Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Godziny Przed Startem, Ostatni Temat Na Pytania ;)

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podjescie Teamu:

Kokosz stawil i warunek,ze jak nie bedzie serwer to nie beda mieli modow. A teraz boja sie o wlasne dupy i na fasta robia patchera

Opublikowano

0 % profesjonalizmu w teamie mogli już sobie dać czas do lutego niż mówić dokładne (nieprawdziwe godziny ) . Zgadzam się z Up ... Ten serw nie jest wart takiego zamieszania i cennego czasu. Po za tym zamiast siedzieć przed kompem pomóżcie mamą przygotowywać Wigilię ...

sygansnns.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Powered By AppCore

Opublikowano

I teraz nie wiadaomo co zrobic ;/, Sciagac Klienta Metka 2008? 2010? czy jakis inny klient moze byc.. problem jest bo ja osobiscie nie wiem na jakim trzeba zainstalowac... Dojebaliscie z tym patcherem ;/

EDIT:

Podjescie Teamu:

Kokosz stawil i warunek,ze jak nie bedzie serwer to nie beda mieli modow. A teraz boja sie o wlasne dupy i na fasta robia patchera

100%%% Racja..

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Uaa... ale zamieszanie, nie tylko w tym temacie, cały dział(podklejone tematy) to jeden wielki kosz ^^

P.S.

Zawsze jest takie zamieszanie, osobiście pracowałem nad 2 dedykami, zawsze było to samo, za dużo ludzi było, jeden mówił to drugi to... ;p

Opublikowano

Robią nas w Huja i tyle. Ja się zastanawiam czy ten serwer w ogóle postawią , czy se tylko tak piszą. Czekam do max. do jutra potem nie ma na co liczyć ;P

1308748956-U265478.png

Już wkrótce : )

Opublikowano

Kokosz i mou tutaj sa dlugo pamietam jak w 2008 zalozylem tutaj pierwsze konto to juz tutaj byli dlatego maja duzo do powiedzenia i gdyby nie warunek kokosza bysmy nadal czekali

sygn.png

Opublikowano

ja sie jeszcze dziwie ze nie po usuwali postow nie ktorych.. Patek zrobil ostatnio temacik o ich "super tanim IS" i juz tematu nie ma...

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Nie wiem po co jest dawane info kiedy start jeżeli nie macie all gotowe. Takich informacji się nie podaje jeżeli się nie ma wszystkiego skończonego -,-

@2xDown:

Dokładnie powiedziane.

Mam w dupie to czy dasz +, czy -..

Będę chciał + to i tak dasz -. ;)

Opublikowano

Ten serw to chyba zwykly Fake a wygladal jaknajbardziej prawdziwie ;/ Czekamy do 12 potem wszystko sie wyjasni

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

A ja mam pytanie: Po chuja robicie taki spam (odnoszę się do autora tematu).

Dziennie robicie nowy temat, z tytułem godzina do startu, nowy clienta i jakieś inne gówna a administratorom innych serwerów zabraniacie zrobić jednegoi bez waszej zasranej zgody.

Sory za wyrażenie, ale zdenerwowany jestem.

Ogólny dział dot. metin2 zamienia się w dział Evenye.

Spoko zakładajcie sobie serwery, ale jest to forum dla wszystkich a Wy moderatorzy powinniście raczej pilnować aby nie powstawał śmietnik a nie sami go robić.

02758850976702993171.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...