Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Godziny Przed Startem, Ostatni Temat Na Pytania ;)

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mou i kokosz jestem za usunieciem osob biorących udzial w "stawianiu serwera" z teamu bo po chuja mamy was szanowac jak wy nie szanujecie nas i naszego czasu.

sygn.png

Opublikowano

Bardziej Mnie dziwi dlaczego FORUM MPC ma problemy przy dużym natężeniu ludzi, chyba nie powinno być takich problemów... Co do serwera to radził bym poczekać, Jeden z Adminów napisał o "Napisano dziś, 08:21"

"Dziś startujemy, już za parę godzin !" Nie ma określonego czasu w jakim to się odbędzie więc czekajcie spokojnie. Cały czas jestem zdania, że jeśli macie zastrzeżenia to postawcie swój serwer dedykowany ...

sygnaturakastaxd.png

Opublikowano

Jeśli nie będzie wyczerpujacej informacji z wytłumaczeniem do godziny 12:00, to dział zniknie z mpc, moderatorzy stracą rangi, a dla serwera zostanie utworzony temat tak jak dla każdego innego. Przepraszam Was za ignoranckie zachowanie z ich strony.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Takie podejście do serwera, gracz (przyszłych) i wgl całej sprawy!?

0 Informacji. Tak ciężko poświęcić kilka minut na napisanie co się dzieje?

Kilkakrotnie przekładano start servera, a teraz niedotrzymani słowa i opóźnienia.

Znając życie albo servera nie mogą odratować bo coś zepsuli, albo nie wyrabiają się i boją się przyznać!

Kokosz w końcu powiedział coś normalnego! Oni nie zasługują na te rangi i ten przywilej z takim podejściem!

1292102632u115053.png

Opublikowano

To na pewno nie fake. Nie bądźcie niecierpliwi. Server musi być 100% dopracowany. Wy sobie nawet nie wyobrażacie ile to roboty z tym jest.

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

Połowa osób porobiła sobie już sygnaturki a nawet nie wiadomo czy ten serwer wyjdzie w ogóle ^^

Opublikowano

Już prawie serwer powinien ruszać a nawet klienta nie ma!

Fake to to nie jest, bo bez przesady. Tak to nie będą się narażać. I wiem ile jest roboty ze stawianiem

serwera bo sam robiłem już kilka ale bez przesady. Max jeden dzień przełożyć start i dopracowane wszystko powinno być. A oni? Klienta nie potrafią zrobić, czy co?

Jak nie ogarniają to niech się do takiej roboty nie biorą!

1292102632u115053.png

Opublikowano

Jeżeli będzie o 12:10 to closed ? :f

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Opublikowano

Patch?

Klient miał być i się nie wyrobili to teraz na szybko patch... Eh... I to jest ich podejście.

Po co pisać dokładnie w godzinach kiedy start skoro nie są pewni czy się wyrobią?

1292102632u115053.png

Opublikowano

w ogole po co te zapowiedzi ze strony teamu? serwer jak serwer, wszyscy sie napalili bo serwer MPC.

nie powinno byc tego dzialu, serwer powinien byc zareklamowany normalnie jak kazdy inny.

czemu inne serwery maja byc pokrzywdzone?

przekladaja, przekladaja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...