Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Em2] Projekt Easymetin2 Zawieszony.

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślicie że Andrzej sam napisał tego bota ?

On go tylko lekko, podkreślam słowo lekko edytował, a konkretnie spolszczył, jeszcze nie do końca i dodał instalator.

Jeszcze jeden post, który kogoś obraża, wyzywa, lub nawiązuje do handlu i konsekwencje zobaczycie sami.

Opublikowano

krajnicky17 - myśl co chcesz jednak zawsze przedstawiam sytuacje w takim świetle jak jest na prawdę. Jeśli chodzi o Twoją ciekawoś z kasą - brak jakichkolwiek wpływów więc możesz być spokojny..

Alejandro - naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie potrafisz? Wyjdź. | #2 - ogarnij materiał i zrób to co ja - powodzenia! ..

Nagasheek - dołącz do niego.

Schittset - następny ;x i to mod ...

A więc sytuacja na dzień dzisiejszy wygląda tak, że mam już sporą część kasy na procka, konkrtnie jakieś 230 zł a więc za chwilkę będę mógł zainwestować. Jak dobrze pójdzie to szarpne tego procka z allegro, koleś z wrocławia więc powinno być wszystko sprawnie, info już poszło do niego.

Zaspokajając ciekawość niektórych, środki są w 100% własne.

A więc za jakiś czas projekt znów ruszy a co za tym idzie pojawi się nowy EM2 ;)

BTW: Do tych zajebistych znawców co pozjadali wszystkie rozumy a gówno umieją i potrafią tylko pisać jacy to nie oni nie są: Em2 do pobrania jest od dawna to na co czekacie? Pokażcie jacy to wy fajni jesteście i zróbcie to co ja robie, to co dla was wydaje się takim banałem, że hej, no dalej! ... Potem będziecie mogli pochopnie oceniać to co robie... Cwaniaczki, pfff....

EDIT:

Schittset - "nie do końca" aahaha.. zią idź dowiedz się tego i owego a potem udzielaj się... Powinieneś świecić przykładem a nie odwrotnie...

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Andzrej robisz im boty wszystko o czym marzą a inni jeszcze wonty maja co chwila piszą zrob takiego hacka i takiego a potem po chamsku do cb takich ludzi to ja bym miał po prostu w dupie

Opublikowano

Co za mózgi tu siedzą japierdole...

Serio wam wspolczuje !!!

Czy Andrzej wam karze ta kase koniecznie dawac ?? Ogar mordy dzieci !!! Nikt was nie zmusza...

Pewnie dostane warna ale mi to lata ...

A więc :

Andrzej dzieki za spolszczenie i licze ze szybko ogarniesz kase aby dalej pracowac nad EM2

Schittset ale on to zrobił a ty nie -,- wiec sie nie mądrkuj!

@

Ok to tera czekam na fale 10k minosow !!!

@2

Yeah atakują !

Opublikowano

oO kupiles bo widac na allegro a...7 (andrzejt17 ;>)

Zyczymy powrotnej pracy z EM2 :D

47f43a2ffaacafedd8c2f553850c95e6.gif

Kocham mpcforum.pl

18706.png

Potrzebuje pomocy w AutoIt, GG: 5839064.

Za pomoc nagroda. :/

DAJ - !

JEST AKCJA - PODZIEL SIĘ MINUSEM !!!

CZAISZ ! DAJ - TO TAK WIELE MOŻE.

Najgorszy internet:

947556797.png

Opublikowano

Procesor zakupiony. Tylko iść na pocztę i czekać na paczuszkę ;D Mimo, e koleś z wro to nie chce odbioru osobistego ; O

Opublikowano

Gratulejszyn Andrzeju :) Liczyłem na ciebie !!

A tym dzieciakom kij w oko ! Zeby ich gm banowal na 30 lat !

@

Kocham fale --- ...

Wezcie wyrownajcie mi bo mnie to dobija

Opublikowano

I jak tam z procesorem juz masz??

