Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack By Neono

neono

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 991
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeskanowałem w virustotal wykrył trojany ;/

każdy hack ma jakiegoś wira.

wiecie może czemu to jest w .exe?

bo to masz wkleić do metka do pack.

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie to wypakować zeby działało ???

Instalujesz w metin2 :)

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

Otwieram otwarte beta-testy bety DMG na miecze (na privach takze na skile) na plikach metina 2013

Build1:

-całkowicie bez DMG na skile

-oryginalnie ustawione ExternalForce - w większości na 20

-te same motionevent jak w poprzednim DMG

W testach prosze uwzględnić czy widać postacie, czy moby są prawidłowo odrzucane, czy nie kicka i ile razy uderze.

LINK:

http://egofiles.com/begki0TP065jM4IR/PCbuild1.rar

CAŁE INFO PROSZE NA GG 10701699 RZADKO TU ZAGLĄDAM

Opublikowano

Wrzucam Do Folderu Pack W DiamondMt2 i Podmieniam Pliki co mam dalej zrobic mam jeszcze ikonke niebieską metin2 kilkam w nią i wyskakuje mi bład metin2client.bin ze go nie mam wiec co mam zrobic ?" ODP

Opublikowano

ej jak mi maja chodzi te haki zadnej ikony nie mam zeby je wlaczyc ani nic wtf? jak je mam wlaczyc ? zielony jestem w tych sprawach wiec pytam

Opublikowano

neono wszystko fajnie ale ten hosting plikow jest do du.y jesli nie masz premium a nie mysle placic za cos co wogole nie wiadomo czy dziala?

mogles dac caly Hack w jeden rar czy zip a nie rozbiles go na kilka czesci i teraz by go wogole przetestowac to jest ladne kilka godzin czekania, rozumie ze chcesz na tym zarobic, nikt nie lubi pracowac za darmo ale pakowac index 1,8kb w osobny upload to juz lekka przesada :(

puki co masz kreche u mnie a jak jeszcze po sciagnieciu nie bedzie dzialal to krecha napewno sie przedluzy :(

Bete sprawdze jutro ale moglbys choc dopisac czy wystarczy podmienic pc/pc2 czy co wogole jest w tej paczce ?

Opublikowano

W paczce jest zmieniony plik index, pliki pc i obejście. Index dam na inny hosting później, a z tego co ja wiem, to np z egofiles w jdownloaderze bez premium cisne 5-6 plików na raz. Ogólnie chciałem dodać zmieniony index do instalki, no ale niestety nie mam jak tego teraz zrobić.
Jak coś pisać na GG

Opublikowano

Proszę wrzucisz to na większą ilość hostingów bo już od 15 mam ciągle limit i nie mogę pobrać, jeszcze mam pytanie czy to działa na zasadzie ,że bije np z chmurki wszystkie miniony ? nie ważne gdzie stoją i po kilka razy? bo raz takie coś było brało się ninja na av2 cały spot i jak oni gonili za tobą to z chmurki i tyle, czy to na takiej zasadzie ? I 3 pytanie czy działa na większości serwerów typu Almanta itp ?

@edit należy tylko pobrać ten 1 link z topicu ? bo jestem zielony w tym temacie :)

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Neono mógł byś mi na gg wytłumaczyć jak ja to mam zrobić ? Bo ja zielony w tym temacie i niezabardzo ogarniam te mody w metinie . ;d Jak coś to gg 37279152

Opublikowano

"Nie prawidłowa wersja pliku 'pack/Index'. Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher."

takie coś mi wyskakuje, a robię wg instrukcji wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...