Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Em2] Projekt Easymetin2 Zawieszony.

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a twoi rodzice nie maja ? A jak nie to na payPal, tam tez podobno trudno wysylac nie jest ... Tylko znów ten proble, ponieważ ten kto nie wyśle powinien bota nie mieć - np takie dzieci, 13 lat mają, i nie zaplaca, a boca najwiecej

a taki ja - zaplace a korzystam sporadycznie raz za czas ... Albo wtedy bys po prostu dawał wybranym, tym którzy pomagali i wgl.

Ale to zależy od Ciebie, ja Ci nic nie narzucam, lecz to nie bedzie fear ...

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a twoi rodzice nie maja ? A jak nie to na payPal, tam tez podobno trudno wysylac nie jest ... Tylko znów ten proble, ponieważ ten kto nie wyśle powinien bota nie mieć - np takie dzieci, 13 lat mają, i nie zaplaca, a boca najwiecej

a taki ja - zaplace a korzystam sporadycznie raz za czas ... Albo wtedy bys po prostu dawał wybranym, tym którzy pomagali i wgl.

Ale to zależy od Ciebie, ja Ci nic nie narzucam, lecz to nie będzie fear ...

Wiesz, ja mogę się spiąć i zrobić tak, że moja wersja bota będzie komercyjna. Załóżmy, że bot ze wsparciem nawet przez TW czy coś by kosztował 10 zł. Zrobiłbym tak, że bot bez dostępu do neta nie uruchomi się i w ogóle tak zabezpieczył (co nie jest problemem) że osoba, która by go miała dała by komuś innemu czy na forum, to ta 2 osoba by go za nic nie uruchomiła. Tak więc zawsze mogę zrobić takie rozwiązanie.

Wiesz, kij z paypalem, zawsze mógłbym podać nr konta i co to za problem przepisać go na blankiet i wysłać tylko wiesz, nie w tym problem.

Rodzice.. wiesz chłopie, mając te 19 lat na karku bardzo głupio prosić rodziców o cokolwiek co związane z kasą, tym bardziej, że jeszcze reszta rodzeństwa dorasta itp (nie bd się tu rozlewał) - po prostu nie wypada. Wyniki z egzaminu odebrałem niedawno a więc jeszcze cv i trzeba pracy szukać ale to może potrwać (minimalnie z półtora miesiąca). Mi to tam rybka kiedy ten EM2 znów ruszy, to wszystko dla was, użytkowników.

Tak więc jeśli nie znajdę funduszy a EM2 będzie chciał istnieć czy coś w tym stylu to zrobię go komercyjnego i tyle, używał będzie ten, kto sobie kupi.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Wiesz, ja mogę się spiąć i zrobić tak, że moja wersja bota będzie komercyjna. Załóżmy, że bot ze wsparciem nawet przez TW czy coś by kosztował 10 zł. Zrobiłbym tak, że bot bez dostępu do neta nie uruchomi się i w ogóle tak zabezpieczył (co nie jest problemem) że osoba, która by go miała dała by komuś innemu czy na forum, to ta 2 osoba by go za nic nie uruchomiła. Tak więc zawsze mogę zrobić takie rozwiązanie.

Wiesz, kij z paypalem, zawsze mógłbym podać nr konta i co to za problem przepisać go na blankiet i wysłać tylko wiesz, nie w tym problem.

Rodzice.. wiesz chłopie, mając te 19 lat na karku bardzo głupio prosić rodziców o cokolwiek co związane z kasą, tym bardziej, że jeszcze reszta rodzeństwa dorasta itp (nie bd się tu rozlewał) - po prostu nie wypada. Wyniki z egzaminu odebrałem niedawno a więc jeszcze cv i trzeba pracy szukać ale to może potrwać (minimalnie z półtora miesiąca). Mi to tam rybka kiedy ten EM2 znów ruszy, to wszystko dla was, użytkowników.

Tak więc jeśli nie znajdę funduszy a EM2 będzie chciał istnieć czy coś w tym stylu to zrobię go komercyjnego i tyle, używał będzie ten, kto sobie kupi.

