Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2

CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co? Jesteście totalnie żałośni!!!

Tyle Wam powiem.

Wczoraj koło 21:20 sam to wszystko wygooglowałem, odnalazłem CraftyGeek i jego wpisy na getsatisfaction....

Nazywacie się wielką bandą hackerów, scripterów itd a co do czego to nawet nie znacie oficjalnej strony supportu EM2.

Tam Wszystko zostało napisane, kiedy EM2 zacznie działać, że będzie opłata abonamentowa itd...

Patrząc na Wasze beznadziejne posty uznałem, że spróbuję Was trochę oświecić, skoro sami nie potraficie nic znaleźć...

Założyłem nowy temat, moim pierwszym postem był opis łącznie z linkami do Wszystkiego żebyście w końcu przejrzeli na oczy, że to koniec darmowego EM2.

Napisałem kiedy planowane uruchomienie EM2...

Choć wolę się nie udzielać na forach to mimo wszystko napisałem dokładnie jak sprawa wygląda!!!

Z jakim efektem?

Poleciały 3 posty, że jestem oszustem i naciągaczem, a Wasz wielce oświecony kolega (bodajże NOIX) złożył raport, że jestem oszustem i naciągaczem!!!!!!

Nie minęła chwila jak mój temat został z forum usunięty, a ja zostałem zbanowany....

Wielki mi co!

Banować mogą do woli, a ja wrócę jeśli będę miał ochotę, tyle tylko, że nie ma do czego wracać!!!

Wczoraj właśnie NOIX zachował się jak dziecko, zamiast poczytać, upewnić się, złożył donos, tak samo MOD lub ADMIN, pojechał mi z banem!!!

Dlaczego? Bo miałem tylko 1 post?

Na Znanym MPC liczy się tylko liczba postów tak?

Mając 1-10 jestem kłamcą.

Ale gdy wpadnę na pomysł żeby nabić 500 bezsensownych to później jak coś napisze to już uwierzycie tak?

A co jakbym tu miał konto z postami w liczbie 2000 ?

CO napisze, to będzie święte?

Zrozumcie, że każdy zaczyna od posta numer 1 !!!!!

Że ja akurat pierwszym postem dałem Wam poważne info to BAN....

Prośba do modów i adminów: Chcecie to mnie banujcie, mam to gdzieś, z takim Waszym podejściem nie zależy mi na tym FORUM.

Pozdrowienia dla tych którzy zrozumieli moje przesłanie, a tym od słów: żal, żal.pl życzę powodzenia, uczcie się bo niedługo do GIMNAZJUM idziecie!!!!

ChEmiczek122

Taaa, walcie minusy, bo ChEmik jako jedyny wali prosto z mostu tylko prawde!

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

już lepszy chinol niż em2.

Jak będzie płatny to ja przechodzę na chinola

Opublikowano

Szczerze ? Jestem z tego zadowolony, mniej nobów i idiotów na globalach. : )

Ps. Płacić komuś, żeby ci konto wyczyścili ? ;]

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ja zaplace jezeli bedzie stal na serwerze 24/7 i bede mogl go wylaczyc usiebie na kompie w kazdej chwili :>

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Ale gdyby popatrzeć na to z innej strony, więcej spotów pustych, ale gdy ktoś dostanie bana za EM2, to Geek z ekipą powinni zwracać koszty za konto/itemy. Bo nigdzie nie przeczytałem a ni na stronie a ni na forum em2 PL "Ściągasz to na własną odpowiedzialność" itp.

@down Płaczesz , ze dostałeś bana , to na co spamujesz tyle?

Opublikowano

Wiecie co? Jesteście totalnie żałośni!!!

Tyle Wam powiem.

Wczoraj koło 21:20 sam to wszystko wygooglowałem, odnalazłem CraftyGeek i jego wpisy na getsatisfaction....

Nazywacie się wielką bandą hackerów, scripterów itd a co do czego to nawet nie znacie oficjalnej strony supportu EM2.

Tam Wszystko zostało napisane, kiedy EM2 zacznie działać, że będzie opłata abonamentowa itd...

Patrząc na Wasze beznadziejne posty uznałem, że spróbuję Was trochę oświecić, skoro sami nie potraficie nic znaleźć...

Założyłem nowy temat, moim pierwszym postem był opis łącznie z linkami do Wszystkiego żebyście w końcu przejrzeli na oczy, że to koniec darmowego EM2.

Napisałem kiedy planowane uruchomienie EM2...

Choć wolę się nie udzielać na forach to mimo wszystko napisałem dokładnie jak sprawa wygląda!!!

