Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne Serwery Na Których Gracie.

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no niewierze nie korzystalem z czitow ;o kurde ale i tak bana dostałem Mac ban i IP ban ehh ;P

SoranPL to ja

24np3d2.jpg

xD i odrzucili ;d mojego prosba od banowania kurde xD to jest pechh http://forums.chocoboc.org/showthread.php?p=303836#post303836

;D śmiejcie sie prosze ;P

Ma ktos sposób na ominęcie Mac bana i by sie przydał program do crashowania servera v83 xD ktos ma ?

30364378.png

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

nie da się omnąc mac bana, po prostu się nie da, bo w żaden sposób MACa nie zmienisz ani nie zamaskujesz

btw. z jakiego serwera ten screen?

deidara2.png

Opublikowano

FarmerStory

Fajny server chcialem see zaczac grac 500 online No i kurde bana dostalem normalnie najelpsze ze jeszcze czitow nei zaczolem uzywac xD

Zaczynam sie zastanawiacz czy przejsc na GMS ;P

Jak ja widze te haki to musi chce tam grac xD a na EMs niema praktycnzie duzo ;<

perfectbp30.jpg

30364378.png

Opublikowano

Ja gram aktualnie na Farmerstory... Serv fajny, szybko się expi. Mało polaków niestety, ale gram z kuzynem więc nie jest tak źle.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

@up

nie da się omnąc mac bana, po prostu się nie da, bo w żaden sposób MACa nie zmienisz ani nie zamaskujesz

btw. z jakiego serwera ten screen?

gówno prawda ;] da się zmienic/zamaskować :)

hidemymac - taki program :P poszukaj w google, na pewno znajdziesz ;]

Opublikowano

@up

no wszystko pięknie ładnie tylko za to trzeba płacic 20$, po zatym wątpie żeby to działało serio, MAC jest unikalny i ma 48 znaków

deidara2.png

Opublikowano

A trial wersja to co? Po za tym nie ma problemu ze zmianą adresu MAC, trochę byś posiedział i byś zmienił bo się da tylko jest to raczej trudne.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja na razie nie gram, ale mój brat gra na razie cały czas, jak chcesz to dodaj do bl Synchronize, albo napisz jak chcesz. A gg nie dam :P

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zajrzyj do działu Maple Story - Prywatne Serwery, jest jeden trainer i wytłumaczenie jak go uruchomić. Po za tym dużo tam nie znajdziesz, na pewno nie jakiś dmg hack, ale tubi zawsze się przyda. Dobrze na PS'y działa RodTrainer ze zwykłego gMS.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Grałem na LocalMS ponad 3tyg, nawet 6 w ranku byłem, ale na 197lvl'i dostałem bana :D (powód zachowam dla siebie) Jakby co miałem nick YaRan. :P Też grałem pod nickiem iYaom, Khoga.

Polecam serv :P. MoongraMS Wam nie polecam! A dlatego, że wciąż krążą po tym świecie zdupowane itemy z CS, np wciąż mam tam chara z ponad 2k gach ticketsD:

@Seoth

Twój Ban Appeal to śmiech na sali. ;s I używałeś czitów. I jak chcesz ominać Mac ban'a to poszukaj w google :P Mac changer (coś w tym stylu). Sprawdziłem i działa.

@Do Pana bartka

da się ominąć Bana na Mac'a ;d.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...