Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2

CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ja nazywam się CraftyGeek i jestem jednym z pracowników TianHuo. Jest to firma zajmująca się oprogramowaniem do gier internetowych.

W związku z tym, że na forum pojawiają się dziwne posty typu "to fake!","EM2 na zawsze za darmo, ONI MAJĄ DARMOWY HOSTING". Postanowiłem wyjaśnić parę ważnych tematów.

Nie jest to żadne oszustwo a strona www.mmobot.ovh.org - jest przejściową stroną na faktycznie darmowym serwerze. W najbliższym czasie się to zmieni tak jakby to komuś przeszkadzało.

Jeśli ktoś z was śledzi stronę www.easymetin2.com to pewnie znany jest mu serwis na którym się opieramy -> http://getsatisfaction.com/easymetin2 Jeśli tak to pewnie mój nick jest wam tam bardzo dobrze znany :)

Jeden z ważniejszych tematów na ów serwisie: http://getsatisfaction.com/easymetin2/topics/polish_support Proszę o dokładne prześledzenie :)

EM2 będzie płatny od 1 października bieżącego roku. Więcej informacji jest na stronie www.mmobot.ovh.org

Chciałbym też uzyskać informacji kto powiedział wam, że EM2 to Niemiecka grupa?

Moją osobę może potwierdzić wam Andrzej17 jak i informacje które tutaj napisałem. Jeśli mimo to ktoś nadal twierdzi, że to "fake" to nie pozostaje mu nic innego jak czekać :)

Aktualizacji do EasyMetin2PL możecie spodziewać się dziś wieczorem lub jutro, przepraszamy bardzo.

Pozdrawiam,

~CraftyGeek & Fetix-RL.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yhy. Miłego Thiefie; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

noi po boceniu ,, czemu robicie platna wersje? nie moze byc dalej za darmo jak wtedy?

Na szczescie znam doglebnie kod zrodlowy EM2 :) Od pierwszej wersji. I wiem jak ominąć logowanie itp. :) Ja za tego bota nigdy nie zapłacę :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Naszym założeniem od początku było wprowadzenie abonamentu, ale jak to w marketingu najpierw trzeba wypromować markę i produkt.

Marka ogólnie jest znana, a projekt EasyMetin2 nie jest naszym pierwszym. Może ktoś z was wcześniej spotkał się z takimi systemami pomocy jak:

SRO King - Silk Road, CabalRider - Cabal OnLine, HeavenFire - KnightOnLine, HeavenFire - Hero OnLine.

Ceny które są podane na stronie będą prawdopodobnie obowiązywało od 1 października bieżącego roku, ale to już napisałem wyżej.

Drogi użytkowniku adriank1419 - to bardzo interesujące co mówisz. Po Twoim poście mniemam, że to Ty chcesz się zatrudnić do NASA?

Nad tym projektem pracuje 15 osób, projekt jest bardzo mocno kodowanym, ale nie będę tutaj prowadził wywodów na temat zabezpieczeń.

Omijasz logowanie? Brawo na darmowej wersji omijać logowanie to tak jak prowadzić rower zamiast na nim jechać.

Masz 450 postów na tym forum, nie dostałeś jeszcze bana a piszesz ładne bajki <3 We love hejters!

Pozdrawiam,

~CraftyGeek & Fetix-RL.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

A mi się nadal wydaje ,że to Fake : )

Koles 5 postów i co juz zaraz kazdy sms-ki ma wysylac? Zal m Cie ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

Coś czuję, że ten gościu ścieme puszcza ;d

Tutaj są taki cheaterzy, że ominięcie płatności będzie kroplą w morzu..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wcześniej juz był jakis noob o nicku Mati435anPowrot ilosc postów 1-4

i tez tak pisal : )

"Witam. Nowej wersji możecie spodziewać się jutro wieczorem lub w niedzielę. Przepraszam, że uaktualnienie nie jest przeprowadzone natychmiast(natychmiastowe uaktualnienie będzie wykonywane w momencie wprowadzenia abonamentu).

Zapraszam na www.mmobot.ovh.org - Jesteśmy na nk i facebooku.

Pozdrawiam,

~CraftyGeek."

FAKE!

Opublikowano

Sam wspomniałem o tym cenniku nie wierzyliście proszę

http://www.mpcforum.pl/topic/209193-infoile-bedzie-kosztowal-abonament-i-na-ile-w-easymetin/page__p__1412319#entry1412319

Proszę miły pan CraftyGeek wam wytłumaczył :) i dziękuje ci za to..

