Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack By Neono

neono

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 991
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czemu ale mam 4 postacie a 1 nie widać a jak sie na nią logne to wg nie widac i nie mozna sie ruszać help !!

Nie podmieniaj indexu.

Opublikowano

Czemu nie widać postaci szaman?

Na modzie z wojem wszystko jest w porządku, natomiast szaman jest niewidoczny, co robić?

Opublikowano

Czemu nie widze postaci ( ostatni link )

bo masz pewnie założonego jakiegoś epika, a dmg hack jest na starym packu. u mnie też nie widać jak załozę niektóre zbrojki ale np. w hwangu czy szmaragdzie działa normalnie.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym, że gdy wklejam pliki do folderu to przy włączaniu gry automatycznie się patchuje, przy otwieraniu DMG poprzez tą niebieską ikonę "Metin2" wyskakuje błąd że nie można odnaleźć pliku "metin2client.bin , próbowałem stworzyć obejście, przy włączeniu wyskoczyło tylko ciemne okienko na jakieś 2sek i zniknęło. Opcja przez kamer moda odpada, gdyż nie widzę wszystkich itemów i co najważniejsze map, na których chciałem expić. Gram na DiamondMT2, za pomoc z góry dziękuje.

@Edit

Znalazłem rozwiązanie obejścia na forum , "Otwieramy notatnik i piszemy metin2client.bin jeżeli w folderze znajduje się już plik o nazwie 'metin2client', a jeżeli w naszym folderze jest plik o nazwie metin2 to piszemy metin2.bin i to wszystko, teraz wybieramy Plik-> zapisz jako -> i jako nazwę piszemy Metin2.bat , wybieramy typ 'Wszystkie pliki' , wybieramy lokalizację z metinem i zapisujemy. I teraz otwieramy metina tym plikiem" Mam nadzieje że pomogłem niektórym osobą w rozwiązaniu tego problemu.

I teraz u mnie pojawił się kolejny problem, a mianowicie, po wklejeniu pliku "Index" nie widzę niektórych itemów i tak jak już wyżej wspomniałem map. Czy znalazł już może ktoś jakieś rozwiązanie ?

Opublikowano

Nie mogę odpalić bo pisze ,że nie moze znalezc metin2client.bin , ten sposób u góry nie działa .

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Nie mogę odpalić bo pisze ,że nie moze znalezc metin2client.bin , ten sposób u góry nie działa .

Pobierz ten plik z neta i będzie działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...