Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Private Serwer - Xbmetin2 -The Best!

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up nie koniecznie, bo sam śmigam na pl. Co do 1hit to nie wiem, ale dmg hack jest na 100% wystarczy, że znajdziesz dobre chęci i poszukasz.

Opublikowano

woof ; D + ^-^ serwer sp0ko ! ; d

1K odwiedzin

^^ ale podnieta ;d

150 postów i Beginner ^_^

Postawienie mi + oznacza to, że doceniasz moją pomoc co mnie motywuje do lepszej pracy na forum ; ).

Opublikowano

Sypnijcie - DaXtuNio za kardziez mego konta... tak pisala ze nie ukradnie tylko odbuguje postac a tu zmienila se pasy...

szkoda gadać.

kurwa

Opublikowano

a co do odbugowania to nie wiem czy jak napiszesz do GM zeby ci odbugowal to czy bana nie dostaniesz, ja tak mialem na newlongju2 ;( bana mi walna ze napisalem do niego zeby mi odbugowal na QQ po chinsku ale mi dal bana za to ze jestem PL;) ale nie wime czy tutaj tak jest:D

Opublikowano

BloodSmokers, ściągnij tego launchera i wrzuć go później do metina i odpal plik.

http://www.mediafire.com/?3fofr0ohrrgvgy3

Skan: Plik zajmuje +20mb

Opublikowano

podpinam się też widz Smoki metiny i takie czerwone ale jak stoję to nic nie ma a coś jednak mnie bije o co chodzi ?

darkjedisygnaym1.png

XBmetin2 On - 90 Woj Body - Hexed

LongjuML On - 83 Woj Mental - GeTRiGhT

Opublikowano

Mam pytanie co do serwera ponieważ biłem metina na 90 lvl bodajże co z niego dropią stalki perły itp. i dropła mi żółć do czego ona jest jak wchodziłem na Clienta to też żółć mam.

darkjedisygnaym1.png

XBmetin2 On - 90 Woj Body - Hexed

LongjuML On - 83 Woj Mental - GeTRiGhT

Opublikowano

Wiecie może dlaczego nie działa serwer, mam non stop "Zostaniesz połączony z serwerem." a serwer niby online ?

chomik468x60.gif

Zapraszam również do mojego profilu "guter4675" udostępniam przydatne programy, gry, filmy

Opublikowano

Czemu na tym lancherze nie widze mobow z mapki na 80 lv .. proszę o pomoc!

Jeżeli wklejasz ten launcher do metina PL wiadomo że nie będziesz widział mobów bo ich nie masz w cliencie, a ten launcher daje tylko patch na nowe mapki i fikcje clienta chińskiego. Spróbuj pobrać clienta chińskiego i tam wkleić ten launcher na pewno zadziała. Z góry mówię że nie działa na tym cliencie pobranym z oficjalnej stronki serwera.

chomik468x60.gif

Zapraszam również do mojego profilu "guter4675" udostępniam przydatne programy, gry, filmy

Opublikowano

Siemka, mam pytanie. Mógłby mi ktoś upnąć mooby z tego nowego klienta. Chodzi mi o te 4 pliki monster,

Dam limit +/- i 5 lub 1 jak kto woli ;]

@Edit

Już działa, wkleiłem mooby z klienta StarLonjutMT2 ;]

Opublikowano

Yangbug na zelaki juz chyba nie dziala dzisiaj zamiast mi kasy przybywać to ubywalo . ;D

MineCraft, PandoraMT2

Pomogłem daj + : )

Opublikowano

Na tej nowej mapie zbugowała mi się postać,. Gdy wybiorę postać, wyskakuje pasek i sekundę jest po czym wywala. Wie ktoś ile mam czekać i czy da się ją odbugować?

Opublikowano

yang bug nie dziala:DDD tez zamiast mi przybywac to ubywalo:P

i wczoraj sobie 6i 7 bony takie pro zrobilem dzisiaj weszlem i nie mam nigdzie 6 i 7 bonu;((( wiecie moze dlaczego???

x070x wiesz moze czy bedzie jeszcze dzialal YB ?

Opublikowano

Może ktoś wrzucić pliki z itemkami które są na serwerze? Chodzi mi o wszystkie bronie, dobrze by było z widocznym rzeczywistym dmg. Luncher odpada. Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...