No jak tak to i ja chętnie Ci dołożę do procka ;p

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

wiesz, ale ja nie napisałem byś od rodziców kase pożyczał - ja bym sie wstydził chodz mam dopiero 16 lat i jeszcze dziecko jestem :D Mi sie ostatnio w kompie zasilacz spalil, a mam dobra grafe wiec +650WAT'owy mi potrzebny, ponad 200 zł warty właśnie jutro zamawiac ide :P (komp mi przez 2 lata 24/7 chodzil :D )

Ale chodzilo mi o "Użyczenie" konta od rodziców, tylko na te przelewy :D by ktoś mógł CI przelewać na ich konto, umówil bys się z nimi , i np. potem by Ci oddali :P

Nie "pożyczą" Ci tak ?

Opublikowano

wiesz, ale ja nie napisałem byś od rodziców kase pożyczał - ja bym sie wstydził chodz mam dopiero 16 lat i jeszcze dziecko jestem :D Mi sie ostatnio w kompie zasilacz spalil, a mam dobra grafe wiec +650WAT'owy mi potrzebny, ponad 200 zł warty właśnie jutro zamawiac ide :P (komp mi przez 2 lata 24/7 chodzil :D )

Ale chodzilo mi o "Użyczenie" konta od rodziców, tylko na te przelewy :D by ktoś mógł CI przelewać na ich konto, umówil bys się z nimi , i np. potem by Ci oddali :P

Nie "pożyczą" Ci tak ?

Aaa w takim razie sorki ale nie zrozumieliśmy się ;)

Wiesz, konto się zakłada bezpłatnie i bez zobowiązań, ponadto i tak muszę założyć i tak (praca) więc to żaden problem ;)

Myślę nawet czy jutro się nie wybrać do banku, niekoniecznie z powodu em2. ;)

MarioBase - hehehe xD Coś takiego właśnie wazy losy tej myśli ;)

Opublikowano

Dobrze, a więc życzę Ci powodzenia w robienie konta

A w jakim banku chcesz zrobic? Np PKO jest chyba jeszcze płatne jak dobrze pamiętam

Trzeba trzymac kciuki - by dużo osób ta kase przelalo, a nie tylko rzucali słowa na wiatr ...

Opublikowano

Dobrze, a więc życzę Ci powodzenia w robienie konta

A w jakim banku chcesz zrobic? Np PKO jest chyba jeszcze płatne jak dobrze pamiętam

Trzeba trzymac kciuki - by dużo osób ta kase przelalo, a nie tylko rzucali słowa na wiatr ...

To w tym wszystkim jest najważniejsze, żeby było git.

W BZ WBK jest za free ;)

Opublikowano

Ja tez Z Checia moge sie zlozyc 5 -10 zl i wspomoc akcje " procek dla Andrzejka " xDD

Wiesz, brzmi dobrze. Jutro założę konto i będzie miało to okazje przerodzić się to w coś namacalnego ;)

Opublikowano

spoczko , jak cos PW albo Tutaj ;]

No sponio, może jutro nawet założę nowy temat ze szczegółami itp to będzie wszystko jak na dłoni :D Pewnie dla połozy forum będzie to niezła beka ale cóż, życie nie pieści xD

Opublikowano

No sponio, może jutro nawet założę nowy temat ze szczegółami itp to będzie wszystko jak na dłoni :D Pewnie dla połozy forum będzie to niezła beka ale cóż, życie nie pieści xD

hehe takie zycie . niestety :P

P.S Ej Jak Cos Odpisz mi na PW mam male pytanko...

Opublikowano

hola podaj numer konta masz do tego prawo bot był darmowy mysle ze jak kazdy wpłaci po kilka złoty nic sie nie stanie

Opublikowano

szkoda kompa tylko :{...

kup jakiegos zloma za 200 zl, takiego jak ja mam i cisniesz, po co Ci narazie jakis mega sprzet

Opublikowano

Andrzej ... nawet jak zrobisz płatną wersje bota to co z stroną : "easymetin2.com"

:) ?

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

On nie chce zrobic płatnej wersji - chce tylko zrobić znów tą starą, ponieważ jego komputer się zepsuł, lecz najpierw musi zobaczyc ile osób zgodzi sie zapłacić, do 10 zł nie wiecej, wtedy sobie obliczy koszty procka, i np. moze sie okazac ze jak wplaci 100 osób to Skladka bedzie po 2 zł :D a ja np 10 osob to po 10 ...

Wydaje mi sie że powinienes jednak dac bota tylko tym osoba, którzy się złoża, przynajmniej dac im to "legalnie", a nie że samo sobie od kumpla pożyczą ...

