Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2

CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też pierwszy raz słysze o takiej stronie co geek czy jakoś tak napisał.... wątpie że będzie płatny ale wsyztko jest możliwe dobrze ze ja juz dawno skończyłem tego używac :]

Jeśli pomogłem daj +... xD

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Olejcie go xD

Dobra ja robię płatnego globala ktoś chce grać musi mi doładować 75SM na metku ^^:D

JA chce!!!!!!!!!!!!!! ale 75 SM to strasznie duzo pieniędzy ..... nie mam tyle wiec doładuje ci 225 SM xD

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

niekoniecznie em2 nie będzie opłacany.

Do Cabala był bot Cabal Rider darmowy a teraz jest płatny i mają mnóstwo klientów ale to dlatego ze nie ma lepszego bota

Opublikowano

Cena miesięczna 19 $

Z tego co myślę to wychodzi 19 USD ( dolary )

Z przeliczenia na złotówki to będzie że..

19 USD jest warte 57.15 PLN.

Przykro mi bardzo, lecz jeżeli tak będzie.

Stracicie klientów, a i tak większość za ten czas zobaczy prawdziwą grę,

tak, taką bez hacków i wszelkiego rodzaju exp botów. No z dmg ew.

Aż do wyjścia nowego exp bota.

Opublikowano

w dupie z nim ;D watpie aby tamci prawdziwi ludzie przyszli specjalnie na mpc zeby powiedziec nam o cenach . c huj w a m w du pe

refy RMCF

Opublikowano

Może niektórych nie oświecę ale to co napisał to w 100% Prawda. Nic dodać nic ująć, wszystko według planu. Ale Panie z topicu, nie ogarnęliście jeszcze jednej rzeczy. Dowiece się jakiej w stosownym czasie ;)

Pozdrawiam :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Andrzej może to i prawda ale jak teraz tego bota używa 200-300 osób to po 1pazdziernika liczba spadnie do 20-30 xD będą dostawać 100 zl miesięcznie i kupią sobie kawę jak będą robić aktualizacje xDDDD

Opublikowano

Dwoma słowami "Zgraja Oszustów", tak mogę nazwać tych oto "twórców EM'a" . Bedzie płatny to będzie ja pierdole, ale jestem w 100 % pewny, że takie bezmózgowcy jak ten Craft czy jak mu tam stworzyli takiego bota :). Ps. Już tyle tego było, że watpie chlopaki, że ktoś sie nabierze na takie tanie chwyty.

Na Tibii (taka gra xD) to co drugi ziomek na forum podaje się za stworzenie "BotaNG" hehe.

Opublikowano

Cabal a Metin co ty dajesz do porównania ??? czy w cabalu latajś chińskie boty ?? czy w cabalu sś mulithacki ?? czy w cabalu ludzie z MPC robią mody i przeróbki ??

Soory masz rację :-)

CabalRider to cudo w porównaniu do em2

Opublikowano

W pewnym momencie naszego produktu używało 1 800 osób z polski. Bazy danych nie kłamią :).

Nie chodzi tu o ilość zarejestrowanych kont a różnorodność adresów IP.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Potwierdzam, osoba o nicku CraftyGeek jest jednym z pracowników TianHuo, to nie żaden fake ani żart czy podszywka.

Opublikowano

Na wersji free, zapomniałeś dopisać.

Według mnie to tak leci, poczekamy zobaczymy.

@Andrzeju

Co masz z tego że potwierdzasz?

Teraz wrogów :D

Opublikowano

Moim zdaniem wersja płatna do dobra decyzja bo opłata nie jest wysoka a skończy się niebo dla polskich napków :)

nic nie ma za darmo jeśli jest porządnie zrobione ... ale jak narazie EM2 to nie to co chinski exp bot ... ciekawe co sie zmieni w nowej aktualizacji

Opublikowano

Na wersji free, zapomniałeś dopisać.

Według mnie to tak leci, poczekamy zobaczymy.

@Andrzeju

Co masz z tego że potwierdzasz?

Teraz wrogów :D

Chłopcze zbyt pochopnie oceniasz całą sytuacje.

