Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack By Neono

neono

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 991
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ponownie!
Chce ogłosić, iż zacząłem prace nad przeportowaniem dmg hacka na najnowsze pliki .PC (nie liczcie że stanie się to prędko ;p)
Dodatkowo zreuploadowałem stare oddzielne pliki PC i PC2, ale przy edycji tematu w Internet Explorerze z Windows 8 ZJEBAŁ SIE CAŁY TEMAT!!
Wszystko będe pisał od nowa, aktualnie daje pliki instalacji, i oddzielne pliki PC i PC2
DMG Hack by Neono
Dmg zawiera nieodrzucanie mobów z konia, DMG ze skili, DMG z konia dla wszystkich klas postaci !
Działa na każdej postaci na każdej płci i na każdej broni.
Tak zwany DMG na miecz!
Wystarczy tylko i wyłącznie posiadać najnowszą, ztorrentowaną i sptachowaną gre Metin2!
DOWNLOAD:
Instalka:
UWAGA!!
Jeżeli chcemy zainstalować tego DMG hacka, to normalnie pobieramy i instalujemy, a następnie pobieramy ten pliczek
http://speedy.sh/vyUrB/Index.rar

i zamieniamy go za plik który siedzi już w Metin2/pack (MUSIMY GO WYPAKOWAĆ I ZAMIENIĆ TEN CO JEST W ŚRODKU) - w razie pytan gg czy cokolwiek

Oddzielne pliki - należy wkleić do Metin2/pack
PC - DMG na mężczyznę
PC2 - DMG na kobietę
Otwieram otwarte beta-testy bety DMG na miecze (na privach takze na skile) na plikach metina 2013
Build1:
-całkowicie bez DMG na skile
-oryginalnie ustawione ExternalForce - w większości na 20
-te same motionevent jak w poprzednim DMG
W testach prosze uwzględnić czy widać postacie, czy moby są prawidłowo odrzucane, czy nie kicka i ile razy uderze
CAŁE INFO PROSZE NA GG 10701699 RZADKO TU ZAGLĄDAM
LINK:
http://egofiles.com/begki0TP065jM4IR/PCbuild1.rar

ZAKAZ ROZPOWSZECHNIANIA HAKA BEZ MOJEJ WIEDZY

ej ile x dmg ?

ile x dmg ?

ile x dmg jest ;x ?

ile x dmg ?

Opublikowano

Po odpaleniu wyświetla mi się info: Nie prawidłowa wersja pliku pack/Index. Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patchera" Co mam zrobić ? Pomocy Będzie + za pomoc.

P.S. Zrobiłem obejście , ale mam viste i mi wyświetla komunikat że muszę uruchomić przez jakiś program.... Nie wiem co mam zrobić proszę o pomoc. Będzie +

Opublikowano

ja mam mały problem jak to sciągłem zainstalowałem i wszystko wchodze ma metka włanczam dmg i wyskakuje mi ze nieznaleziono mt2client.bin jak to zrobic? pls odpowiedzcie

Opublikowano

Mam taki problem po wykonaniu wszystkiego co jest w instrukcji uruchamiam metina loguje sie na moje konto ale po tym nie widać moich postaci ale są tam ponieważ moge je wybrać gdy już któraś wybiore i wbije do gry to nie widać postaci tylko broń wystającą z ziemi i nie mogę się poruszać ;d ma ktoś pomysł jak to naprawić ?

Opublikowano

Mam taki problem po wykonaniu wszystkiego co jest w instrukcji uruchamiam metina loguje sie na moje konto ale po tym nie widać moich postaci ale są tam ponieważ moge je wybrać gdy już któraś wybiore i wbije do gry to nie widać postaci tylko broń wystającą z ziemi i nie mogę się poruszać ;d ma ktoś pomysł jak to naprawić ?

Nie podmieniaj indexu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...