Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Em2] Projekt Easymetin2 Zawieszony.

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MarioBase - mając motywacje do opieki projektu EasyMetin2, Server Changera czy xAB patcha jestem w stanie poświęcić swój prywatny wolny czas (kiedy już będzie praca) na zajmowanie się tym i wsparciem dla jego użytkowników. Motywacja pojawia się wraz z zobowiązaniem a to już wiesz z czym się wiążę.

Viesiu - doskonale Cię pamiętam ;] Aktualizacje przecież wszystkiego nie rozwiążą, ponadto nie mam dostępu do danych z tamtego kompa (ta płyta nie obsługuje nawet pamięci DDR1 co dopiero SATAII). Tak dalej naprawiam tylko wiesz, naprawa kompa nie jest np co miesiąc, wzywają mnie wtedy kiedy potrzeba. Ponadto są też inne czynniki..

Konto w banu założone. Jeśli ktoś jest zainteresowany dotacją to zapraszam na PM i tam udzielę szczegółów.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

EasyMetin2 nie działa po włączeniu i wybraniu metin2.bin włącza się okno metin i wyskakuje małe okienko napisane jest Failed(1)

Opublikowano
Konto w banu założone. Jeśli ktoś jest zainteresowany dotacją to zapraszam na PM i tam udzielę szczegółów.

jak możesz dodaj to w temacie na jakiś widoczny kolorek ;]

Poza tym powiedz : Dasz rade zrobi patcha? Ponieważ IP się zmieniło ;/

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano
Poza tym powiedz : Dasz rade zrobi patcha? Ponieważ IP się zmieniło ;/

http://www.mpcforum.pl/topic/204992-poradnik-kirian-i-inne-nie-dzialaja-zajrzyj-tutaj/

EDIT: @UP był wcześniej :P

Opublikowano

gora93 - facet albo naucz się czytać albo uszanuj czyjeś zdanie.

Joaquin Phoenix - podam tym co chcą, nie na forum. Patch będzie ale nie teraz, litości..

ViruS181 - sprawdzone, odpisane, jednak ten sposób jak sam wiesz, nie jest za ciekawy.

EDIT:

Joaquin Phoenix - to co Ci podesłali to też sposób :P

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

przeciez em2 dziala

co do dofinansowania spoko duzo ludu sie zlozy po 5-10zl

miejmy nadzieje ze ty zostaniesz z nami na zawsze bo bez cb te forum straci urok:P

sstwc.jpg

Opublikowano

Hahaha żałosne, przecież doskonale wiadomo, że Endriu założył ten temat żeby dzieci złożyły mu się na nowy procesor.

Kiedyś, kiedyś, kieeeedyyyś... Sami to zrozumiecie ;)

Opublikowano

myśle że do zrzutki bym się dołożył :)

moze podaj w temacie nr konta, i osoby co wpłacili :)

ew. myśle że dzieciaczki cieszyły by się z sms, niby nic ale zawsze coś.

@ edit

up. hah ^^ nie wiem czy się śmiać czy płakać

korzystam z em2 już ładnych kilka miesięcy a symboliczną dyche mogę przekazać po to by móc dalej to robić.

jeśli nie rozumiesz dlaczego to wyjdź z tego forum.

Opublikowano

Spam Topic.

Zamykam.

Wszelkie pytania kierujcie na PW.

Chce spolszczyć to niech spolszczy ;] Tylko nie łam praw autorskich. Jak andrzej zrobil swoje to ty zrob od nowa i jesli chcesz nowszą wersje ;]

Ściągłem najnowszego z FB ale kiepsko był spolszczony.

buhahahaha zaraz padne.

z Andrzejka to jest taki pionek, ze az glowa boli. Glupi dzieciuch, ktory mysli ze ktokolwiek z rozsadnych ludzi go poslucha. Prawa autorskie ? Smiesza mnie takie gadki. Wiadomo, ze on nic by nie zrobil jak i nikt inny. Pozdrawiam jelopow bez mozgu, ktorzy wplacaja te grosze na jego konto.

btw. naprawde niewiele potrzeba, aby uruchomic EasyMetin2 na Metku PL - oczywiscie mowie tutaj o tej wersji z easymetin2.com, bo andrzejek tylko edytuje linijki kodu + dodaje smieszne dodatki.

Opublikowano

Ej ludzie, z racji, że teraz serwery nie działają na em2 a Andrzej jest uwielbiany i jedynie on mógł by to jakoś ogarnąć proponuje zrobić ściepe na procesor dla Andrzeja. Wystarczy żeby co drugi użytkownik em2 wpłacił na konto 1zł uzbierało by się na nowy procesor a może nawet i coś więcej. Ja oczywiście mógłbym wspomóc Andrzeja nie wiem jak wy.