Opublikowano

Wcześniej juz był jakis noob o nicku Mati435anPowrot ilosc postów 1-4

i tez tak pisal : )

"Witam. Nowej wersji możecie spodziewać się jutro wieczorem lub w niedzielę. Przepraszam, że uaktualnienie nie jest przeprowadzone natychmiast(natychmiastowe uaktualnienie będzie wykonywane w momencie wprowadzenia abonamentu).

Zapraszam na www.mmobot.ovh.org - Jesteśmy na nk i facebooku.

Pozdrawiam,

~CraftyGeek."

FAKE!

heh pozdrawiam cię kolego zacznijmy od tego że jak nabiję +100 postów to mi uwierzysz ? to cie pozdrawiam ponieważ w nicku mam Mati435anPowrot (powrót) miałem na koncie +200 postów nawet więcej i okradli mi email wraz z kontem w metin2 . Twoja sprawa ..

Opublikowano

No nic, w takim razie pozostaje wam tylko czekać do 1 października bądź też do środy (kiedy to nastąpi zmiana serwera).

Bądź też na wypowiedź Andrzeja17. Napisałem już do niego żeby potwierdził wiarygodność.

Dzięki za uwagę!

Pozdrawiam,

~CraftyGeek & Fetix-RL.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Okradli konto z emailem.. ahhaha zal mi cię

Greek co juz 2 konta na MPC i jedziemy ? zeby uwierzyli zal mi cie !!!!

Opublikowano

Jeżeli to prawda waszym poważnym błędem było danie EM na tak długi okres.

Gdybyście dali go na krócej nie poznało by go tyle ludzi. znam się i wiem dlaczego tak długo był bezpłatny, aby ludzie się uzależnili i abonowali waszego bota. co do tej strony nie jestem nadal do końca pewien czy to nie fake, lecz już teraz mogę wam wprost powiedzieć dlaczego to jest poważny błąd.

Mpc to duża społeczność internetowa, lecz głównie składa sie z hackerów oraz scripterów. Gdy wprowadzicie abonament easymetina duża grupa ludzi napewno będzie go rozpracowywać by ominąć wszystkie abonamenty. już go dostatecznie poznaliśmy więc pzdr ;) i życze niewielkich zarobków

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

nawet jesli to prawda to 14zl za 10dni.... zycze powodzenia.... hahahahahahahahah tylko jakies neokidy ktore sa uzaleznione od metina zaplaca, zreszta placic za boty czy hacki LOL

819531478353821175209.gif

Opublikowano
Jeżeli to prawda waszym poważnym błędem było danie EM na tak długi okres.

Gdybyście dali go na krócej nie poznało by go tyle ludzi. znam się i wiem dlaczego tak długo był bezpłatny, aby ludzie się uzależnili i abonowali waszego bota.

Na to liczyliśmy, dobry produkt łatwa obsługa duża ilość użytkowników.

Gdy wprowadzicie abonament easymetina duża grupa ludzi napewno będzie go rozpracowywać by ominąć wszystkie abonamenty. już go dostatecznie poznaliśmy więc pzdr ;) i życze niewielkich zarobków

Liczymy się z tym. Jak z każdym produktem który jest płatny a był darmowy i jest dobry (patrz 1 odpowiedź) ludziom ciężko jest się do tego przyzwyczaić a osoby znające się na reverse engineeringu będą próbowały Swoich sił.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Kurwa wbija koleś wszystko Wam wyjaśnia, a Wy pierdolicie że to fake ?

Jak nie umiecie wejść na support em2 bo jesteście za tępi czy coś w tym kierunku - Wasza strata

I to chyba jasne że w końcu em2 będzie płatne bo nie było by sensu tworzyć tego bota.

To chyba wszystko...

CX7Rrj.png

Opublikowano

To jest niestety prawda, nic nie ma za darmo, oni się starają i pracują nad tym nocami i dniami, muszą mieć jakiś zarobek z tego , ale z cennikiem troszkę przesadzili.. To nie żaden fake czy coś, to czysta prawda to , co on napisał . Przykro mi. Mam nadzieje ze cenna za EM będzie troszkę mniejsza bo lekka przesada.

Opublikowano

To jak chcą płatnego bota, to niech naprawią przyciąganie potworów...

@Down

racja, mogliby wprowadzić miesięczne przelewy. Bo wiele % z kwoty smsa i tak do nich nie trafi.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...