100% pewien ze juz dzisiaj nie ruszy a w 80% ze juz wgl nie ruszy ...

Ale rekordy bite ;p Użytkownicy przeglądający ten temat: 374

叶是白痴

Opublikowano

Ogarnij się dudsonowa, popatrz na to obiektywnie bo aż szkoda patrzeć na ten Twój post. Premiera była przekładana tyle razy, że aż się liczyć nie chce, i ty mi pieprzysz "wrzućcie na luz" ? Na tym serwerze nie ma nic oprócz zmienionych sklepów.

Miał być hard, a kawałek klejnotu z każdego grubasa leci.

Mou kolejny - Jak na wariata ? Zapewniali, że na dzisiaj do 21 wszystko będzie gotowe i jak w najlepszym porządku, więc co ty pierdolisz ?

Rozumiem święta bla bla bla, ale chyba przed tym jak zareklamowali serwer to też coś robili ?

Weź się nie ośmieszaj, spójrz na to krytycznie a nie kryj ich cały czas, Schittiego wyjebaliście z teamu MPC na zbity pysk a teraz twierdzisz, że taki ten team serwera biedny, że czasu nie mieli ? To po chuja się brali za to ?

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Na takie coś mamy wydawać kase?

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

No tak Mouthainsie. Ale bez jaj? I co może cofka będzie zaraz powiecie? To jest po prostu żenada co oni zrobili... Dobra rozumiem Wigilia , Święta i te sprawy ale po chuja się brać w takim czasie za serwer? Nie lepiej było go zrobić w nowym roku a dopracowany? Widać profesjonalizm jak nawet dobrze zabezpieczyć klienta nie mogą.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

+1. Gdyby nie powstał, to byście żałowali. Dajcie czas im na naprawę. Strasznie niecierpliwi jesteście. Wypuścili serwa na wariata i teraz musza poprawiać. Czasu chłopcy. Czasu.

piszesz że na wariata serwa?Start miał byc kilka dni temu ...pisali że chcą aby serwer był w 100% do gry:)I co jest do gry?

Opublikowano

gralo sie faajnie

troche za duzo drop ulepszaczy

a potem te bugi

szkoda gadac.. ^^

dla mnie ten serwer nie byl hardem

i wszystkiego nie bylo

Kowalowi miales sellac ulepszacze za 1k

nie bylo tego

ku nie bylo

fryzurek nie bylo

pelno bugow

szkoda gadac

dopracujcie serwer i wyruszcie po nowym roku...

PS. nawet na 1HK zabijali ^^

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Gość Mounthains
Opublikowano

Ogarnij się dudsonowa, popatrz na to obiektywnie bo aż szkoda patrzeć na ten Twój post. Premiera była przekładana tyle razy, że aż się liczyć nie chce, i ty mi pieprzysz "wrzućcie na luz" ? Na tym serwerze nie ma nic oprócz zmienionych sklepów.

Mou kolejny - Jak na wariata ? Zapewniali, że na dzisiaj do 21 wszystko będzie gotowe i jak w najlepszym porządku, więc co ty pierdolisz ?

Rozumiem święta bla bla bla, ale chyba przed tym jak zareklamowali serwer to też coś robili ?

"Pierdole" Że mnie wkurwiasz swoim nędznym gadaniem

Opublikowano

Kto tu ma się ogarniać?

Pierdolicie o jakimś 100 osobowym teamie. WTF? Z tego co wiem było ich znacznie, znacznie mniej.

Z Tobą nie wiem co się stało tylko pierdolić i narzekać potrafisz. Ruszyłbyś dupsko i im pomógł zamiast teraz wydziwiać i się pluć, a jak masz coś do mnie to zapraszam na PW.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Narzekać każdy potrafi. ; )

Dziś wigilia, więc odpuśćcie sobie te pełne jadu komentarze. Cały team zamiast siedzieć na kolacji z rodziną zapierdalał w pocie czoła żeby oddać Wam serwer.

