Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack By Neono

neono

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sierma, ściągnąłem i nie działa mi na balmorze, pandorze, PLu, jak włączam przez zwykły torrent to nie ma dmg, a jest taka niebieska ikonka, która jak włączam to pisze, że nie ma pliku metin2client.bin.. Co mam robic plis pomóżcie..

• Odpowiedzi 991
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja wypróbowałem na metin2us i zbugowało mi postać. stoi z rozstawionymi rękami i nie da się nim poruszać. da się to jakoś obejść?

Opublikowano

DMG hack by neono

x2... x3... x4!

DMG hack na skille nie działa na polskim globalu, na prywatnych serwerach działa wszystko.

Informacje!

Dmg zawiera nieodrzucanie mobów z konia, DMG ze skili, DMG z konia dla wszystkich klas postaci !

Działa na każdej postaci na każdej płci i na każdej broni.

Tak zwany DMG na miecz!

Wystarczy tylko i wyłącznie posiadać najnowszą, ztorrentowaną i sptachowaną gre Metin2!

Download

Gotowiec w formie instalacji

http://hotfile.com/dl/90253569/b9f7adc/DMGH_by_neono.exe.html

Same pliki (dużo roboty)

DMG na mężczyzn PC :

xxx

DMG na kobiety PC2 :

xxx

ABY POBRAĆ PLIKI, WYSTARCZY KLIKNĄĆ IKONKE W PRAWYM GÓRNYM ROGU EKRANU

Film przedstawiający proces instalacji :

DMG hack by neono

x2... x3... x4!

DMG hack na skille nie działa na polskim globalu, na prywatnych serwerach działa wszystko.

Informacje!

Dmg zawiera nieodrzucanie mobów z konia, DMG ze skili, DMG z konia dla wszystkich klas postaci !

Działa na każdej postaci na każdej płci i na każdej broni.

Tak zwany DMG na miecz!

Wystarczy tylko i wyłącznie posiadać najnowszą, ztorrentowaną i sptachowaną gre Metin2!

Download

Gotowiec w formie instalacji

http://hotfile.com/dl/90253569/b9f7adc/DMGH_by_neono.exe.html

Same pliki (dużo roboty)

DMG na mężczyzn PC :

xxx

DMG na kobiety PC2 :

xxx

ABY POBRAĆ PLIKI, WYSTARCZY KLIKNĄĆ IKONKE W PRAWYM GÓRNYM ROGU EKRANU

Film przedstawiający proces instalacji :

NAPISAŁ W 1 POSCIE ŻE DZIAŁA NA SKILE ! CZYTAJCIE DOBRZE !

Testuje na US i śmiga jak należy. Działa na DMG z broni i skili.

NAPISAŁ W 1 POSCIE ŻE DZIAŁA NA SKILE ! CZYTAJCIE DOBRZE !

Testuje na US i śmiga jak należy. Działa na DMG z broni i skili.

Opublikowano

Ejj Czemu nie moge odpalic na pandorze ? wyskakuje mi blad ze metin2client nie zostal wlasciwie wpisany HELPP

57110738874036084792.png
Opublikowano

Pobrałem najnowszego klienta PL, spatchowałem. Następnie wrzuciłem patcher mexilii, spatchowałem i faktycznie działa. Z 1 ciosu w metina 30lv leciały 3 hity, jednak jak chciałem przenieść się namapkę z nowymi metinami od 105 lvl od razu się wyłączył...

Jak zrobić, żeby na mexilii działał na nowych mapach?

Opublikowano

to dmg dziala tylko na hity.

Sprawdzałem na szamana Healer to hity i błyskawica mi działała tylko ;D

zaqaz.jpg

Opublikowano

a gdzie mam wzucic tego hacka do foldera metka gdzie go bd uzywal;?

Zeby to dzialalo musze miec metka pl ? potem wrzucic wybrany serw na ktorym ma hackowac a potem tego hacka czy jak ?

Opublikowano

Zeby to dzialalo musze miec metka pl ? potem wrzucic wybrany serw na ktorym ma hackowac a potem tego hacka czy jak ?

Do folderu pack.

Opublikowano

DZIAAA

Działa Wszystko Masz Odemnie

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...