Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Tak np jak ulepszasz z +8 na +9 to jak spali to item ma nadal +8 :] a magiczny metal robi sie bodajze u kowala nie pamietam skladnikow.

giphy.gif

Opublikowano

@ bigshowxd chodzi Ci o monety u LaMorte? Jeśli tak to mapa działą.

@ Rower1310 butów się nie da zrobić przynajmniej nie słyszałem o nich. Tarcze są od 100 (cukierkowa tarcza) i 110lvl Tarcze dropią ze szkaty króla zombi v2 DT

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

@ bigshowxd chodzi Ci o monety u LaMorte? Jeśli tak to mapa działą.

@ Rower1310 butów się nie da zrobić przynajmniej nie słyszałem o nich. Tarcze są od 100 (cukierkowa tarcza) i 110lvl Tarcze dropią ze szkaty króla zombi v2 DT

tak chodzi mi o to jak sie na ta mape dostać ? i jakieś wymagania sa ?

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

100lvl przechodzisz przez taką jakby "studnię" wszystko masz w 2 poście zakładka Nowe Mapy.

ja na tej mapie aktualnie bije te metki i jak zdobyć te Monety ? czy to trzeba jeszcze gdzieś isc ?

Edit@ są jakieś tarcze na 100 lvl ??

Opublikowano

wiedziałem ze ktos napisze czemu server off

czasami sa restarty i powinniescie sie do tego przyzwyczaic

a nie od razu server off na 1 min to juz staje sie nudne

do6qfp.jpg

Opublikowano

Ej może mi ktoś pomóc??Na google chrome siedziałem trochę i nie udało mi sie to włączyć i dalej mam ten sam błąd.Na firefoxie to samo...

"Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Apache/2.2.16 (Unix) Server at ipblock.candylongju.net Port 80"

Jeśli by ktoś wiedział(przede wszystkim zwracam się do twórcy tematu) napiszcie mi o co tu w końcu chodzi.

Oczywiście 5 i + pójdą odrazu.

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

Twórcy CandyLongju zrobili takie coś że na CL możesz się zarejestrować tylko z włoskiego IP i z jednego Ip tylko 2 razy ;((

Opublikowano

Twórcy CandyLongju zrobili takie coś że na CL możesz się zarejestrować tylko z włoskiego IP i z jednego Ip tylko 2 razy ;((

Czyli nie mam możliwości zrobienia sobie nowego konta??Czy może ma ktoś jakieś i da passy nawet do czystego konta z mailem oczywiscie zebym zmienil passy.

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

Ta wasza "cukierkowa tarcza" jest takim jakby symbolem nazwy serveru, CandyLongju. Wiecie chyba, co to znaczy candy... więc ona nic nie daje, jest niepotrzebna.

Tarcza na 110 lvl jest do expa w dt(ma wbudowany bonus na nieumarłe), dropi przeważnie z bossa na 9 piętrze w dt, oczywiście można ją też kupić.

Są tarcze na 125 lvl, dwie, jedna dająca abs na skille/hity, druga z bonem na ludzi, też dropią one ze szkatułki z bossa w dt.

Z tarcz na 61 lvl niczego się nie robi...

Opublikowano

We wcześniejszym poście napisałam, że tarcza dropi z bossa w dt, dlatego nie bardzo rozumiem, dlaczego pytasz się, czy jest tam jakiś boss...

Opublikowano

@

Czyli nie mam możliwości zrobienia sobie nowego konta??Czy może ma ktoś jakieś i da passy nawet do czystego konta z mailem oczywiscie zebym zmienil passy.

Nie zauważyłem poprostu zmieniasz źle IP musisz zmienić ip proxy na włoską.

@ Na 100lvl masz DT v2 i Zamek. Nie radzę Ci kupywać Trytona wbij 96 i kup Destino.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Jak wejsc do v2 dt?

idziesz normalnie pod dt na ch2/ch3 i tam bedzie duszek i on ciebie teleportuje do dt v2 radze expic/zarabiac na 1 pietrze bo wiecej niz 2 grupki nie uciagnie 100lvl

Teraz moje pytanie jak kupic te sztabki złota bo byłem u dozorcy i nie było opcji aby kupic sztabki

do6qfp.jpg

Opublikowano

idziesz normalnie pod dt na ch2/ch3 i tam bedzie duszek i on ciebie teleportuje do dt v2 radze expic/zarabiac na 1 pietrze bo wiecej niz 2 grupki nie uciagnie 100lvl

Teraz moje pytanie jak kupic te sztabki złota bo byłem u dozorcy i nie było opcji aby kupic sztabki

kolo depo masz taki tobół jakby i pierwsza opcja to kupowanie sztabek a ostatnia to sprzedawanie ich

Opublikowano

kolo depo masz taki tobół jakby i pierwsza opcja to kupowanie sztabek a ostatnia to sprzedawanie ich

dzieki bardzo mi pomogłes + dla ciebie

do6qfp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...