Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Private Serwer - Xbmetin2 -The Best!

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też to zauważyłem, dlatego używałem proxy żeby wysyłać sygnał z innego IP, pomogło to na jakiś czas, ale teraz w ogóle nie działa nawet po kilkukrotnych zmianach proxy, muszę jakieś obejście zrobić na to ale trochę potrwa znalezienie przyczyny występowania tego w neostradzie.

chomik468x60.gif

Zapraszam również do mojego profilu "guter4675" udostępniam przydatne programy, gry, filmy

Opublikowano

Jak chcecie zagrac to poproscie rodzicow o zmiane neta z neo na inna. Ja mam Netie i mi serwer smiga. Kuzyn ma neo i mu nie idzie.Serwer caly czasonline. Szkoda ze mam lagi ;/

Opublikowano

@up widać jestem wybrańcem ^^

@off ma ktoś na sell białe perły, ew wie ktoś jak je taniej zdobyć?

Białe perły i inne dropniesz na nowych mapkach z mobów 100 lvl, albo szukaj szcześcia w małżach ;]

chomik468x60.gif

Zapraszam również do mojego profilu "guter4675" udostępniam przydatne programy, gry, filmy

Opublikowano

próbuje przez proxy ale nie mogę włączyć. Może ktoś podać jakieś dobre IP??? ja już na 5 próbowałem i nic.albo chociaż powiedzcie czy wy tez szukaliście aż w końcu się udało

Opublikowano

próbuje przez proxy ale nie mogę włączyć. Może ktoś podać jakieś dobre IP??? ja już na 5 próbowałem i nic.albo chociaż powiedzcie czy wy tez szukaliście aż w końcu się udało

Proxy China masz chyba 2,5 strony leć po kolei na pewno działa dużo, ja codziennie jadę z innego IP, i to nie jest tak że przejrzysz 5x IP i któryś zadziała, możesz nawet kilkadziesiąt IP testować i może nie działać ;]

chomik468x60.gif

Opublikowano

Mi serwer normalnie działa i na cliencie i na modzie ; )

PL

78-off

57-off

Gram na privach najczęściej pod nickiem-FiDi

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...