Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ ButBezKota aktualnie nie posiadam nowych ip bo jak znajde nowe to wykorzystane są ;/

napisz do world71 on może mieć jakieś IP albo nieprzydatne konta.

Co do pracy dzięki, zapraszam również innych do głosowania na sygnaturę tygodnia !

Kliku.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to ja sie zapytam:

96lvl Body ok 700-800 defa z rosami moge miec i bron 1 ręczną 2 ręczna i własnie gdzie expic. Chciał bym w V2 atl ale w kij ciężko 4-5 grupek moge dac ss eq jak będziesz chcial.

@edit

Aha, buff nie wchodzi w gre bo nie moge konta zrobic.

@Down Kupic na mapie handlowej za ok. 500kk, lub wydropic z komendatora Zin.

TopModel Rules. Gram tylko na serwach KOZAKKOX.

Moje Nicki:

WariaT/ WariaTs.

Pozdro!

Opublikowano

Witam. Za konto na CandyLongju moge dac konto na Belenus -PL z dobrym eq ( 75lvl woj mental skille na g1) konto czyste lub z byle jaka postacia. Konto chcę przeznaczyc do gry, poniewaz moje zbanowali za gre na modzie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam, niewiem czy to było ale pisze : jesli damy magiczny metal + bodzio = mamy 10% wiecej szansy na pomyslne, kamien kowala + bodzio = 20% wiecej szansy na pomyslne, a chcialem sie spytac co daje Metallo Magico ? ( ile % wiecej na pomyslne itp ) ?

Opublikowano

Ten iCafe on dae 50% wiecej w pt a ten na 1h normalnie. I polecam expic w atlancie v2 z buffkiem: Jestes liderem. Masz iCafe, i lidera, buffkowi dajesz iCafe i na 1h wiec masz ok 120% expa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ jakubj01 możliwe, że piszesz hasło z caslocka albo z zamieniło się na y ;D

@ sLnLn moim zdaniem zatruty chociaż nie wiem jakie DMG ma tasak na +9 i ten wbudowany bon ale jestem za zatruty

na 100 lvlu biłem około 5/6K bez żadnych wspomagaczy.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Mam pytanie, ze względu na to, że nie da się już zarejestrować na Candy czy mogli byście podać podobny serv do Candy.

Nie mam gdzie grac a PL dedyki to DNO a candy miał fajne mapki, bronie, zbroje i inne rzeczy.

Z Góry THX

Opublikowano

Mam pytanie, ze względu na to, że nie da się już zarejestrować na Candy czy mogli byście podać podobny serv do Candy.

Nie mam gdzie grac a PL dedyki to DNO a candy miał fajne mapki, bronie, zbroje i inne rzeczy.

Z Góry THX

nie prosimy o serwery

prawdopodobnie nie ma teraz podobnego serwera jak candylongju

do6qfp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...