Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Tanie Sm Na Najwiekszych Privach

Wers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mampytaniexde

Mnie nie wychowali żeby kłamać a Ciebie widocznie tak.

Chyba że sms'ów wysyłać nie umiesz..

w1kopiakopia.jpg

Nie zbieram + ani -!

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa ale czasami wyskakuje błąd i zjada kase :/

To juz wina autorów serwerów niestety mogliby się bardziej przyłożyć do tego co robią

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym wysłał z 20 sms jak by to na FantasticWorld działało a na tych serwerach i tak nie gram to ...

Opublikowano

Słyszałaś o człowieku który poszedł na policje bo chciał kupić marihuanę a dostał podarte gazety? Każdy serwer działa nie legalnie bez licencji. Nigdy nie ukrywałem że chce zarobić wstawiając reklamy na stronę jednak co w tym złego?

No to ty nie dość że okradasz właścicieli serwerów to jeszcze robisz to bez licencji.

Za łamanie zabezpieczeń, oprócz np. kary umownej za naruszenie postanowień umowy lub odpowiedzialności za wyrządzoną szkodę polski Kodeks karny przewiduje sankcje karne:

Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 1181

ust. 1. Kto wytwarza urządzenia lub ich komponenty przeznaczone do niedozwolonego usuwania lub obchodzenia skutecznych technicznych zabezpieczeń przed odtwarzaniem, przegrywaniem lub zwielokrotnianiem utworów lub przedmiotów praw pokrewnych albo dokonuje obrotu takimi urządzeniami lub ich komponentami, albo reklamuje je w celu sprzedaży lub najmu,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.

ust. 2. Kto posiada, przechowuje lub wykorzystuje urządzenia lub ich komponenty, o których mowa w ust. 1,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Art. 121

ust. 1. W wypadku skazania za czyn określony w art. 115, 116, 117, 118 lub 118¹, sąd orzeka przepadek przedmiotów pochodzących z przestępstwa, chociażby nie były własnością sprawcy.

Art. 269b ustawy z dnia 6 czerwca 1997 – Kodeks karny § 1. Kto wytwarza, pozyskuje, zbywa lub udostępnia innym osobom urządzenia lub programy komputerowe przystosowane do popełnienia przestępstwa określonego w art. 165 § 1 pkt 4, art. 267 § 3, art. 268a § 1 albo § 2 w związku z § 1, art. 269 § 2 albo art. 269a, a także hasła komputerowe, kody dostępu lub inne dane umożliwiające dostęp do informacji przechowywanych w systemie komputerowym lub sieci teleinformatycznej,

podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 2. W razie skazania sprawcy za przestępstwo określone w § 1, sąd orzeka przepadek określonych w nim przedmiotów, a może orzec ich przepadek, jeżeli nie stanowiły własności sprawcy.

Serwer może działać "nie legalnie" ale i tak za to możesz beknąć.

Opublikowano

To po co usuwasz stronę? Mnie to nie obchodzi, mówię jakie mogą być konsekwencje tego co robisz.

Gdybym miał upominać każdą osobę która stawia prywatny serwer o konsekwencjach związanych z tym nie wychodziłbym z forum. Widać że mierzysz w moja stronę i jesteś z serwera FebeMT2. Zabrałeś tańsze sm osobom z tego forum. Należa Ci sie gratulacje a bohaterską postawę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszyscy jeśteśmy ci wdzięczni wers że takie coś dla nas zrobiłeś. Nie przejmuj się jednym gościem.

Opublikowano

Tzn ale zrozumcie też to że on może mieć PRZEZ NAS problemy to że my go będziemy prosić nic nie zmieni.

ISTNIEJE MI SIĘ WYDAJE TYLKO MOŻLIWOŚĆ WŁASNEGO ZROBIENIA BUGÓW - niech każdy weźmie odpowiedzialność za SWOJE CZYNY.

Opublikowano

Wszystko bylo by fajnie.. ale oczywiscie przyszedl jakis tam Pedant.. ktory pierdoli cos o nie legalnosci.. a na pewno sam ma nie legalnego windowsa.. i nie wspominajac juz o skardzionych piosenkach grach , filmach sciagnietych z neta.

Opublikowano

@UP

Ma rację.

Wers.

Nie przejmuj się noobem..

Ignoruj go.

Pomyśl ile pracy w to włożyłeś!

I Bardzo Dużo znanych osób z tego forum doceniło to!

Naprzykład : Lubie,Misiekantos253,SzymonZiom99^^,MisterKendi!

I wiele innych znanych osób!

A to że jeden jakiś noob tego nie docenił nie przejmuj się!

Ponów stronkę.

Umieść reklamy i wszyscy będą szczęśliwi!

Jeszcze pamiętam jak zobaczyłem ten temat, wiedziałem że ściema. Popatrzyłem na komentarze i większość pozytywnych.

Pomyślałem, wysłałem okazało się że działa!

Poleciłem wszystkim kumplom i każdy był szczęśliwy!

Czekam na ponowne otworzenie stronki i tematu.

Pozdrawiam Brasai!

w1kopiakopia.jpg

Nie zbieram + ani -!

Opublikowano

Wiem jedno sms poszedł ch** i nic z tego nie mam bo wers nie chciał pomóc i mam do gdzieś... a chciałem już wysłać kilka sms'ów

Opublikowano

ROONEk a wiesz jaki on miał spam na PW?

mógł nie wsystkim odp.

A jak czytać nie umiesz to nie nasza wina!

Wers!

Odnów tematt! ;(

w1kopiakopia.jpg

Nie zbieram + ani -!

Opublikowano

Właśnie tak ładnie!

Wszystko zapowiadało się tak ładnie i było do póki nie jakiś noob...

Nie przejmuj się nim!

Pozdrawiam Brasai!

Proszę! Włącz!!! ;(

w1kopiakopia.jpg

Nie zbieram + ani -!

Opublikowano

@UP

Dzieciak,dzieciak ..,po twojej sygnie widze ze to ty..,Zapraszam spotkamy sie w Jeleniej gorze i zobaczymy ;]..

PS.Mam 18 lat.

daj adres to kumpel z krakowa do Ciebie wpadnie ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...