@edit

a pewnie zastanawiacie sie dlaczego mam 1 post i pisze w takim temacie dlatego ze zapomialem pasow do starego konta na mpc siedze dziennie po 2 -3h ale bez konta szukam hakow i privow ale i tak nie moge znajsc:D

sorry za post pod postem ale nie to kliknolem:)

Opublikowano

A wiec ja na ten temat wypowiem sie tak. Andrzej w pewnym sensie chcial abyscie pomogli mu finansowo. Ale Was nie zmuszal. Wiec dla mnie nie ma wogole problemu. Dzieki niemu wiecie ze isteniej EasyMetin2. Gratuluje zakupienia procesora. :)

Czekamy na nowe dodatki :P

Opublikowano

Narazie zapraszam do pobierania wersji by ME.

http://www.mpcforum.pl/topic/206239-botnewdieasymetin2-01121705-mod-10-dla-metin2-pl-i-de/

Opublikowano

lotoek kd - z Twoją? Faktycznie. Lubię ludzi, którzy potrafią dostrzec swoje wady ;]

holtwo - a nie chcesz kary za taki post? ;]

Opublikowano

Oto wam opisze tuta jak zarobić 343532452345 zł !!

1. Hackujecie konto na mpcforum dla andrzejt17 lub twożycie tradehacka , yanghacka

2. Piszecie że potrzebujecie kasy i podajecie numer konta

3. Cieszycie sie z 2342342534543 zł :)

Jbc. Andrzej nic do cb nie mam :)

W jakim czasie wznowisz projekt em2?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Hah dasz rade :D A po za tym przynajmniej mniej botów będzie ^_^

S.5 Warrior 67 Mental OFF

s19 Warrior 61+ Body zabanowany OFF

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

JUPI !!! Jak zobaczyłem "zakupiłem procesor" to normalnie ucieszyłem się bardziej jak bym 6 z fizy dostał ;pp Andrzej działaj ;p

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

A wiec ja na ten temat wypowiem sie tak. Andrzej w pewnym sensie chcial abyscie pomogli mu finansowo. Ale Was nie zmuszal. Wiec dla mnie nie ma wogole problemu. Dzieki niemu wiecie ze isteniej EasyMetin2. Gratuluje zakupienia procesora. :)

Czekamy na nowe dodatki :P

masz racje, ale wiesz ze mlodzi ludzie sa szczegolnie podatni na manipulacje? :P

z jednej strony miał do tego prawo bo jak piszesz nikogo nie zmuszał, ale manipulacja wobec ludzi w tym wieku tez nie jest do konca w porzadku... ;p

ale to sa kwestie moralne i kazdy moze miec inne zdanie ;]

PS.andrzej, moze i z tym zarzutem ze informatyk powinien miec kase przesadzilem, bo tak naprawde to roznie bywa. sory ;]

A co do kwestii programów "andrzeja" to coz... nie sa one jego, ale dopisaie tych "pierdoł" nie jest wcale takie latwe:p

nie sadze zeby 10% uczniów konczacych Tech.Inf potrafilo cos takiego zrobic, nie wspominajac juz o zwyklych userach kompów...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oby jak najszybciej komputer wyzdrowial xDDDDDDDDDD

a tak wogole szacun dla cb ze umiesz takie zeczy robic i jeszcze sie meczyc z tym prockiem ....

Opublikowano

Schittset <<< co już CIę nerwy biorą ,że wszyscy Andrzeja lubią i jest znany na całym MPC chociaż nie jest moderatorem jakimś czy kimś innym tylko zwykłym userem ;)

I nie obchodzi nas czy Andrzej easymetina spolszcza tylko czy dodaje jakiś instalator ważne ,że jak wychodzi nowy metin czy jakieś HS to Andrzej zaraz daje nam działającego bota. Skoro mówisz ,że on UWAGA >>> " TYLKO " go spolszcza to czemu ty tego nei zrobisz? PRZECIEZ TO TYLKO spolszczenie i dodanie instalatora itp ;) Jak to takie proste to czemu tego nei zrobisz ?

buziaki pozdrowienia z KUJAW:*

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...