Wczoraj wołaliście "chcemy serwa!", dzisiaj go dostaliście i wołacie "co za gówno! wypierdalać z tym! zdjąć rangi, usunąć dział!". Tak najwygodniej. Gdybyście widzieli powstawanie serwera od kulis mówilibyście inaczej. Chłopaki naprawdę robili co mogli, a że zawsze coś musiało się spierdolić to cóż...

Dajcie im żyć. Wrzućcie na luz, niech się wyśpią (z tego co wiem sam Sanuyem nie śpi od około 32h), Joaquin nie wydala psychicznie.

Nawalili, fakt. Bazy nie było, pliki padły, skrypt logowania nawalił. Zdarza się.

Serwer jest, teraz będą dopracowywać i poprawiać.

Wrzućcie na luz naprawdę, są święta ; ).

dokladnie chcieli serwa to maja ja nic nie mowilem , mowilem zeby byl jak najszybciej ale jak juz wszystko bedzie idealnie zrobione a jeszcze jak tera powiedzialas o sanuyemie i o joaqinie ( jesli zle napisalem sry) to naprwade wspolczuje im

ps . sry ze bez pol znakow ale nie chce mi sie kompa resetowac

940messi.png
Opublikowano

Serwer miał być "PRO" niestety stało się inaczej ;/ mam nadzieje że ten błąd zostanie usunięty jak najszybciej oraz radze także usunąć wszystkim postacie ponieważ po kilku dniach się może okazać że komuś zostało takie eq i będzie niestety PRO..

@Down

Mou.. wiem, niech robią chłopaki, niech robią..

@Down2

Dali i to ostro no ale cóż.. Dlaczego akurat wypada na Serwer MPC? czemu np włoskie serwery powstają w 2 dni i to w 2 osoby i naprawdę są dobre?

Nie będę sugerował nic bo nie chce mi się pisać z toną ludzi..

graphic.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Serwer miał być "PRO" niestety stało się inaczej ;/ mam nadzieje że ten błąd zostanie usunięty jak najszybciej oraz radze także usunąć wszystkim postacie ponieważ po kilku dniach się może okazać że komuś zostało takie eq i będzie niestety PRO..

Potrzeba czasu. A im brak tego. Wyluzujcie.

Opublikowano

Projektant napisal:

Weź się nie ośmieszaj, spójrz na to krytycznie a nie kryj ich cały czas, Schittiego wyjebaliście z teamu MPC na zbity pysk a teraz twierdzisz, że taki ten team serwera biedny, że czasu nie mieli ? To po chuja się brali za to ?

Projektant:)

Kocham Cie za ten post;)

sstwc.jpg

Opublikowano

Odpowie ktoś jasno na mój post? Będzie cofka czy jak? Co będzie z serwerem? Dajcie jakieś stosowne informacje tutaj..

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

a moze niech się team wypowie co ?

a ty mou wez ich tak nie born.

z ta zapowiedzia powinnscie traktować jak norm serv i do kosza a nie, a tak serv chujowy

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Gość Mounthains
Opublikowano

a moze niech się team wypowie co ?

a ty mou wez ich tak nie born.

z ta zapowiedzia powinnscie traktować jak norm serv i do kosza a nie, a tak serv chujowy

Wiem jaka jest ich sytuacja. A Wy tylko narzekacie.

Opublikowano

Wiem jaka jest ich sytuacja. A Wy tylko narzekacie.

Nie narzekamy, dostają zasłużony opierdol.

A wy jesteście nieobiektywni, rozumiem wasi kumple - ale są granice.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

I te teksty "zdejmijcie im rangi".

Nie Wy o tym decydujecie tylko Administracja, więc nie bawcie się w Bogów. Ludzie. Trochę rozwagi i myślenia w tym co piszecie.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Mou nie bron ich tak poprostu nie ogarniajaityle start mial byc w piatek... przesuwali przesuwali ok serwer jest ale gowno nie serwer jaki obiecali wezcie nowy team bo ten nie ogarnia...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...