Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Private Serwer - Xbmetin2 -The Best!

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM PYTANIE JAKIE PORTY MA TEN SERVER BO CHCIAŁBYM SOBIE WPISAĆ DO MODA

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błagam na stronie głównej tego metka client się ściąga 5h.. 20kb idzie... ma ktoś tego clienta na speedshare lub multiupload lub gdzieś indziej proszę..

P4hS6w.png

Opublikowano

pobrałem ten launcher czy co to jest i co teraz z tym zrobić? jak to odpalam to jakiś błąd ! POMOCY

18706.png

14e7634.jpg

Opublikowano

sziwen1, jak już wcześniej pisałem to powinieneś zmienić nazwę pliku i wrzucić jeszcze raz do folderu z metinem. (Można też wrzucić do polskiego)

Opublikowano

Jest to najlepszy serwer na jakim grałem

Mój Nick w Cs : ( I ) HaVe ( SkiLL )

Mój Nick w Mt2 : Woj : YaoSheng | Ninja : OwnedPL

10 [v]

20 [v]

30 [v]

50 [x]

75 [x]

100 [x]

150 [x]

200 [x]

500 [x]

1000 [x]

Opublikowano

Pomoze mi ktos? Pisalem juz na wczesniejszych stronach ale post zginal w spamie ;< Sciagnalem tego launchera i dziala jak zmienilem nazwe pliku wchodze na nowe mapy i je widze ale nie widze moobow. Helpnie ktos? Daje + lub -.

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

pobrałem ten launcher czy co to jest i co teraz z tym zrobić? jak to odpalam to jakiś błąd ! POMOCY

Aby klient chodził musimy nazwe lanuchera z chinskich zanczków zmienić na polskie i wklejc go do polskiego metina 2

I tyle Kombinowania:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bociededne, ale wchodzisz przez launchera czy spolszczenie? Jeżeli masz nowe mapki to powinno wszystko ładnie działać.

Opublikowano

Jeśli sciągnełem całego klienta (~640mb) to musze wrzucac ten launcher ktory autor wrzucil na MU ? bo jak odpalam tego clienta to cos nie chodzi.... wyskakuje Patchserverlist transfer failed (errorcode SRF=12007)

Wrzuciłem tez launcher ten launcher i nie dziala... ktos moze wie o co chodzi ?;/

Opublikowano

lisekstopro, no właśnie, a na czym tam wszedłeś? Launchera potrzebujesz

Nowe upload Launchera:

http://www.mediafire.com/?3fofr0ohrrgvgy3

Skan: +20mb

Opublikowano

Mam pytanie dla osób które grają na tym privie:

Dlaczego jak mam tego launchera i wejdę na mapkę nową np. tą na 60 lvl nie widzę potworków?

76561198032469690.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...