Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack By Neono

neono

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 991
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musicie , powtarzam MUSICIE sobie sami sprawdzić cz działa na waszym serwerze . Jak już pisali wcześniej , nie działa na najnowszych serwerach gdyż są to nowe pliki . Ten DMG będzie działać TYLKO I WYŁĄCZNIE na plikach 2008/2010 . Jeżeli macie serwer na starych plikach i macie tylko patcher , jest bardzo prosty i banalny sposób na to.

Wystarczy zrobić tak :

1.Wchodzimy do folderu z naszą grą

2.Tworzymy nowy dokument tekstowy

3.Wpisujemy tam "metin2.bin" chyba , że ktoś gra na takim serwerze jak Emperius , tak trzeba wpisać "Emperius.bin"

4.Następnie zapisujemy plik jako "start.bat" końcówka musi być ".bat" inaczej nic z tego.

5.Uruchamiamy nasz plik i cieszymy się DMG bez patcha .

crysis2fpsgamehdwallpap.png

Opublikowano

c\y ktos moze mi laskawie wytlumaczyc jak to zainstalowac? jak zamienie indexyt to mi pisze ze "prosze zaktualizowac...za pomoca patchera.nieprawidlowa wersja idexu" o co chodzi? i jak to zainstalowac?chodzi mi o folder docelowy i co dalej...

Opublikowano

Witam mam win7 i jak chce podmienić pliki to mi wyskakuje, że nie mam praw administratora wpisywalem juz w cmd net user administrator /active:yes ale nic nie pomogło nie wiem dlaczego ;/ Prosiłbym o podanie downloada z packiem na, którym są podmienione pliki najlepiej serw Itanos.pl

Opublikowano

mam pytanie.trzeba to wkleic do folderu pack.ale wszystkie pliki czy tylko to co sie zainstaluje czyli "metin2" oraz na jakich serwach to dziala?bo jak wkleilem plik index do folderu pack i tylko index a nastepnie zamienilem bez zachowywania oryginalu to jak chcialem zalogowac sie wyskoczyl komunikat aby zaktualizowac metka poniewaz index jest nieprawidlowy...

HELP!!!!!!!

Opublikowano

@UP

NA PL i tak to nie działa! Ale jak już chcesz, to rozpakuj sobie ściągnięte pliki z dmg i wklej do folderu "waithack" kory jest po zainstalowaniu moda. Potem aktywuj waithacka w mod_config i sprawdź, że dobrego efektu nie ma..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masz 24h na zmiane DL. Jeśli Link nie zostanie zmieniony to temat trafi do kosza.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

mam takie jedno pytanie jak go odpalić bo jak go wrzuciłem do spaczowanego metka teraz nie ma go jak włączyć gdyż plik o nazwie metin2 jest w rozszerzeniu .bin czego się nie da normalnie włączyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...