Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok mam pytanie.

Co mi doradzicie toszke wydać na magiczne metale i wbić destino na +9 ? czy robić bodziami do bólu i liczyć na farta.

I gdzie expic na 100 lvl ?

bo kilka osob pisze ze dt v2 a kilka atlanta v2

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ Hause to zależy gdzie Ci łatwiej się expi bo tu i tu exp jest porównywalny zwłaszcza na 100lvlu.

Grota v2 żeby lepiej leciało to trzeba bić Zinki nie normalnie a w DT połowe spotu minimum.

Rób Zwojami kowala szybciej zrobisz niż zwojem bo masz większe szanse.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

ja robiłem tym magicznym metalem dostino i mam cały czas +7 a kasy poszło od ch*ja chyba uzbieram troche pereł i pojade bodziami

do6qfp.jpg

Opublikowano

Siema. Mam takie pytanie co musiał bym wgrać z klienta candy longju na zwykłego z kamer modem zeby widzieć mini hwangi i jego defa.Bo mam clienta z kamer modem i nie widze defa hwangów i ich nazw ;/ Bardzo proszę o pomoc będą +lub- 5

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Opublikowano

Ściągnij spolszczonego clienta od fryta93 masz tam wbudowanego moda z 1 listopada i widzisz defa i teksturki jak na orginalnym cliencie lecz są po polsku.

Link znajduje się w 2 poście zakładka ważne linki.

xb4c9CP.png

Opublikowano

Akurat mam to pobrane i nie działa mi klikam candy longju i nie włącza się. A tej łatki nie moge pobrac bo wyorzystalem limit. Mógłbyś mi wrzucić tą łatkę na inny hosting bd bardzo wdzięczny

Opublikowano

Akurat mam to pobrane i nie działa mi klikam candy longju i nie włącza się. A tej łatki nie moge pobrac bo wyorzystalem limit. Mógłbyś mi wrzucić tą łatkę na inny hosting bd bardzo wdzięczny

Już wrzucam na Speedy Zaraz dodam w edit i dam skana ;D

@Edit

http://www.speedyshare.com/files/25042488/CandyLongju_1_.rar

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=aa6ed89be8f73e20920c2b3e857c65ebf656b5c95f72e74a60cc8fd2c56caa0d-1288995068

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Teraz ja mam Pytanie jakie najlepiej ubrac eq na DT v2 ? czy opłaca się robić bony na DT i czy normalnie tam działają ?? i jakie abs najlepiej ubrać ?

duzo na strzały , regeneracja pż, silny przeciwko nieumarłym, na blok ciosów, troche % do pż, buff 40%+, pż 25k, deff około 800+, nno to podstawa, rosy wszystkiego rodzaju, oraz dłonie.

do dtv2 idz dopiero jak bedzie mało szło ci expa w grocie v2 czyli około 110

wtedy dojdzie ci nowa tarcza i moze hełm jak zrobisz ten 90lvl +9, i nie bedziesz bił po jednej grupce:)

do6qfp.jpg

Opublikowano

@KyrtaP szukasz włoskiego adresu ip bramki proxy i wklejasz go u Siebie w przeglądarce wszystko masz opisane.

@BigShow dodam jeszcze, że dobrze byłoby gdybyś zrobił misję z obsydianami dojdzie Ci pare K HP abski pod nieumarlych i dodawanie do PŻ.

xb4c9CP.png

Opublikowano

Siema mam taki problem z candy że loguje sie na postać nie zaladuje sie i juz odrazu wywala ;/a inne postacie działają nie wiem czemu próbowałem unstuckerem ale to nic nie daje ;/

Opublikowano

@Mancio odbuguj postać.

Wejdź na candylongju i unstrucker masz link w 2 poście tego tematu.

Albo gdy logujesz się to spróbuj zmienić perspektywę kamery.

@ MrMatify ściągnij kamermoda albo clienta od fryta93 link w drugim poście tego tematu w zakładce ważne linki.

xb4c9CP.png

Opublikowano

@OzynS Dzisiaj zrobie eq i zobaczę jak się expi w DTv2 Dzieki Za pomoc oczywiście - ;D

@CreatiVe01 Obsydiany to chyba długa droga bedzie bo mam 2 ^^

@Edit DTv2 Lepiej expic świentym +9 z kd do pvp czy coś innego znaleść ? mam 103 lvl

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

@ bishowxd,

Masz tan 103 lvl, exp do 105 lvl już świętym, a na 105 lvl kup albo zrób sobie Agonie z KD pod EXP i 40+sr

@ karol970,

Bony najlepiej ABS na strzały, unik strzał, kryta trochę, tarcza oczywiście blok ciosów i KD uchylenia +7/8 to podstawa, kup sobie wszystkie rosy i inne dodatki... Oczywiście buffek bo bez tego to bardzo słabo będzie...

Opublikowano

@BigShow najlepiej zatrutym śrd 40% z KD +8.

@karol970 bony pod grote było to już pisane kilkakrotnie wystarczy poszukać.

Chyba zrobię aktualizację i dodam jakie bony pod grotę itp.

xb4c9CP.png

Opublikowano

załatw 3x broszurka 10x konar i ić do kowala i 2 i ci da zwój

Moje Postacie

ServeR : CandyLongju :

Fanutin 98 LvL WP 6 x P ON

ServeR : Land Of PowA :

SiemaEniuBM 108 LvL WP 6x P ON / OFF

ServeR : NerdMT2

SiemaEniuBM 73 LvL + BM 2x P ON

Na CandyLongju Zamienie 2 x Smiercio +8 1 do PvP a drugie Do Expa i swiętego +6 Za swiętego +9 lub dożuce jeszcze 1kkk za bron dla sury na 95/105 Lv +7 +8 +9

Postaw + lub może małą piąteczke nie być żyła bądz kolega :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...