Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam 2 pytania.

Czy to jeszcze dziala ?

I czy mozna na tym duzo zarobic?

#edit mam to samo co up ale sponsopay dziala

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie... teraz dużo reklam nie działa, ja się cieszę, jak uda mi sie zarobić 30 sm w ciągu dnia. Dużo osób ma taki sam problem z super rewards, ale nie widziałam jeszcze nigdzie powodu tego problemu ;/

ZAPAMIĘTAJ!

NICK TO NIE IMIĘ. ŚWIAT TO NIE MATRIX. ŻYCIE TO NIE GRA, NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ!!!

Opublikowano

Zna ktoś może jakiś inny pewny sposób na SM, niż super rewards i sponsor pay? :D

ZAPAMIĘTAJ!

NICK TO NIE IMIĘ. ŚWIAT TO NIE MATRIX. ŻYCIE TO NIE GRA, NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ!!!

Opublikowano

Pewnie tak ostatnio wchodzilem na stronkę metin2.PL i widziałem sponsorpay i coś jeszcze.. :)

@edit

Tak na marginesie o super rewards napisałem juz 29 września

dokładnie tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/214838-mega-tut-ninja-dager-gra-w-topceexpeqzarobekaol-95/

i jak konfigurowac aol najlepiej zobaczycie tutaj

http://www.youtube.com/watch?v=XdryxbctB2Q

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ej a ja na SR mam 1 reklame na polskim ip a na amerykanskim nie mam reklam.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

Czy zna ktoś aktualne (29/06/11) działające reklamy na sponsor pay lub super rewards ?

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa działa, ostatnio dużo kombinowałem, Instalujecie AOL 9.6 tak jak na kazdym filmiku, potem INTERNET EXPLORER 8 tylko na tym mi dziala superrewards. i jedziecie z reklamami, pamietajcie po zakonczeniu lub przed rozpoczeciem narzedza>usun histori przegladania> zaznacz wszystko procz pierwszego. sami sprobujcie. co do reklam jakie dochodza to Take trivia, Earn rewards, Voicing yout opinion, No medical, Phone survey, Garfield comic. w niektorych trzeba potwierdzic maila ale oplaca sie, jak znajdziecie jakies inne dzialajace reklamy napiszcie je tu.

a prawie zapomnialem, nic nie przestawiac w IE. jak cos zmienicie to poszukajcie opcji przywroc domyslne, czy tam zresetuj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie to się przedstawia tak. Jeśli wchodzę ja jakieś konto pierwszy raz to są reklamy, ale wyskakuje błąd, natomiast jeśli odświeżę to nie mam już żadnej reklamy . :(

Opublikowano

@UP Witaj w klubie :D

Na dodatek powiem tak: SR zeszło na psy mi działał niedawno sposób,ale nawet nie korzystałem...Teraz reklamy,które dochodzą stanowią 15% wszystkich zamieszczonych tam reklam i nie dojdzie wam wiecej niz 10 sm ... Jeśli chcecie się męczyć to powodzenia ja odpuszczam :)

Opublikowano

na win 7 nie probowalem ale sprobujcie IE 9 czy tam jakis najnowszy, 10 sm? to czemu własnie nabiłem 177sm na zmianki? Reklamy moge dodac na pw. dlatego macie ten blad bo korzystacie ze zlej przegladarki.

A włąsnie blad mozecie miec tez bo macie starego aola ;> AOL 9.6!!! KONIECZNIE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...