Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Dla Mpcforum.Pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziekuję wszystkim za wpłaty. Udało nam się uzbierać 345 zł

Sponsorzy:

MrMisiek

@DeWo@

Mikey

Lenart

Fifolski

dudsonowa

D&G

M@niek

grzegosz38

Joaquin Phoenix

t3ix

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Userzy MPC łączcie się. Spędzamy tu większość naszego czasu, więc co łaska. :)

"Zbieraj grosik do grosika, zostań kumplem Janosika" ;>

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Cholera..

Trzeba założyć konto w banku ;/

Może daj przez sms na chwile obecną będzie mi prościej przekazać kase ;x

Pisalem do Mou o tym pomyśle bo nie chcialem ci spamić na GG ;x

Haha ale mam inny pomysł ;]

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Cholera..

Trzeba założyć konto w banku ;/

Może daj przez sms na chwile obecną będzie mi prościej przekazać kase ;x

Pisalem do Mou o tym pomyśle bo nie chcialem ci spamić na GG ;x

Nie planowałem tego. Po prostu w tym momencie sytuacja jest krytyczna, stąd ten news. Co do płatności "sms" nie jest to do zrobienia z autoamtu. W przyszłości może się uda zintegrować płatności z forum.

Opublikowano

Popieram.

Płatność SMS się przyda, mało osób z forum ma konto w banku, sądzę, że płatność SMS przyniosła by spore zyski żeby ten server kupić. :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Przecierz do zwykłego przelewu nie potrzeba konta w banku po prostu podchodzicie do okienka i dajecie "Czek"

2rc8k5i.png

Opublikowano

PŁATNOŚĆ SMS TO BEZSENS. wysyłając kokoszowi smsa za 20 zł, dacie jedyne 5 zł... Co to za problem pójśc na poczte, wypełnić kwit i dać kase ( 5 min )

Opublikowano

dokładnie ... sms to idiotyzm, więcej pobiera operator sieci niż odbiorca dostaje, jeśli nie macie możliwości przelewu internetowego, to idźcie na pocztę (oczywiście kto może)

@btw.

jutro powinna dojść kasa, niestety mała kwota, ale na dzień dzisiejszy nie mam więcej ;<

Opublikowano

PŁATNOŚĆ SMS TO BEZSENS. wysyłając kokoszowi smsa za 20 zł, dacie jedyne 5 zł... Co to za problem pójśc na poczte, wypełnić kwit i dać kase ( 5 min )

Niekoniecznie, zależy w której 'firmie' kupi się tą płatność SMS. Jak się znajdzie dobrą to nawet idzie po 50%, ale jak tam chcecie :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Z chęcią pomogę MPC.... Tylko niech mi ktos wytlumaczy w jaki sposob moge bo nie mam za bardzo doswiadczenia w tym... Konta w banku nie mam

Albo jeżeli juz wykupicie ten server .. Ja bym zrobil to forum na konta premium.. 5 zł za miesiac np.... Poniewaz duzo osob tu wchodzi ktore wogole nie wiedza co robic i niszcza gry...

Opublikowano

Thegard, idziesz na pocztę, prosisz o blankiecik do przelewu, wypełniasz go i wpłacasz w okienku. Oczywiście musisz doliczyć 2-2,5zł prowizji ;s

Od siebie dodam, że jutro lub pojutrze też coś dorzucę ;] Fakt że to będzie mało, ale jakoś to będzie. Liczę że te Moje 7 złotych choć trochę pomoże ;] Gdybym mógł, to wpłaciłbym więcej, ale niedawno nowego PC kupowałem i moje środki są ograniczone

A i mam pytanie w tytule podać Nazwę wyświetlaną czy login? ;]

Opublikowano

Thegard, idziesz na pocztę, prosisz o blankiecik do przelewu, wypełniasz go i wpłacasz w okienku. Oczywiście musisz doliczyć 2-2,5zł prowizji ;s

Od siebie dodam, że jutro lub pojutrze też coś dorzucę ;] Fakt że to będzie mało, ale jakoś to będzie. Liczę że te Moje 7 złotych choć trochę pomoże ;] Gdybym mógł, to wpłaciłbym więcej, ale niedawno nowego PC kupowałem i moje środki są ograniczone

A i mam pytanie w tytule podać Nazwę wyświetlaną czy login? ;]

lepiej nazwe wyswietlana

Opublikowano

A może zamiast tego sponsora dacie tego "Gold Membera"?

Ja niestety kasy nie mam ,więc nie pomogę :/.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Jest mozliwosc wplaty na konto paypal ?

btw 3702 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 60 minut) wystarczy ze kazdy wysle sms za 2zl(dostaniesz ~70gr) i starczy na dwa servery ^^

Opublikowano

Nie jestem pewien czy dam radę, bo nie mam za dużo czasu, najwyżej wyślę kogoś innego, za dużo też nie wpłacę :|

@edit

UP

Większość nie chcę tracić kase, a aktywni użytkownicy w większości to goście.

@edit

Jednak nie wpłacam, przez SMS'a to jeszcze, może jak znajdę czas to wpłace, chociaż wątpie.

Opublikowano

Dzisiaj + 10 zł z mojej strony. Będzie więcej ale po 15nastym.

Zamiast biadolić że nie ma płatności sms to iść na poczte i wysłać kilka złotych !

f.png

Opublikowano

Info dla każdego:

- nie trzeba mieć konta w banku, wystarczy wybrać się na pocztę lub do PKO i zapytać o wpłatę na konto :) Pieniążki dojdą w ciągu 2-3 dni.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kase postaram się wpłacić tak około 10 :D

P.S Jak ktoś nie wie jak to zrobić to proszę tu macie ss z druczkiem !

kwitekkc4.jpg

Idziecie z tym na pocztę, dajecie kasę a oni dają wam pokwitowanie i już :D Co w tym takiego trudnego ??

Tak na wszelki wypadek :D Druczek można znaleźć na poczcie !!

@down

Ile ty masz lat ?? Myślisz że ktoś wyśle od tak taką kasę ??

Opublikowano

Dzis Spytam Brata Czy Przeleje Ci Na Konto Cale 149 Euro bo jak narazie spi po nocce

o w chuj ;DDD

Wyobraźcie to sobie : Śpicie sobie spokojnie, nagle budzi was brat i mówi : Cześć, masz tutaj dane do przelewu i wyślij tam 150 euro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...