Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może co to znaczy ? ,,You are trying to use a node of the CoDeeN CDN Network. Your IP address is not recognized as a valid PlanetLab address, so your access to CoDeeN does not include all HTTP types " pisze tak gdy zakladam konto na CL na włoskim ip

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP: translate google :

Próbujesz użyć węzła CoDeeN CDN Network. Twój adres IP nie jest rozpoznawana jako prawidłowy adres PlanetLab, dzięki czemu dostęp do CoDeeN nie obejmuje wszystkich rodzajów HTTP

Moim zdaniem jest to koniec rejestracji dla obcokrajowców na tym serwerze .

Bo prawdopodbnie zablokowali wejścia przez włoskie bramki proxy.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

A ja prosze o pomoc ,poniewaz dostałem bana i chciałem sie ponownie zarejestrowac :

to wlasnie :

No dobra mam Włoskie IP ale wyskakuje takie cos (nie skopiowalem ale to co pamietam) chodzi o to ze tam pisze ze Nie moge sie zarejestrowac ponownie bo mam bana.Jak wiecie na CL banuja a byle co ja niby mialem skillhacka.

PS: Zmienialem ip w routerze i dalem w chrome na proxy wloskie. Reje chodzi ale ten ban....

Pomozcie!!

PS 2 : Non puoi creare un altro account dopo essere stato bannato <-- to wlasnie pisze

Opublikowano

Mam pytanie czy da sie ulepszać bodziem epiki (chodzi mi o taką bransoletke co się ją robi z niebiańskich łez)??

/edit bo nie moge ulepszyc bodziem ;/

Opublikowano

Mam pytanie czy da sie ulepszać bodziem epiki (chodzi mi o taką bransoletke co się ją robi z niebiańskich łez)??

/edit bo nie moge ulepszyc bodziem ;/

robisz ją tam, gdzie kupujesz kd, nie pamiętam, która to opcja ;P

Opublikowano

Chodzi ci o zrobienie tego z łez czy ulepszenie np. na +7?

Zrobienie u tego dziadka, a ulepszenie u kowali (nie da sie bodziem :/).

Opublikowano

Kurde dostałem bana ale nie ma mnie na liscie banów perm ani tymczasowych więc za co ten ban

Nick mam WOMANIZER

sygnature.png

Opublikowano

Pija2 zainstaluj codeen jeszcze raz i od instasluj a jeśli masz to jeszcze to odinstaluj a jeśli niepomorze to instal i reinstal i reset kompa

Moje Postacie

ServeR : CandyLongju :

Fanutin 98 LvL WP 6 x P ON

ServeR : Land Of PowA :

SiemaEniuBM 108 LvL WP 6x P ON / OFF

ServeR : NerdMT2

SiemaEniuBM 73 LvL + BM 2x P ON

Na CandyLongju Zamienie 2 x Smiercio +8 1 do PvP a drugie Do Expa i swiętego +6 Za swiętego +9 lub dożuce jeszcze 1kkk za bron dla sury na 95/105 Lv +7 +8 +9

Postaw + lub może małą piąteczke nie być żyła bądz kolega :D

Opublikowano

Słuchajcie, mam pytanie, o co chodzi z misją z ossidianami ? Zebrałem 100 (tyle ile trzeba), i dostałem jakiś papierek za to. Bonów takich jak 4khp i cos tam jeszcze nie mam. Gdzie zanieść ten papierek? (dokładnie corno di pricipe oscuro)

Wiem tylko, że chyba oddaje sie go gdzieś w zamku (tam gdzie metki na 100lvl), ale tam gdzie się świeci ten punkcik nie można dojechać ;/ Wiecie gdzie to oddać ?

Specjalista
Opublikowano

Tak jest 24h a co do bugow raczej nie ma oprocz takiego ze jak jest duzo ludzi w m1 i sie logniesz to juz na to ch narazie sie nie wlogujesz chyba ze w nocy.

giphy.gif

Opublikowano

Słuchajcie, mam pytanie, o co chodzi z misją z ossidianami ? Zebrałem 100 (tyle ile trzeba), i dostałem jakiś papierek za to. Bonów takich jak 4khp i cos tam jeszcze nie mam. Gdzie zanieść ten papierek? (dokładnie corno di pricipe oscuro)

odżwieżam prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt tego nie robił ?

Opublikowano

Wiem tylko, że chyba oddaje sie go gdzieś w zamku (tam gdzie metki na 100lvl), ale tam gdzie się świeci ten punkcik nie można dojechać ;/ Wiecie gdzie to oddać ?

masz isc do tego duszka (najlepiej gdzie są metki 100) oddać mu obsydian potem idziesz do tego posągu/zamku którym się teleportowałeś i wybierasz 1 opcje i potem spowrotem do tego duszka i misja skończona

do6qfp.jpg

Opublikowano

ej wie ktos z czego robi sie epiki/nowe bronie?

jak tak to prosze o odpowiedz

(jezeli double to sry ale mialem blad na mpc)

dobra mam

a z kad miec te na 96?

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Dajcie prosze koordy na zina ;]

wchodzisz do groty od razu w lewo i nastepnie cały czas prosto aż do ostatniej komnaty kordy to (w przybliżeniu) 1400-100

do6qfp.jpg

Opublikowano

O co biega z misja Check Pro

Kupujesz te kamyki, co są na koniec misji od biologa, one są tam gdzie kd kupujesz... Oddajesz to do Baek-Go, klikając na Check Pro i dostajesz wszystkie bonusy, jakie się ma po zrobieniu biologa.

Opublikowano

Czym mam ulepszac ksiezycowe noze na +9??

Na +9 normalnie bodziem mam 10%

jest cos takiego ze jak spale to + nie zejdzie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...