Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Em2] Projekt Easymetin2 Zawieszony.

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

krajnicky17 - myśl co chcesz jednak zawsze przedstawiam sytuacje w takim świetle jak jest na prawdę. Jeśli chodzi o Twoją ciekawoś z kasą - brak jakichkolwiek wpływów więc możesz być spokojny..

Alejandro - naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie potrafisz? Wyjdź. | #2 - ogarnij materiał i zrób to co ja - powodzenia! ..

Nagasheek - dołącz do niego.

Schittset - następny ;x i to mod ...

A więc sytuacja na dzień dzisiejszy wygląda tak, że mam już sporą część kasy na procka, konkrtnie jakieś 230 zł a więc za chwilkę będę mógł zainwestować. Jak dobrze pójdzie to szarpne tego procka z allegro, koleś z wrocławia więc powinno być wszystko sprawnie, info już poszło do niego.

Zaspokajając ciekawość niektórych, środki są w 100% własne.

A więc za jakiś czas projekt znów ruszy a co za tym idzie pojawi się nowy EM2 ;)

BTW: Do tych zajebistych znawców co pozjadali wszystkie rozumy a gówno umieją i potrafią tylko pisać jacy to nie oni nie są: Em2 do pobrania jest od dawna to na co czekacie? Pokażcie jacy to wy fajni jesteście i zróbcie to co ja robie, to co dla was wydaje się takim banałem, że hej, no dalej! ... Potem będziecie mogli pochopnie oceniać to co robie... Cwaniaczki, pfff....

EDIT:

Schittset - "nie do końca" aahaha.. zią idź dowiedz się tego i owego a potem udzielaj się... Powinieneś świecić przykładem a nie odwrotnie...

Endriu kochasiu, znów Ci pikawka strzela jak ktoś o Tobie mówi prawdę? Co do " Em2 do pobrania jest od dawna to na co czekacie? Pokażcie jacy to wy fajni jesteście i zróbcie to co ja robie, to co dla was wydaje się takim banałem" skąd wiesz, że tego nie robimy? Skąd wiesz, że nie wpadliśmy na lepsze rozwiązania? Skąd wiesz, że...? Może po prostu nie czujemy potrzeby dzielenia się tym na MPC dla marnych plusów reputacji na forum dla 13-latków? Pozdrawiam Cię dojrzały człowieku, haha.

Opublikowano

Moze i kupil nowy procek ale ten temat dalej istnieje a na jego profilu jest taka informacja

Projekt EasyMetin2 zostaje zawieszony :( :(

(więcej info znajdziecie w tym, specjalnym temacie). Wiec nie cieszcie sie tak.

Dajesz + czy - i tak mi to wisi i powiewa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...