Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Godziny Przed Startem, Ostatni Temat Na Pytania ;)

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadzam się troche z up . Mimo tego , że pisałem , że oni też ludzie

to ta godzina jest już normalna aby wstać .

A oni nawet nie napiszą co się dzieje , kiedy będzie

tylko mają na wszystko .......

Olewaja nas i tyle . Ja tego czasu nie marnuje pomagam

mamie w przygotowaniach , ale inni specjalnie wstawali

po to aby teraz siedziec zapewne do poludnia i czekac .

Sam znajac swiat zaczne grac ponad 2 godziny po otwarciu serwa ,

bo zanim pobiore to troche minie .

Kolejny? 48h

54585309939136444418.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Opowiedz na moje pytanie. Na jakiej maszynie stoi server i na ile jest wykupiony?

Wybacz. Nie odpowiem Ci, bo nie wiem. Nie chcę kłamać.

Opublikowano

No czyli mogłem spać, myślę sobie o 9 będzie to stanę o 8 żeby sobie coś poczytać a już za 6 minut na moim zegarku jest 10:00 i jak clienta nie ma to nie bedzie.Pozdrawiam

Opublikowano

Mount jak dobrze pamiętam team FantasticWorlda też mówili że będą zabezpieczenia.....

I do tej pory nie ma ;]

Opublikowano

Mount jak dobrze pamiętam team FantasticWorlda też mówili że będą zabezpieczenia.....

I do tej pory nie ma ;]

Ich sprawa czy zabezpieczenia będą czy nie będą. Oni pewnie się postarali, aby wszystko było zabezpieczone jak należy.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Comodora źle mówisz, dyskortografia cechuje się podobnymi objawami jak dyslekcja lecz w dyskortografi litery się nie mylą lecz zmieniają swoje znaczenie (nie dosłownie) po prostu myli się ortografi i robi się błedy ort i słowne... . A więc skoro już to wiesz to sie ciesz ...

Spam

Opublikowano

I do tej pory nie ma ;]

To jest FantacticWorld.

Tutaj z tego co pisał Azprime czy Joa, to Andrzej miał robić zabezpieczenia.

Na niektórych serwerach tylko piszą tak, żeby ludziom oczy zamydlić.

Tutaj będzie inaczej, zobaczysz.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Dobra już zaraz 10 !!! Sanuyem ma wszystko w de śpi po urodzinach i na kacu więc nie obchodzi go to , Phoenix też go nie ma i ma to w de .. gośćod klienta również ma to w dupie ... więć na pewno nie będzie startu o 12 ani nic , szkoda mi po prostu takich ludzi !! zepsuli tylko poranek ludziom . tyle z mojej strony .

Spam

80384400986636967106.png
Opublikowano

@Up dla chcącego nic trudnego. Wiele osób zrobi sobie spolszczenie na własne potrzeby i nie muszą jego publikowac. A to moje pytanko czy ceny ziem i budynków gildii będą bez zmian ?

Opublikowano

Comodora źle mówisz, dyskortografia cechuje się podobnymi objawami jak dyslekcja lecz w dyskortografi litery się nie mylą lecz zmieniają swoje znaczenie (nie dosłownie) po prostu myli się ortografi i robi się błedy ort i słowne... . A więc skoro już to wiesz to sie ciesz ...

Spam

Ta choroba to wymysl! Jak sie nie chcesz uczyc to zawsze bedziesz sie zaslaniac glupotami i teraz dostane bana ale to nic bo na ie moge nowe konto zrobic...

edit. A kowal gildi odbugowany?

sygn.png

Opublikowano

jestem ciekawy czy dzisiaj sobie pogramy na tym serwie . . . hmm

Spam

Na serwerach gram pod nickiem NoVy :)

Metin2.PL 25 Syriusz 57 lvl off/on

Opublikowano

@Up dla chcącego nic trudnego. Wiele osób zrobi sobie spolszczenie na własne potrzeby i nie muszą jego publikowac. A to moje pytanko czy ceny ziem i budynków gildii będą bez zmian ?

My tego nie wiemy. Jeżeli wgl. ziemie i budynki gildii będą, to zapewne bez zmian.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Dobra już zaraz 10 !!! Sanuyem ma wszystko w de śpi po urodzinach i na kacu więc nie obchodzi go to , Phoenix też go nie ma i ma to w de .. gośćod klienta również ma to w dupie ... więć na pewno nie będzie startu o 12 ani nic , szkoda mi po prostu takich ludzi !! zepsuli tylko poranek ludziom . tyle z mojej strony .

Spam

Uspokój się co 2 twój post to narzekanie. Nie ma ich na forum, bo ciężko pracują i nie mają czasu zajrzeć. Co byś powiedział, gdyby wszyscy siedzieli na forum? Pewnie byś znowu pisał, że mają nas w dupie i nic nie robią z serwerem tylko na forum siedzą

Opublikowano

Czekaliśmy 3 dni to przecież możemy poczekać do 12:00

Nie lubię ludzi, którzy dają minusy bez powodu. [ Może to nawet głupie ale zbieram plusy. ]

beznazwy1gg.jpg

Serdecznie dziękuję Razel'owi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...