Z jakim efektem?

Poleciały 3 posty, że jestem oszustem i naciągaczem, a Wasz wielce oświecony kolega (bodajże NOIX) złożył raport, że jestem oszustem i naciągaczem!!!!!!

Nie minęła chwila jak mój temat został z forum usunięty, a ja zostałem zbanowany....

Wielki mi co!

Banować mogą do woli, a ja wrócę jeśli będę miał ochotę, tyle tylko, że nie ma do czego wracać!!!

Wczoraj właśnie NOIX zachował się jak dziecko, zamiast poczytać, upewnić się, złożył donos, tak samo MOD lub ADMIN, pojechał mi z banem!!!

Dlaczego? Bo miałem tylko 1 post?

Na Znanym MPC liczy się tylko liczba postów tak?

Mając 1-10 jestem kłamcą.

Ale gdy wpadnę na pomysł żeby nabić 500 bezsensownych to później jak coś napisze to już uwierzycie tak?

A co jakbym tu miał konto z postami w liczbie 2000 ?

CO napisze, to będzie święte?

Zrozumcie, że każdy zaczyna od posta numer 1 !!!!!

Że ja akurat pierwszym postem dałem Wam poważne info to BAN....

Prośba do modów i adminów: Chcecie to mnie banujcie, mam to gdzieś, z takim Waszym podejściem nie zależy mi na tym FORUM.

Pozdrowienia dla tych którzy zrozumieli moje przesłanie, a tym od słów: żal, żal.pl życzę powodzenia, uczcie się bo niedługo do GIMNAZJUM idziecie!!!!

ChEmiczek122

Opublikowano

Powiedzcie mi co niektórzy co wam dawało EM2 oprócz dobrego WH / Pick UP na dalekie odległości i mini mapkę <dla mnie do szukania Bossow/metinow> ? bo nawet jeżeli chcecie na EM2 expić to i tak trzeba stanąć na uboczu to raz a dwa przez kilka godzin w nocy wbije ci kilka leveli ?? i co nabijesz 50/60 poziom będziesz bocił jak najgorszy neo w v1 z tygrysia +9 -.-

Trudno że będzie płatny i że twórcy przyjemność z gier zamieniają w skarbonkę bez dna :)

Opublikowano

Tinky, założę się że gdybyś umiał oprogramowywać EM2PL gdybyś umiał się w to bawić, pierwsze co byś zrobił , to wersję płatną , sprzedawałbyś albo za Smocze Monety albo za przelew. Cieszmy się w ogóle ze EM2 będzie, a w nim odrazu FishBot i Multihack więc nie spamujcie , oni siedzą nocami i dniami przy tym tylko dlatego żebyśmy sobie pobocili? czy gdy kogoś okradną to od razu pierwsze co zrobicie to będziecie winę zwalać na tego co EM2 wam udostępnił? Dobrze robią , popieram ich.

@down na to wygląda

Opublikowano

pierdolone chuje juz chca platna wersje -,-

jebane skurwiele jak 1 pazdziernika dacie platna wersje to wam spale krzyz w domu nooby!

moje bity elo

Opublikowano

?!

Oryginalna strona : easymetin2.pl na niej nic nie pisze,

a tu nagle wyskakują jacyś polacy którzy będą chcieli abonament za bota

który od początku był bezpłatny...

LOL !

Po pierwsze kto będzie płacić za bota wiedząc, ze jeżeli zauważy go GM

dostanie natychmiastowo blokadę konta ?

Po drugie kto będzie takim debilem żeby płacić takie sumy za taką małą

liczbe dni

Po trzecie wszyscy użytkownicy prubujcie coś wymyslac i znalesc sposub na

tych naciągaczy z polski.

FAKE

usunelem bo sie jakas grzyp pluł

Opublikowano

No pora się wykazać wielcy hakerzy i scripterzy!!!

Serwer EM2 jest wyłączony.

Pokażcie klase jacy wielcy jesteście i to obejdźcie!

Opublikowano

A co patrzysz im na ręce że wiesz że siedzą dniami i nocami ???? 15 osób w ekipie i przez 24/36 h nie potrafią zrobić obejścia HS3 ? to co oni będą robić jak HS4 lub coś innego wyjdzie ?

