Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Private Serwer - Xbmetin2 -The Best!

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej wiecie moze czego nie widze metkow w red las ani mobow a atlamtydzie, gram na spolszczeniu...

od ktorego lvl jest zbroja po HWANGU... czyli Inna Wroga Wytrzymalosc, pisze ze na 80 lvl a ja mam 86 i nie moge jej zalozyc;( czemu ??? jesli ktos wie to niech napisze, dzieki:)

czy to wina spolszczenia czy metina. dla kazdego kto odpowie plusik lub minus z gory thx

Opublikowano

żalowy ale slownictwo...

ruszel9@

ta zbroja pewnie na 90lvl jest . A metki w red lesie pewnie nie widzisz bo może się nie respią albo są widoczne tylko na kliencie.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Jest sprawa jak sciąglem clienta to nie mogę go odpalić wyskakuje mi okienko i pisze "COULD NOT OPEN BOXFILE"

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Jak ktos moze pisac na gg 12218232 bd za 5 min

Jeśli nie nawidzisz Justina Biebera daj- -

Zbieram - bo na + nie zasłużyłem.

Tylko Widzew Łódź

Opublikowano

to ja już nie wiem co zrobić może ktoś pomóc

CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Dziękuje wam za pomoc

Teraz server off ŻAL

CPU: 

Opublikowano

Mam Pytanie.

2 Dni temu na serwerze XBmetin2 wszedlem na nową mapkę "Stone City" i widzialem tylko czarne poniewaz niby trzeba mieć klienta i trzeba. Wszedłem na modzie Kamera poszedlem do tylu i mnie wywalilo . Potem jak juz wchodzilem to logowało , wybierałem postac i ... Pojawiała sie ta Ninja przy ładowaniu gry i ten pasek i wywala. Próbowałem już metody Ctrl + H. Reset serwera juz byl bo miałem błąd przez 30 min.

Co mam zrobić żeby odbugować postać ? Da się wogóle ? Prosze o Pomoc.

Wchodziłem przez Klienta też , również nie działa.

kurwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...