Opublikowano

Chyba żartujesz ;OO Ja pierdole, nie ma to sprzedawać coś, co ja robię za friko ;OO Szkoda, że konta nie mam bo bym go dojechał ;/

Dzisiaj ide założyć konto więc myślę, że już dzisiaj będę mógł podać nr. rachunku.

Sodema - to jest wasza alternatywa. Jednak nie każdemu ona pasuje bo jakość usług świadczonych przez EM2-team dla polski jest wręcz opłakana - niestety. Już nie wspomnę o częstej i myślę, że dobrej pomocy jakiej oni nie udzielą a jaką można było uzyskać ode mnie.

*Gzz* - myślę, że Ci, który zgodzą się dotować symboliczną sumkę 5 czy tam 10 zł jako pierwsi otrzymają już nowego EM2 w wersji, która będzie się nadawała do użytku, i będą mogli mieć każdą, która będzie miała na bieżąco wyłapywane i naprawiane błędy. MPC dostanie go dopiero jak EM2 będzie w 100% gotowy i sprawny, czyli jak dotychczas.

Opublikowano

polecam konto w mbanku. - 0 oplat - calkowicie internetowe ;] /btw. co zamierzasz wprowadzic w nowym em2?

Opublikowano

On nie chce zrobic płatnej wersji - chce tylko zrobić znów tą starą, ponieważ jego komputer się zepsuł, lecz najpierw musi zobaczyc ile osób zgodzi sie zapłacić, do 10 zł nie wiecej, wtedy sobie obliczy koszty procka, i np. moze sie okazac ze jak wplaci 100 osób to Skladka bedzie po 2 zł :D a ja np 10 osob to po 10 ...

Wydaje mi sie że powinienes jednak dac bota tylko tym osoba, którzy się złoża, przynajmniej dac im to "legalnie", a nie że samo sobie od kumpla pożyczą ...

Zgadzam się z tobą, Ci którzy zapłacą powinni dostawać bota, a Ci co nie, niech sobie sami radzą ;x

@andrzejt17 pamiętaj że będziesz miał zobowiązanie do tych którzy zapłacą... a jak pisałeś na czacie, szukasz pracy, i tu się pojawia pytanko

Czy będziesz miał czas żeby pogodzić pracę z aktualizacjami EM2?

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Siema Andrzej ;)

Być może jeszcze mnie pamiętasz ;p , ale mniejsza z tym ;)

Mam pytanie

czy nie możesz na tym kompie robić tylko jakiś tam aktualizacji żeby działały wszystkie serwery?

Jeśli chodzi o wpłatę tych 5-10zl na mnie możesz liczyć ;)

Aha i jeszcze jedno ... dalej naprawiasz kompy ?

sygna1.png
Opublikowano

Na mnie też raczej możesz liczyć z tą kasą. Moim zdaniem lepiej zrobic platnego bota np. 5zł, bo np. ktoś ściągnie go za darmo i jeszcze wystawi go na allegro / opchnie kolegom (co jest bardzo mozliwe bo u mnie w gim wszyscy sie pytaja co to itd i mógłbym sprzedawać bo są chętni płacić za bota) i Sobie przy okazji zarobisz troche no i na procesor. Co do tych przelewów to napisz jakiś szablon albo coś żebyś wiedział komu dajesz jeśli będzie płatny.

Opublikowano

Spam Topic.

Zamykam.

Wszelkie pytania kierujcie na PW.

ps19 - powodzenia. Tylko pamietaj, ze zawieszenie projektu nie znaczy, że możesz posługiwać się moimi pliczkami ;p czy też edytowanymi przeze mnie ;]

Chce spolszczyć to niech spolszczy ;] Tylko nie łam praw autorskich. Jak andrzej zrobil swoje to ty zrob od nowa i jesli chcesz nowszą wersje ;]

Ściągłem najnowszego z FB ale kiepsko był spolszczony.

Do Andrzejt17@

Dodaj to w Tym temacie.

http://www.mpcforum.pl/topic/166378-alldlfaq-easymetin2-na-serwery-globalne-faq/

edit@

Widze że ropbicie zrzutke.

Więc nie będe zamykał.

edit2@

Niestety się nie dorzuce ponieważ poszło na MPC ;]

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...