@maxisek

Boty są po to żeby sobie przyśpieszyć tryb rozgrywki a nie wtapiać kolejne pieniądze xD które i tak stracisz bo prędzej czy później bana dostaniesz

Opublikowano

Jesli EM2 bedzie platny to 3/4 ludzi sie przerzuci na chinskie boty i wtedy wogole nie bedzie zycia na globalach... To oczywiste ze chinskie boty beda mialy wiecej zamowien niz EM2 ktory puki co jest gorszy i ma o wiele mniej funkcji pozatym chinskie boty na allegro sa po 30zl za miesiac to ile by chcieli za em2? 15zl za dozywotnia licencje? to jest proste ze prawie wszyscy sie przerzuca a wtedy nikt sobie nie poexpi recznie w m2 tylko z m1 na pustynie odrazu... albo na jakies zalowe spoty w m2..

Opublikowano

Heh odjebałem z tym abonamentem...

Jednym wyrazem UEHSUEHSUEHSUESHEHSUEHSUEHSUESHEUHEUSEHU i koniec.

Pomyślcie troche. ten CraftyGreek to jakaś ściema.

dlaczego tak uważam:

gdyby to oni naprawde twórcami tego bota, to raczej główną wersją językową była by wersja polska, tymczasem jest to wesja niemiecka !

W opcjach jak ktoś jest spostrzegawczy zauważył, że wersja Polska jest robiona translatorem.

pozatym wszystkie ikony i bannery wskazują na to, że jest wersja niemiecka.

Jak chcecie sobie płacić jakiemuś NeoKidowi który udaje że to jest jego Bot: prosze bardzo.

Ja potrafie grać bez EasyMetin2. nie wiem jak Wy

Pozdro ;)

"...Śpieszmy się strzelać do ludzi... tak szybko biegają..."

Pocisnij +-ika ;)

Opublikowano

Dla niemeic tez zostana wprowadzone oplaty? jak nie to poczekam az im wejdzie hackshield v3 i wtedy zmodyfikuja :D

refy RMCF

Opublikowano

Pff jezu niebedzie EM2 to bedzie jakis inny darmowy bot ludzie niemusice miec tylko EM2 :)) Andzejt17 może zrobi sowjego expbota albo jak go zrobie i bedzie za darmo:)))

jest milon expbotow

@EDIT

Płakać niebędziemy coś napewno wymyśimy;]

Opublikowano

bezpłatny bot od hmm... około 11lat

w grze tibia bot o nazwie Tibiauto jeden z najlepszych botów dostepnych do tibi... i jest za FREE od początku przez ponad 10+lat

nie pamietam kiedy wprowadzili bota ale cos od tibi 7.6+ (wersij)

także tutaj nie wiadomo po 2...

sms?? 14zl z czego chyba jak dobrze pamiętam to 30-40% idzie do osoby króra kozysta z tej usługui reszta dla serwisu...

to przy 14 zl daje okolo 4-5zl.

wiec sms sie im nie opłaca kompletnie xD

kto wie zobaczy sie jak to bedzie czekamy do 1 pazdziernika ;]

Opublikowano
To jak chcą płatnego bota, to niech naprawią przyciąganie potworów...

@Down

racja, mogliby wprowadzić miesięczne przelewy. Bo wiele % z kwoty smsa i tak do nich nie trafi.

Witam.

Cały czas pracujemy na błędami typu przyciągnie potworów jak i innych.

Forma płatności przez sms nadal nad tym myślimy czy to aby na pewno dobry pomysł.

już lepszy chinol niż em2.

Jak będzie płatny to ja przechodzę na chinola

Może i są darmowe wersje lecz w większości jest keylogger wiec lepiej chyba zapłacić i mieć pewność ze program jest czysty.

Ja zaplace jezeli bedzie stal na serwerze 24/7 i bede mogl go wylaczyc usiebie na kompie w kazdej chwili :>

Tak serwer będzie stal 24/7 wiec nie będzie problemu ze stabilnością programu.

?!

Oryginalna strona : easymetin2.pl na niej nic nie pisze,

a tu nagle wyskakują jacyś polacy którzy będą chcieli abonament za bota

który od początku był bezpłatny...

FAKE

Od pierwszego października wszystkie wersje staja się płatnie nie tylko polska wersja.

Boty są po to żeby sobie przyśpieszyć tryb rozgrywki a nie wtapiać kolejne pieniądze xD które i tak stracisz bo prędzej czy później bana dostaniesz

Tak boty są do przyspieszenia rozgrywki ale jednak chyba lepiej zapłacić i mieć pewność ze bot jest czysty a nie używać innego i grac z ryzykiem utraty konta . Nawet jeżeli ktoś dostanie bana używajac naszego programu, utrata będzie zrekompensowana

Pozdrawiam Fetix-RL & CraftyGeek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...