Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

max kasy na koncie jest 2kkk, po osiagnieciu 2kkk ilosc yang = 0 wtedy nalezy iść do shopu, za dozorca i zamienic yang na zlota sztabke , mowie to jak jest na oryginalnym cliencie , nie wiem czy na przeróbkach też tak jest.

8adad81701a75f66m.jpg
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słuchajcie, albo przestaniecie spamować, albo reklama wyląduje w koszu  i nie będzie dyskusji!

Ostatnia szansa...

Nie chce pyskować ale wydaje mi się że lepiej byś nie zamykał tematu, lepiej żeby spamowali tu niż zakładali milion innych tematów związanych z serwerem.

Co do serwera to zbierałem się ponad miesiąc by na nim grać pograłem 3 dni wbiłem 95 lv i zarabiam na eq ;**

sygnature.png

Opublikowano

@Xerio jak wchodzisz do groty to idziesz w lewo i prosto i na każdym spocie jest wiedźma :]

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

ja jebie znowu toblka zrobilem sprzedalem epicka stal dla sury za 450kk i 30bialych perel mialem 1.950.531.414yang i przedchwila ktoś resa zrobil na handlowej ch 1 i huj poszlo sie jebac nnastepne prawie 2kkk kurwa mac

Opublikowano

Opanuj wulgi, bo mysle ze modek nie pozaluje warna ;P

Edit: Przed chwila mialem shopa z OBS'ami, zeszly. Kicklo mnie i nie ma ani OBS'ow ani kasy za nie... ponad 1,6kkk poszlo sie walic

Opublikowano

Dajcie koordy na zina w grocie(komendanta)

o Jezu ciężko poszukac był kordy w tym temacie na wiedzme i na zina

juz BB napisał wchodzisz do groty i skrecasz w lewo i potem cały czas prosto i chyba co 2 spot to wiedzma a na ostatnim zin

do6qfp.jpg

Opublikowano

próbowałam robić konto na kazdym ip podanym na 1 stronie tematu i na żadnym nie mogę zrobić konto bo pisze ze nie mozna utworzyc dodatkowego konta... powiedzcie jak mam zrobic zeby weszlo. używam przeglądarki google chrome

Opublikowano

Witam mam pytanie jakim programem moge nagrac jakies akcje z Metina ??? ( Chce nagrac ulepszanie OBS )

Topic. Gdzie dropia tarcze na 100 lvl . A do expa lepsza bedzie chyba lwia .

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???

Opublikowano

@ kiciaJ;-) wejdź na orginalny temat tam masz aktualizowane porty i IP ja dałem przykładowe.

@ damek pierwsze słyszę o cukierkowej tarczy, na forum CL nie znalazłem tego jedynie tarcze na 110/120 lvl, mógłbyś dodać SSa tej tarczy ?

@ Profiko, jeden z lepszych programów to jest fraps.

@ Xerio warny daje Mod ty możesz jedynie zgłosić ale i tak był temat w Newsach, żeby nie pisać w poście, że wysyłamy raport.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Ktoś Napisał czy można zrobic konto. Tak można Jak chcecie moge filmik zrobic .

@Edit:

Jak zmienisz bramkę poxy na włoską to nie zadziała.Trzeba przez przeglądarkę na na włoską poxy.

Link jak Znów Grac na candyLongju By World71.

http://www.mpcforum.pl/topic/228854-tutrejestracja-candylongju/

29.11.2010 50 Postów

65809842.png

http://www.mpcforum.pl/topic/244531-tutrejestracja-na-candylongju/

Tut jak w Bardzo Dziecinny sposób Zarejestrowac się na CandyLongju.

http://www.youtube.com/watch?v=o3N8zR97HJA

Opublikowano

@CreatiVe01 tarczy nie mam, ale z niezbyt wiarygodnego źródła wiem, że dropi ona z bossa na v2 DT. (Nie wiem czy to prawda)...

Screen zrobiłem jak ktoś miał ją w sklepie ;P

Opublikowano

@ Xerio może wchodzisz przez ch2 i dlatego nie wpuszcza. Spróbuj przez ch1/3.

@ lamzaz, dzięki za info mam jeszcze jedno pytanko kupiłeś czy dropłeś, jeśli dropłeś to gdzie ?

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...