Opublikowano

Mały tut:

1.Otwieracie przeglądarke i wpisujecie Easymetin2.com

Sciągacie wwersje pl instalujecie i gracie to na tyle narka prosze o +

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Gość Mounthains
Opublikowano

MPCforum jest w kryzysie. Przez zbyt dużą ilość osób na forum, serwer nie wytrzymuje, przez co strona jest czasami wyłączona.

http://www.mpcforum....dla-mpcforumpl/

Jeżeli drogi andrzejt17'u chcesz czerpać korzyści z userów/MPC to wyjdź z tego forum.

Jak zobaczę, że komuś wysyłasz swoje dane do konta, to masz bana.

Opublikowano

Ja tam moge jakas dyszke wpłacić chociaż zato ze sie staral i nam pomagał przez tyle czasu...

Pozdro Andrzeju Za kompa zeby cos na nim uruchomic to musisz miec jakies 900zl bez zasilacza i obudowy

Ramy-goodram 2gb ddr3 145zl

Plytagłowna-ok 400zl taka juz zajebista

Procek jakis Phenom x3 tanie i dobre ok -150-250zl

@Edit

A grafe bedziesz mial zintegrowana ;p

Opublikowano

cóz chyba pierwszy post na tym forum, chodź nie krotko tu jestem... korzystam z EM2-to fakt, czytam to forum i wykorzystuje porady doswiadczonych graczy... szanuje ludzi i nawet gdy ktos kopiuje jakis poradnik i powtórie go wrzuca to nie pisze "bylo juz xxxx razy" bo po co? zeby miec wiecej postów? haha

ale teraz nie moge sie powstrzymac i musze zabrac głos;] ludzie(a raczej dzieci) nie widzicie tu manipulacji? przeciez andrzej napisał ta wiadomosc, zeby sobie dorobic ;] jestem ciekaw ile osob juz wysłało kase i ile na tym nieszczesciu zarobił ;d skoro taki z niego programista to kasy powinien miec full xD

z wyrazami szacunku dla userów forum i Andrzeja- Paweł ;]

PS.szczegolne pozdowienia dla ludzi, którzy zauwazyli to co ja ;]

PS2. mozecie minusowac ;d mi nie zalezy ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hahaha dopiero po napisaniu posta przeczytałem resztę stron, i zauważyłem, że już wyciągasz kasę. Hahahhahahah Andrzejek jesteś żałosny, może na lizaczka też chcesz, cio? =D A Wy dzieciuszki naprawdę chcecie płacić mu za coś, co każdy może zrobić? Za edytowanie napisów? Chociaż polska, działająca wersja jest oficjalna? Jedyną osobą Andrzejku, która łamie jakiekolwiek prawa autorskie jesteś TY, bo nie masz zgody na edycję programu. Więc proszę Cię nie zgrywaj teraz niewiniątka ze świecącymi oczkami, a Wy dzieci naprawdę zastanówcie się czy chcecie płacić za coś, co możecie mieć za darmo bez jakichkolwiek marnych edycji.

Opublikowano

Oczerniasz andrzeja bo poprostu jestes n3o :) tyle dla nas zrobił a ty jescze byś go dobił jescze do tego masz jakas zalosna strone w sygnie rzekome doładowanie yang i leveli - czyszczenie konta n3osie... zal mi takich ludzi gdyby nie andrzej 60% userów nie osiąghnęła by na pl-u tego co ma teraz... wiec prosze jak masz zamiar tak pisac to lepiej wyjdz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Oczekujemy na szybki powrót do pracy ; D

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Dla mnie Endriu nic nie zrobił, potrafię sam zmieniać napisy. Każdy to potrafi. Dodanie instalatora do Patha też nie jest wyczynem. No ale tak jak już mówiłem, kiedyś sami zrozumiecie co tak naprawdę Andrzejek robi... =)

Opublikowano

A ja uwazam ze zrobil duzo co z tego ze tylko zmienil napisy jak nikt wczesniej na to nie wpadl :/

A tak PRZY OKAZJI (nie chce warna xD) Mieszkam w Anglii i tu sie troche zarabia xD Bym ci wyslal ze £2 (dla nieczajacych to 10zl) Tylko z konta starszej bo mam 14 lat a trzeba miec 16 do przelewu internetowego. ;)

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

Hahaha dopiero po napisaniu posta przeczytałem resztę stron, i zauważyłem, że już wyciągasz kasę. Hahahhahahah Andrzejek jesteś żałosny, może na lizaczka też chcesz, cio? =D A Wy dzieciuszki naprawdę chcecie płacić mu za coś, co każdy może zrobić? Za edytowanie napisów? Chociaż polska, działająca wersja jest oficjalna? Jedyną osobą Andrzejku, która łamie jakiekolwiek prawa autorskie jesteś TY, bo nie masz zgody na edycję programu. Więc proszę Cię nie zgrywaj teraz niewiniątka ze świecącymi oczkami, a Wy dzieci naprawdę zastanówcie się czy chcecie płacić za coś, co możecie mieć za darmo bez jakichkolwiek marnych edycji.

polac mu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...