Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania I Odpowiedzi !

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z związku z tym, że jest masa pytań dotyczących serwera, a dział wygląda przez to jak zmasakrowany, postanowiłem zrobić jeden temat do pytań.

Pozdrawiam, pytamy się tylko tutaj.

PS: Na pytania odpowiadają członkowie teamu lub osoby z poza niego, ale owe muszą cytować fragmenty oficjalnych informacji, aby odpowiedzi były wiarygodne.

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie dacie clienta dzisiaj ?? Chciałbym pobrać na spokojnie a nie 4h przed. Mam radiówkę i może jutro chodzić do kitu i nie zdążę na start... A nie tylko ja mam radiówkę i wolny net

sygnanu.jpg

Opublikowano

no niestety ale na premierze i tak nie będzie żadnych eventów ani dodatków a do topki wiadomo że dostaną się tylko nałogowcy z kasą w kieszeni

NJxbd4x.png

Opublikowano

Joaquin ja właśnie na premierze nic nie chcę ale w którymś temacie mod się wypowiadał że nie będzie żadnego eventu więc napisałem mu tak bo wszystkim tak zależy aby od początku grać

NJxbd4x.png

Nowicjusz
Opublikowano

@up

A kto te metki rozwali?

@topic

Jak będzie z tym IS? Wszystko zostaje tak jak miało być na początku?

Księżniczka wyszła z bajki by jarać zioło i palić fajki.

Opublikowano

Ja mam natomiast takie pytanie, czy robiąc misje konne na poziomy 1,11 oraz 21 będzie trzeba czekać 1 dzień na odebranie "zdjęcia", czy otrzymamy go od razu? Nigdzie nie znalazłem nic na ten temat.

Opublikowano

Popieram przedmówcę - precz z magicznym metalem, bo gra stanie się zbyt łątwa... Kazdy bedzie biegac w eq +9 i jaki to ma sens ?

ten temat jest do pytań i odpowiedzi nie do marudzenia jak się wam coś nie podoba to nie grajcie - proste

940messi.png
Opublikowano

witam ....chciałbym się dowiedzieć jaki drop ustawiliście z wiedzmy ... czy z bossow jest 100 % drop kamyka duchowego ?

Opublikowano

metal usunac z isa ... wprowadzic w jakies misje na wysoki lvl ... zaraz wszyscy beda +9...

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

I teraz pewnie będzie tak, że jeśli ktoś się dostanie do topki to od razu gadanie :

"ale noob, dziecko is'a , żal jak noł lajf"

Bo wg innych dzisiejsi gracze nie mają umiejętności tylko kasę w kieszeni.

Niestety się mylicie, nie wszyscy.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Zwoj powrotu status dziala jak na kazdym servie ze resetuje staty i profesje czy tylko reset stat

jak cos to naprawcie to zeby resetowal tylko staty

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

I teraz pewnie będzie tak, że jeśli ktoś się dostanie do topki to od razu gadanie :

"ale noob, dziecko is'a , żal jak noł lajf"

Bo wg innych dzisiejsi gracze nie mają umiejętności tylko kasę w kieszeni.

Niestety się mylicie, nie wszyscy.

Wlasnie zauwazylem to samo, na kazdym serwie ktory wystartuje, to ten kto jest w topce ma prze*ebane wszyscy go wyzywaja itp. A czy naprawde o to chodzi w metku? No nie, bo ma sie liczyc dobra zabawa, mili ludzie z ktorymi mozna pogadac, lecz szkoda ze nie ktorzy tego nie widza... Metin sie zmienia z dnia na dzien, pl schodzi coraz bardziej na psy, wszyscy jada na exp botach itp. Szkoda kiedys to bylo cos aura,silne po 100/200k a teraz? Eh.. lepiej nie mowic...

@TOPIC czy beda jakies zmiany w misjach na konia? I czy beda jakies zmiany w IS?

Opublikowano

1. IS z tego co wiem nie zmieniany jedynie mogą być usunięte przywołania metinów

2. ten temat tylko i wyłącznie do pytań służy !!! i odpowiedzi

NJxbd4x.png

Opublikowano

@up

ten serwer taki będzie, wszystko co jest w is można zdobyć na serwerze;] a suma 1,22zł to nie jest coś kosmicznego a po za tym i bez is można dużo osiągnąć, uwierz.

Co do tematu

Kolejne pytanie.

Kidy dostaniemy info na temat metinów 95/100 lvl (gdy ktoś dobije 80?)

Co zostało zmienione w is?

Kiedy zostanie opublikowane info dot epickich broni (dmg) i niebieskiej stali?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...