Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Godziny Przed Startem, Ostatni Temat Na Pytania ;)

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To rozumiem ze na serwie beda cofki i resety tez info albo najlepiej eventy ale bez informacji i kto znajdzie przypadkowo bierze wszystko

sygn.png

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juz powinien byc chociaz client zeby sciagnac . Ja to szybko sciagne ale inni nie maja szybkiego neta wiec mogli by o tym pomyslec. A pisale przeciez ze o 9:00????

837371446280124127260.png
Opublikowano

do pobrania bedzie client oraz pather ! awiec każdy zdąrzy pobrać !

banner5.gif

Opublikowano

po jaką cholere podaja wszystkie daty miesac wczesniej.?

jesli juz podaja to powinni sie do tego zobowiazac i skoro sa tacy pro extra to i powinni wziąć pod uwage opóźnienia.

do tego nie ma nawet info ze sie znów opóźni,

w duszy mam to ze musi spać , zobowiązał sie do czegoś,. z reszta.. dajcie spokoj i tak serv szybko padnie..

a czy wy pomyśleliście, że mogło mu się coś wydarzyć? nie wiem, np. poślizgnął się pod prysznicem (BROŃ BOŻE) albo po prostu nie usłyszał budzika bo do późna w nocy ulepszał serwer...

Ostrzegałem

Opublikowano

po jaką cholere podaja wszystkie daty miesac wczesniej.?

jesli juz podaja to powinni sie do tego zobowiazac i skoro sa tacy pro extra to i powinni wziąć pod uwage opóźnienia.

do tego nie ma nawet info ze sie znów opóźni,

w duszy mam to ze musi spać , zobowiązał sie do czegoś,. z reszta.. dajcie spokoj i tak serv szybko padnie..

Na co Ci info wstanie typek to da Cilenta nie ;p

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Mam pytanie kto puścił wieść że client o 9.00 ma być ,jak pisali że client 2h przed startem czyli o 10.00

Najpierw było 4h przed startem, ale ostatecznie wyszło 3h przed startem czyli o 9.

Poczekajmy jeszcze trochę.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Kuźwa ludzie ogarnijcie trochę !.

Co Wy przed monitorem siedzicie z całą rodziną i ze znajomymi i czekacie na tego clienta? Pobierzecie go w krótkim czasie i będziecie się tak samo srali z otwarciem serwera -,- .

Wyluzujcie trochę , wstanie to da clienta..

Naprawdę niektórzy to są chyba uzależnieni od tego metina ^^ .

Ta. możecie minusować ^^ .

Opublikowano

Właśnie nurtuje mnie to pytanie:

O zdjęciu konika czy będzie trzeba czekać ten jeden dzionek? czy też nie?a jeśli nie to ile?

Odpowie ktoś?;/ już chyba 3 raz poruszam to pytanie i brak odp ze strony GM'ów oraz innych.

graphic.png

Opublikowano

Dobra ludzie spokój, dajcie mu odpocząć to nie ich sprawa że wy wstajecie o 5 rano żeby dostać piersi client, i być w top. Ten serwer jest po to żeby przyjemnie można było sobie pograć a widzę że na nim będzie wyścig i pewnie jutro będą już 30-40 levele ;d

Kurde dajcie mu odpocząć ja jak śpie po imprezie czasem o 13 mogę wstać, a jak było napisane że będzie client to będzie cieszcie się że w ogóle taki świetny serwer startuje.

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano
Właśnie nurtuje mnie to pytanie:

O zdjęciu konika czy będzie trzeba czekać ten jeden dzionek? czy też nie?a jeśli nie to ile?

Odpowie ktoś?;/ już chyba 3 raz poruszam to pytanie i brak odp ze strony GM'ów oraz innych.

Lev konia możesz robić co 1 h .

Zdjęcie +18 :P

Opublikowano

Rozumiem że mogą być problemy. Napisane było że o 9:00 ma być client, już się spóźnili o 25 minut. Jeżeli mają jakiś problem niech napiszą, bo dużo osób czeka w niecierpliwości.

Opublikowano

* Wprowadzony wygląd z PL'a.

* Odbugowana Grota, wraz z wyglądem, mobami itd.

* W przyszłości nowe mapy, moby zombie itd.

* Nowe Metiny: 95lv – Metin Mu Shu, 100lv – Metin Zbawienia.

* Możliwość handlu przedmiotami z Itemshopu.

* Dodany nowy system ulepszeń: Od +0 do +4 90% , od +5 do +6 70% , +7 50% , +8 40% , +9 30%.

* Dodana została ostatnia komnata w grocie wygnańców w której będzie Smok. Przejście tam będzie bez płatne.

* Dodane nowe wierzchowce.

* Zoptymalizowany drop standardowych przedmiotów

* Zlikwidowano wszystkie bugi, oraz zablokowano niektóre opcje, np. Brak możliwości wypowiadania wojny Gildii będąc w lochu pająków, czy w grocie wygnańców.

* Dodany nowy drop.

* Dodana możliwość zakupienia własnych ziem Gildii.

* Nowy, jedyny w swoim rodzaju client.

* Misje konne co godzine. <<< TUTAJ WIDZICIE ?

* Możliwość oddawania przedmiotów biologowi co godzine.

* Odbugowana arena pvp, z dostępem dla graczy. Tam będziecie mogli spędzić wolny czas nie expiąc.

* Masa nowych eventów. Choćby takich jak.. Wybory króla. (Event z US).

* Oraz wiele, wiele innych nowości, które będziecie mieli okazje dostrzec podczas gry..

Opublikowano

Zara mnmie szlak trafi, przestańcie do cholery spamować pytaniami typu ,,kiedy będzie client" itp oraz żaląc się tu że was to wkurza że clienta jeszcze niema, wam aż tak żal dupe ściska poczekać jeszcze pare minut. Tacy napaleni a znając los zagracie po 5 min wywalicie i w pizdu z serwem (tzn nie będziecie na nim grać). Czekać i nic nie pisać !

Opublikowano

Kolejny nieodpowiedzialny człowiek mówi tak,a inaczej robi....

Tak wgl jeden gm tylko przy tym privie siedzi ! ;o

Opublikowano

Jak piszecie, że o 9:00 będzie client to powinno wszystko być, oraz nie 4h przed startem tylko jak o 9:00 się pisze to 3h. Jak macie problem to napiszcie, bo wiele osób nie wie co się dzieje.

Opublikowano

Na początku każdy wbije a 2 dnia 1/4 graczy opuści serwer bo powie że jest do dupy .. bo im się nie spodoba to że bedą musieć biegać w eq +2 :DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...