Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Fishbot By Kurek93 DziałA Po Aktualzacji 09.12.10

KuReK93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FishBot aktualnie nie działa, trwają prace nad stworzeniem nowego.

Jeśli pomogłem daj+,jeżeli nie daj,-

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahahah, twoj fishbot... moze frytki do tego?

sa 2 tematy dot. tego FB, ten moze do kosza isc ^^.

Opublikowano

Powiem wam jedno jak HS wykrywa to po 3 dniach ban leci na konto ja tak ciągle mam

Opublikowano

Powiem wam jedno jak HS wykrywa to po 3 dniach ban leci na konto ja tak ciągle mam

HS jest zablokowany, ponadto w podanym przezemnie pliku jest zmieniony e-mail do supportu więc raczej nie powinien wysyłać logów, oczywiście nie ma 100% pewności, ale jest ryzyko, jest zabawa nie?? ;P

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

Opublikowano

Ten injector mi nie działa w ogóle nie wstrzykuje się w grę (robie wszystko dokładnie z instrukcją). Windows XP SP2 32bit .Net Framework 4 .

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Macie tu napewno działający FB ściągnołem ten o Kurek93 ale on mi nie działałł wczesniej sciągnołem FB od mrowadsk ale on mi nie działal bo pisało, że zła wersja metina czy jakoś tak wiec sciąglem ten FB i podmieniłem injector od mrowadsk zamiast tego co byl w tym FB może sie połapiecie ;D ten FishBot powinien wszystkim dzialać na 100% macie link:

http://www.speedyshare.com/files/25658727/FishBot_Obejscie_By_KuReK93_edit_patryx6.rar

Opublikowano

Mi właśnie zbanowali konto za tego FB nie było nic podmienione i wg straciłem konto widzisz lepiej sprawdzić a nie jak tak to wiesz co się dzieje . Szkoda straciłem 53 lvl

Opublikowano

Słuchaj czego kopiujesz odemnie i pliki lock.exe i fb lol2 temat do kasacji http://www.mpcforum.pl/topic/253208-hack-metin2fish-dziala-na-pl-nowy/page__st__140

Szkoda mi ludzi takich jak ty i jeszcze +lusy sobie życzy

Raport poszedł

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Słuchaj czego kopiujesz odemnie i pliki lock.exe i fb lol2 temat do kasacji http://www.mpcforum.pl/topic/253208-hack-metin2fish-dziala-na-pl-nowy/page__st__140

Szkoda mi ludzi takich jak ty i jeszcze +lusy sobie życzy

Raport poszedł

Spoko nie ma sprawy, może i użyłem tej metody do blokowania HS którą Ty przedstawiłeś, ale metoda ta jest dość popularna, sorka mogłem wstawić innego Lock'era mój błąd. Jednakże po wstrzyknięciu plików M2Fish.dll pobranych Od Ciebie, i użycie twojego obejścia powodowało że HS wykrywał hacki i słał logi. Mogę dołączyć screeny na twoją prośbę.

Pozdrawiam KuReK93

Opublikowano

Wielkie dzięki tegom właśnie szukałem leci +

ps jak ustawić żeby otwierał ryby?

W ustawieniach programu wybierasz kwadracik "kill" pod tymi rybami które chcesz żeby zabijał, i to wszystko;)

pozdro dzięki za +

Opublikowano

MI się nic nie włancza jak włącze obejście daje na ekran i dupa Fiszbot się nie włancza...

Metin2 PL Ninja Dagger 50 Level

KingWorld Wojownik Body 80 Level

Opublikowano

Ehh... i co zrobić dałem tuta video wszystko ale cóż przyjdzie osoba która sobie skopuje zmieni pliki i zmieni tuta i brak mi słów

Zastanów się czy tobie by było fajnie jak by ci ktoś coś ukradł ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Ale czemu piszesz ze to Twoj FB?

skoro to Erpel'a?

jeśli byś napisał Fishbot by Erpel 3.0.4 edited by Kurek to co innego...

jestem bardzo, bardzo ciekawy jak zes sobie pogrzebal w .dll ^^.

Pozdr0

@EDIT

kolejny pro programista po "EASYMETIN V17 ^^".

Opublikowano

@ refresh

Opublikowano

MI się nic nie włancza jak włącze obejście daje na ekran i dupa Fiszbot się nie włancza...

opisz dokładnie swój problem, SS, lub przez wiadomość na priv spróbuję pomóc

Opublikowano

kamil582 to nie wiesz ze łowi się na kontach bez eq itp, na których oprócz wędki i przynęty nie ma nic do stracenia? ściemniasz kolego moim zdaniem z tym banem, łowię odkąd kurek93 to wypuścił, bez przerwy tym samym i jakoś jest dobrze (nieraz zwiechy mi łapie)

Opublikowano

wyskakuje coś takiego bez tytułu.bmp

mi wyskakuje to samo tylko że jak przełącze na okno metka to fb znika i lipa czym może być to spodwodowane. pomoże ktoś?

Pozdro dla wszystkich użytkowników mpc forum

metin2d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...