Mogę powiedzieć tyle, ze dołożę WSZELKICH starań aby em2 na pl był nadal darmowy. Choć nie wiem ile wiedzy bum musiał zdobyć postaram się tego dokonać. Pamiętajcie, że nie ma rzeczy niemożliwych, zwłaszcza, że EM2 to nadal beta i pewnie jak by się temu przyjrzeć dokładniej ma jeszcze kilka ładnych dziur.

Opublikowano

http://www.mmobot.net/img/111.gif Tak wyglądała pierwsza wersja naszego bota do gry Knight OnLine 5 lat temu.

Tak wygląda dziś www.mmobot.ovh.org/hf.jpg Nadal rozwijamy projekt. Tak też będzie z EM2! Nie stoimy w miejscu szukamy nowych rozwiązań, optymalizujemy do minimum wykrywalność.

Pozdrawiam,

~CraftyGeek & Fetix-RL

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem cała ekipa tworząca EM2 robi poważny błąd. Co z tego, że 1800 osób na raz korzystało ? Jak nie wiele kto byłby w stanie płacić takie kwoty, lub w ogóle płacić ;) Większość tych userów to były osoby poniżej 14 roku życia, którzy nie potrafią expić. Są przecież darmowe boty, gorsze ale są. Po co przepłacać jak w jednym i drugim bocie jest taka sama szansa na zdobycie bana ? Jeżeli ja miałbym płacić za bota to musiałbym mieć pewność, że nie zostanie zbanowane. Ten bot nie daję żadnej pewności, więc nie ma sensu kupowania...

Bot wcale nie jest taki "boski". Ma wiele bugów i niedopatrzeń, 3/4 tych ludzi musiała prosić Andrzejta o pomoc bo nie byli w stanie włączyć bota, bo co chwila jakiś błąd... Andrzejt17 spolszczył poprawnie bota, a Wy jedziecie przez translator, przez co bot nie jest taki komfortowy, na jaki go oceniacie ;)

Dobra niech wyjdzie ten płatny EM2, za niedługo, albo zostanie pokonany przez crackerów, albo zostanie ulepszony jakiś inny bot. Ci którzy zrobili te inne boty, będą zachęcani do tworzenia lepszych wersji i może powstać jakaś poważna konkurencja dla EM2.

PS: Ciekawe, że jeszcze nikt nie napisał, że włamali się Andrzejowi na konto xD

Opublikowano

jak tylko pierwszy raz odpaliłem tego bota od razu wiedziałem że to czas promowania i że niedługo będzie wersja płatna :)

bo po co logowanie w bocie?

- albo do zbierania informacji o kontach i ich wykradaniu (ale to można i bez logowania zrobić)

- albo do późniejszego wprowadzenia opłat za korzystanie :)

co do programistów na forum zgodzę się ze stwierdzeniem że jest ich ~2-3% (bardzo optymistyczna wersja wg mnie)

ale nieraz wystarczy 1-2 dobrych by coś razem zdziałać :)

zakładam iż będzie to zabawa w kotka i myszkę...

- zabezpieczenia zostaną złamane - każdy będzie miał dostęp do wersji bezpłatnej

- również twórcy EM2 będą mieli do niej dostęp co będzie skutkowało zmianami w zabezpieczeniach

- i tu następuje zapętlenie koła ;)

EM2 są na lepszej pozycji bo łatwiej zabezpieczać niż łamać zabezpieczenia (może nie łatwiej ale szybciej)

najlepszym wg mnie rozwiązaniem będzie prawdopodobnie utworzenie nowego bota opartego częściowo na silniku EM2

dzięki czemu zmiany będzie trzeba wprowadzać tylko w momencie zmian wprowadzanych przez GF ;)

przykładem np tutaj NG-bot powstały do gry Tibia bezpłatny był przez chyba 7 dni potem zaczęli pobierać opłaty

i powstało aż 6 darmowych jego odpowiedników bazujących na nim

oczywiście tez były porady jak ominąć płacenie mając oryginalną wersję

i tu właśnie była zabawa w kotka i myszkę ;D

oczywiście niektórzy będą płacili bo wykreowana marka ma większe zaufanie etc.

nie mówię że to źle że chcecie pobierać opłaty :)

wiadomo nie ma nic za darmo a jak jest... to znaczy że jest to podejrzane :D

powodzenia i wysokich zarobków :)

neo-dzieci i tak wolą nieraz zapłacić niż się bawić w szukanie czegoś co działa bez płacenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...