Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

START_MONITORING_SERVIE_ERROR

INVALID_FILES.

Takie błędy mi się pojawiają jak odpalam byypassa (Blokowanie hs)

Chcę zaznaczyć, iż blokowałem też hs sposobem Miskiekkontos23 - taki albo podobny ma nick. ^ ^

Co zrobić, aby one znikneły?

Opublikowano

Masz wszystkie procesy z torrenta wyłączone ;

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Rekrut
Opublikowano

Nie rozumiem ^ ^, sorka ale nie znam się na tych sprawach zbytnio ; p

Mam jeszcze kamerrmoda zainstalowanego, jezeli ta informacja w czymś pomoze

Opublikowano

@up jeśli blokowałeś to chyba starczy

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Wpadłem tylko napisać, że podbijając jakąś tam osobę już, naprawdę jesteś zajebisty. Na razie tylko dwa boty chodzą, 0 kicków, 0 errorów, 0 logów, w ciągu 15 minut - 3 małże, wiem, że to fart, ale tak tylko chciałem się pochwalić. No i ogólnie propsy ziomek, idę zbierać na boga +9 2khp kd+4.

Jeszcze raz wielkie dzięki, dobra robota!

Opublikowano

@up nie podniecaj się tak powinieineś podziękować .Erpelowi a nie mnie bo ja tu nic nie zrobiłem tylko jakiś instalator objeścia itp

Moje Tuty:

Wallhack

Rekrut
Opublikowano

Masz opisane na początku, to jest naprawde łatwe. Pewnie masz problem z odpaleniem programu ; ]

WinRAR otwierasz przez start masz tutaj przykładową ścieżkę

Start-->Wszystkie Programy -->WinRAR-->WinRAR i gotowe ; )

Opublikowano

Panowie. troszkę tego nie rozumiem. najpierw mam pobrać wszystko z pierwszej strony tego tematu, a potem zastosować się do tej aktualizacji ? czy od razu ściągnąć aktualizację ? <to na stronie bodajże 59>

Opublikowano

@up pisałem zakaz reuplodowania

Obejścia są w instalatorze

Ktoś tam pytał to są te same linki ;]

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up przeceiż obejścia są w instalce

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up w 1 injectorze wpisz metin2client1.exe

a w 2 wpisz metin2client2.exe

i uruchom te 2 obejścia ;]

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Aha ok I jeszcze jedno jak zostawilem włączonego FB to jak ekran zgasł bo mnie nie było przy laptopie to wyskoczyl jakis błąd w którym byly znaki zapytania.Co mam zrobic jak zostawie FB na noc to sie po jakis 30 minutach wylavzcy to bez sensu !!!

Opublikowano

Panowie wyskoczył mi błąd Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono DevIL.dll. Ponownie zainstalowanie aplikacji może naprawic ten problem o co chodzi pomóżcie

Opublikowano

No dennisek Ty tak lubisz spamować to może mi pomożesz?

A nie sory zapomniałem, że masz 10 lat :/

graphic.png

Opublikowano

Widzę tylko, że 1 pomogłeś.

graphic.png

Opublikowano

Ale na filmiku jest pokazane, że klikasz coś tam jak włączasz blokowanie a jak ja włączam to mi od razu metek wyskakuje.

graphic.png

Opublikowano

Ale na filmiku jest pokazane, że klikasz coś tam jak włączasz blokowanie a jak ja włączam to mi od razu metek wyskakuje.

bo ja już blokowałem 2 gi raz i pytało o zastapienie plików ;]

Jak mówicie prosić moda o wyczyszczenie tematu bo straszny syf ;] ?

Moje Tuty:

Wallhack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...