Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Private Serwer - Xbmetin2 -The Best!

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

napisali byście mi co i jakz tym clientem tego serwera ? bo są podane 2 linki to trzeba pobrać z tych dwóch czy jeden wystarczy ? jezeli tak to póżniej c z nim zrobić bo to chyba nie jest instalka ;d za mało waży kto pomoże dam + lub - jak chcecie .

Opublikowano

Musimy się dowiedzieć dlaczego jednym dziala a drogim nie (dajcie upa).Autor tego tematu proszony o wyjaśnienia

Nick: IroL ---------> 4EveR

Królestwo(Privy)Jinno ---------> 4EveR

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Diwang2lvl.- 89Off:(

Dragonmt2=75lvl+

Avalonmt2=75lvl+

XbMetin=75+

Zbieram+ lecz od święta możesz mi dać i tak +

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Weed :)

Opublikowano

Starałem się coś wymyślić odnośnie IP ale ja mam neostrade także numer sam mi się zmienia. Jeśli wy macie lepsze pomysły lub wiecie jak można coś zmienić to proszę spróbować

Opublikowano

Jaki nr na zelaki w shopie ?

BO chce zkorzystac z yang buga..

Dawaj -

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Nie mogę rozpakować klienta... Jak klikam ten plik 170mb to pisze COULD NOT OPEN BOXFILE... Ktoś pomoże? A tak to serwer super!

EDIT: SORRY, Nie doczytałem na górze.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Nie mogę rozpakować klienta... Jak klikam ten plik 170mb to pisze COULD NOT OPEN BOXFILE... Ktoś pomoże? A tak to serwer super!

EDIT: SORRY, Nie doczytałem na górze.

Ten plik wklejasz do folderu z metin2pl i zmieniasz nazwę pliku na polskie znaki, powinno działać, jeżeli wklejacie do metina chińskiego jest prawdopodobieństwo wystąpienia ponownie tego błędu, nie na każdym cliencie działa ten patch.

chomik468x60.gif

Zapraszam również do mojego profilu "guter4675" udostępniam przydatne programy, gry, filmy

Opublikowano

Wcześniej udało mi się logować za pomocą Proxifier - chińskie proxy ale od wczoraj nie mogę się zalogować, próbowałem wielu sposobów i wszystkie na nic, jeżeli @UP działa Ci serwer napisz jak wbić się na serwer. Mimo wszystko serwer jest na 100% online. Szperam po necie i jak coś znajdę to napisze.

chomik468x60.gif

Zapraszam również do mojego profilu "guter4675" udostępniam przydatne programy, gry, filmy

Opublikowano

a ja wczoraj gralem, teraz nie moge bo blad ani przez spol ani przez clienta... To moze miec zwiazek z kombinowaniem ze skillhackiem?

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Wszyscy z neostradą mają błąd jak się nie mylę. Przed chwila byłem u kolegi on ma z jakiejś Toy'y ( w bloku) i normalnie dziala .

MineCraft, PandoraMT2

Pomogłem daj + : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...