Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Chcielibyście Dostać/Dostaniecie Pod Choinkę? :P

Gość WhiteSTAR1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sam jeszcze niewiem nie potrzeba i wiele gdy byłem łodszy 12-13 to chciałem co chwilę coś. Teraz mam 15 lat i nadal jestem dzieckiem ale jakoś wyrosłem chyba z mega hiper prezentów. Chciałbym dostać hm...: Xbox 360 + ta kamerka czy coś tam xD. I to tyle. A w miarę możliwości to chyba dostanę głośniki do kompa 2:1 do 150zł, bluzę z kapturem, i może chomika chciałbym :P

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to tylko jakieś ciuchy , możę jakąś płyte bądź książke, z nowych nart bym sie ucieszył ale wiem że to nierealne,i kasa bo z niązawsze można coś tam zrobić

Opublikowano

Ja bym chicał poprostu kase , a jak nie to ścigacza ^_^

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Opublikowano

Ja tam materialistą nie jestem ale za prezenty się nie obrażam :P

Kaski troche, jakiś dres z Dill'a albo Prosto, kompa nowego(ale to mam na 100% zapewnione,bo sam sobie kase zbieram) , i może na dokładkę Xbox360 + cinect (czy jak tam sie to pisze)

A na serio dostane z 3x skarpety + 1 lub 2 par gaci :P

Ale tak na poważnie to nie marze o prezentach wole sobie pogadać i pośmiać się z moim starszym rodzeństwem (23/25/28 lat ) z którymi bardzo mało czasu spędzam.

DAJ - JEŻELI MOJA WYPOWIEDZ JEST TEGO WARTA

1047530697.png

ANI TU! A JUŻ W SZCZEGÓLNOŚCI TU
Opublikowano

Hmmm.... kosulke , bluze Makavali i troszkę kaski ;)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Kupon Lotto z trafionymi 6 cyferkami :)

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

granaty , zabawki aka power rangers.

suit pokemona i nowe gg.

Opublikowano

Kasę, nowego kompa, myszkę Razera DeathAdder, jakąś fajną klawę, dobrego neta i IPhona. Iphone może się sprawdzić.

Opublikowano

Co bym chciała dostać? Trudne pyt. ;]

He. Zazwyczaj dostawałam kasę i książkę. Plus małe drobiazgi.

Więc w tym roku niech będzie tak samo. ;]

Opublikowano

Spokój i radość w gronie rodziny, nie musze dostać nowego kompa aby być szcześliwy, by później grac 24h przy nim.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Ubrania i kasa jak co roku. Wystarczające jak dla mnie.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...