Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2

CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Yogacz

Wiesz że rozpatrzałem tą propozycję twoją.

Dla zbliżenia :

"Włamanie się Andrzejowi na konto"

Możliwe :D Iż dlatego że Andrzej ma dobrą i wiarygodną reputację na forum.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

optymalizujemy do minimum wykrywalność.

No tak... jak bedzie 5 botow na serwer (gdy bedzie platny) ;)

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

Ale do dupy jak takie mają być ceny 14zł za 10 (jak by było 10zł czy nawet 30zł ale na zawsze to by się opylało) to się słabo opłaca chyba że będą jakieś nowe boty!!!

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem cała ekipa tworząca EM2 robi poważny błąd. Co z tego, że 1800 osób na raz korzystało ? Jak nie wiele kto byłby w stanie płacić takie kwoty, lub w ogóle płacić ;) Większość tych userów to były osoby poniżej 14 roku życia, którzy nie potrafią expić. Są przecież darmowe boty, gorsze ale są. Po co przepłacać jak w jednym i drugim bocie jest taka sama szansa na zdobycie bana ? Jeżeli ja miałbym płacić za bota to musiałbym mieć pewność, że nie zostanie zbanowane. Ten bot nie daję żadnej pewności, więc nie ma sensu kupowania...

Bot wcale nie jest taki "boski". Ma wiele bugów i niedopatrzeń, 3/4 tych ludzi musiała prosić Andrzejta o pomoc bo nie byli w stanie włączyć bota, bo co chwila jakiś błąd... Andrzejt17 spolszczył poprawnie bota, a Wy jedziecie przez translator, przez co bot nie jest taki komfortowy, na jaki go oceniacie ;)

Dobra niech wyjdzie ten płatny EM2, za niedługo, albo zostanie pokonany przez crackerów, albo zostanie ulepszony jakiś inny bot. Ci którzy zrobili te inne boty, będą zachęcani do tworzenia lepszych wersji i może powstać jakaś poważna konkurencja dla EM2.

PS: Ciekawe, że jeszcze nikt nie napisał, że włamali się Andrzejowi na konto xD

Kto mu sie włamał o czym tym mowisz ??

Opublikowano

14 zloty za 10dni :D hehe to wolę sobie wybonować eq za to i expic sam , bez ryzyka utraty konta, piszesza ze bedzie rekompensata jezeli konto zostanie zbanowane , chyba wiem jak sie zrekompensują , dadzą bota na 10dni za free :D a tak poza tym em2 bez mh to gowno.. , bez obrazy dla autora projektu :]

bez dmghacka mh easy metin jest tylko po to by przyciagac moby i tyle.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

jebać wasze opłaty na bota , dmg i mh za free skrypty boty ,em2 jest tylko po to by widziec czy nikt nie idzie;p

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

@3UP

Chodziło mi tu, że żaden neokid tak nie napisał i się zdziwiłem tym faktem ;)

Co do tematu:

Jak już macie zamiar pobierać opłaty to dopracujcie EM2 tak, żeby można było się nim chwalić :D

Opublikowano

Wasz em2 do srokinga slabo sie ma ;P

Jesli chodzi o ilosc opcji.

Watpie ze wasz em2 bedzie schodzil za taka cenne bo za ten sam hajs mozna miec chinskiego farmbota ktory jest duzo lepszy :D

Co do cenny nie rozumiem waszego zbulwersowania

Do kazdej gry mmo dobry bot jest za $

I nikt nie placze.

To tylko pokazuje jacy ludzie i w jakim wieku graja w metina

Opublikowano

Wasz em2 do srokinga slabo sie ma ;P

Jesli chodzi o ilosc opcji.

Watpie ze wasz em2 bedzie schodzil za taka cenne bo za ten sam hajs mozna miec chinskiego farmbota ktory jest duzo lepszy :D

tu chodzi tylko o to ze em2 bez dodatkow typu skillhack mh , mozna se wsadzic w dupę ... dobry jest do 50lv bo na BO , bez tych dodatkow idzie grac.. do v1 dmg i mh em2 zbedny..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Mnie to wali czy będzie płatny czy free co maiłem zrobić to zrobiłem.

Najwyższy pewnie czas skończyć z metinem ponieważ to gówno.

Ciągnij mi drut* oraz ssij moje świerze jajc*.

Ty cw*lu jeb*ny żeby cię ktoś zaj*bał. Żebyś zdych*ał śmi*ciu pierd*lony.

To RMCF1902 F*ck You

Opublikowano

http://allegro.pl/metin2-ninja-dagger-65lvl-pro-eq-hit-i1235855756.html

Wole kupić sobie takie konto które równa się 2-3 miesiącom grania na Eazy Metin2 + Jestem pewien że bana nie dostane na 50lvl jak będę expił na bocie + Jest Pr0 Eq i nie muszę się martwić o bana.

Zbierałem - ponieważ + były przereklamowane, ale skoro już nie ma - to dajcie lubie ;)

Opublikowano

Tyle z mojej strony, lepiej wybonować eq jak płacić za coś , czym da się grać do 50-60lv , w grocie funkcje moblock itd sa zbedne bo spota nie utrzymasz ;d , ogolnie mam mod od kamera i popierniczam na dmghacku brakuje mi tylko mh by zalaczyc sh ;p em2 zbedne gowno za co bedzie trzeba placić tylko po to by widziec czy ktos idzie........

pozdro 79lv bez em2;]

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...